SJUK NATT.........

först vaknade jag kring 6-halv7 för att sofi låg och knäckte tårna. sen låg vi och prata och ja, lejda oss. Sen sa sofi "du låg och viskade inatt!" ja ba, "jaha vad sa jag?" då sa hon "jag vet inte.. hörde inte vad du sa, men tänk om du viskade till någon?" och jag låg ytterst i sängen med huvudet mot golvet, och jag fick jävlat panik och hoppade in längst in i sängen och sofi blev intryckt i väggen, och vi blev sjukt skrämda sen så såg sofi en sjuk jävla sak så vi blev så sjuuuukt skraj. I mitt svarta rum kring7 på morgonen...

och sen när vi låg under täcket hörde vi dörren öppnas - PANIIIIIK! och helt random jag ba "hallå..?" och då svarade någon "Hallå." och det var pappa! hahahahahaha åh. sjukt rädda vi var.




taggar ikväll, ohyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! måste förbi mamma och hämta mitt smink och nå andra grejjer tror jag. Sofi är vaken faktiskt, för en gångs skull. typ.



take a minute

har fått ett cuttsår på fingret, frågan är hur det kom dit............
vi har bastat och ätit nudlar! hehe. Ska se film snart - the shining!

sooooooooooooom att jag längtar till imorgon! nyår 2010 ska bli jävla bra!



iiiiiiiiiiiiiih, på tal om annat. Vi hade ju spelarmöte idag, och det var tydligen det gamla laget (95orna) som skulle dit, och vi pratade om varför vi ska slås ihop med damerna osvosv. Och i sommar OM vi har spelare ska vi till umeå! Och dås ka våra fd. tränare peter och ulf med, wiho!


gammal bild.
vet att alla älskar mina småfingrar!

baztyy

har bastat med sofi nu, har haft facemask och så. sen ska vi se film, och ha de myyyyyyyyyyyyyyys.




spelarmöte

ska snart på spelarmöte, sen går jag och sofi hem och då ska vi basta ha facemask och bara ta de lugnt, även göra en surprise till imorgon ;-) like it!


på stan idag hittade jag en ny bh, ansiktskräm, hårspray och klämmer :-) typ småtjafs bara.


har typ nyss ätit 4 små rätter, ändå gott. Fast de finns goaaaareee mat.  hur som haver, ska byta till mitt nya giorgio armani påslakan!


lööv it

för typ 3-4 år sen var vi hos min systers kompis bea och sjöng singstar, och det fanns en låt som fastnade i min hjärna. Lemar - 50/50 den är sjukt härlig! tänkte på den igår hos sofi, så vi lyssna på den och sen igårkväll har den spelat i princip hela tiden här.

Älskar att jag kan låten också.. haha!

Lemar – 50/50


barbra streisand

vaknade för ett litet tag sen.

Jag och sofi hade pratat om att fara till stan idag, och då sa vi att hon inte skulle lägga sig så sent så hon orkar upp, och nu när jag vaknade hade jag fått ett sms 05.45 "oppsi är fortfarande vaken(a)" så tror inte hon följer till stan.

det är iallafall dagens planer, fara in till stan ett tag. Och ikväll har vi spelarmöte med laget!
sen ska jag och sofi vara här och basta och sånt.



lemar- 50/50

okej! nu kör vi klart alla "dag" ar.



♥ Dag 26 – Mina rädslor.
det finns mycket jag är rädd för. Men en sak jag fruktar som värst, är att mina föräldrar eller far/mor föräldrar ska dö. Om dom gjorde det, skulle jag gråta floder. Och om mina syskon såklart skulle dö. Men föräldrar&mor-farföräldrar - de är de värsta.

och att bli lämnad. att helt plötsligt en dag står man där, utan en vän bredvid sig. ingen vid ens sida, det gör mig rädd. nog för att jag aldrig tror de kommer hända mig, men man vet ju aldrig. Och att få cancer. Det skrämmer mig, att typ bli dödligt sjuk! fast det skulle vara lite mysigt med alla som kommer och hälsar på och visar att dom bryr sig.

♥ Dag 27 – Min favoritplats
Min favoritplats spelar ingen roll så länge jag är med dom jag älskar och trivs med. Men en speciell favoritplats är nog fotbollsplanen!


♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
jag saknar tiden från förr. sommaren 08, med mina saknade bästavänner. Rebecca jennifer och sofi. ingen kan nånsin förstå hur kul vi hade! nätterna vi var i stan, cyklade runt i stan, fyllefolket vi träffade och nätterna vi bara var med varandra och var. det var underbart, och jag saknar det. Men vi förändrades och vi splittrades. Och det kan aldrig bli detsamma.

jag saknar också min gamla klass. Folk jag kände, tills dom blev förändrade till en helt ny person som jag inte känner igen. Jag saknar att vara i stallet och rida. Jag saknar vårat 95lag. Finns mycket jag saknar. Saknar tiderna då jag alltid var med mimmi och vi hittade på massa knasigheter. Men man kan ju inte få allt antar jag.


Dag 29 – Mina ambitioner
ingen aning om vad som menas, vi skippar den!


♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick
Var när slutsignalen gick i Psg finalen.



listan - klar! √



surprise

Har varit med sofi och ela idag! jag och sofi for hem från stan kring 3, och då stannade ela kvar!  hittade mig en kofta, nyårs linne och en ring.

just nu sitter jag och sofi och försöker hitta nån snygg sminkning eller nånting udda, som vi ska ha på nyår! nånting för att göra det ännu mer spicy ;-) haha nä, men vi känner för att vara smått lejda nu i slutet av året - som kommer tillbringas med världens bästa folk!



fizzy

har glömt flera "dag"ar  men jag gör dom nån gång då jag har tid. Har inte det nu inför nyår och när jag nyss kommit hem, måste ta igen det jag missat med mina vänner!

ska iallafall gå ner till mamma och hämta ett presenkort och sedan gå till sofi. Känns som att jag kommer frysa ihjäl. Nästan.




och ang. hål i tungan, måste jag ta det efter vi vart i spanien.. för om det blir infekterat och vi är där kan vi inte göra nånting. eller om det blir infekterat av maten. Så nån dag efter så sitter det en stav i min tunga! Sofi ska med och filma när det händer, så det kommer på bloggen då ;-)

im home!

Äntligen hemma, var typ en evighet sen jag senast var hemma känns de som! Men har bara varit borta drygt en
vecka.

min jul har varit jätte bra, fick det jag önskade mig osv!

pappas sida:
pengar
presentkort x2
spanien resan

mammas sida
hål i tungan
beyoncé parfym
fizzy parfym
mineralsmink
smycken
ska få bestämma lite "inredning" i mitt nya rum.
godis
presentkort x3
ett super fint kort på elis


och sen kommer jag inte på nånting just nu.

tog lite bilder av evve på facebook från julafton!

mamma elis sebbe



världens sötaste unge! charmtrolle♥

hehhihhoho

4 generationer

stilig pojke på jul!



morfar och elis!


24 dec

Idag är det då julafton som säkert ingen missat,heh. Jag är väldigt nöjd över mina klappar! Fick bla hål i tungan, presentkort, parfymer, ett superfint foto på elis,mineralsmink, godis och att jag ska få välja nya tapeter, gardiner osv i mitt rum när vi öppnar upp väggen mellan mitt och markus rum :-) får då halva övervåningen för mig själv,inte helt fel! :-) hoppas alla haft en är jul, puss!

Mobilblogg, god jul!

Kvällen har varit bra, innehållt en hel del spya:-) fick lite överallt. Håret och kläderna. Nu ska jag sova, godnatt!

full bil

det enda jobbiga med jul är att det är alltid full bil då vi ska till mullejaur. Och självklart är det jag som ska sitta i mitten, och då har jag ingenstans att luta huvudet, antingen framåt eller bakåt. skönt.


kommer typ sova hela vägen, somnade nyss i min sackosäck ett tag. skönt. känner mig helt slö.
efter vi vart i mullejaur följer jag nog evve tillbaka till arjeplog och spenderar några dagar där med dom, får se.



magic

vaknade kring 11, är faktiskt inte så jätte trött! trodde jag skulle vara det, med tanke på att jag somnade kring 2 typ? menmen. Ska gå och duscha, sen packa ihop och städa ihop här litegrannnn!


känns verkligen inte som att julafton är imorgon.

förrförra julen i mullejaur!

♥ Dag 25 – En första.

en första vad? i dont get it.




Martin for för kanske 20-30 min sen! Min kväll har varit helt lovely. Spenderat den med min finaste!
ska sova snart, imorgon kring 1-2 ska jag gå till mamma, för då far vi till mullejaur.

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Finns mycket som kan få mig gråta. När jag är arg, ledsen, besviken och när jag saknar någon osv. Även när jag ser hemska videoklipp som videon jag la in för ett tag sen, den gör mig arg och ledsen vilket resulterade i gråt.


har städat upp litegrann nu, martin ska komma hit sen :-) mys♥
och imorgon far jag till mullejaur? eller arjeplog först? vet inte vars vi far först, tror det blir mullejaur.
jag har ingen julkänsla... men när vi kommer till mullejaur kommer jag garanterat få julkänsla! I'll bring my camera.

ok, ska fortsätta städa.

mindre än en månad kvar!!!!

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Mina vänner är en stor del av "det" som får mig att må bättre.
Vet inte vad mer det är som får mig att må bättre. Spela fotboll kanske? kan inte säga familjen, för det är där jag blir less. Blir less tjat, och att bara vara hemma. Är hellre med mina vänner, och mår bra. Nu säger jag inte att jag hatar att vara hemma och mår dåligt av det. Men jag är hellre med mina vänner. Eller martin. Då mår jag också bra. Dom två sakerna är guldvärda

När jag spelar fotboll och det går bra, det får mig att må bra. För stunden.


  

it seems like im not worth it

kom hem typ nyss. haft lillajulafton, fick 3 presentkort och lite pengar. plus resan av farmor och farfar.

ska till sofi och sova sen, hoppas hon kan få mig på bättre tankar. det vore behövligt.



vi får väl se vad vi ska göra, vill nästan "julvaka" sista skoldagen för iår. Bara hon kan vakna, för just nu sover hon. ovanligt? ne.



och sen måste jag hitta en jävla bikini jag kan ha i spanien. Hatar internet, dom har ALDRIG i rätt storlek.
och affärerna i piteå har inga bikinis nu, och dom som väl har, har världens fulaste typ.
åh, hatar allt just nu.

part 2



jag tycker att part 2 är mycket bättre än den vanliga!

jag vet vem jag är när jag är hos dig

sitter på skolan nu, har svenska och sen har vi nk! kommer få sluta tidigare skönt. vi har även bestämt att imorgno börjar vi 9 och slutar 11.. vi ska fika och se film mest troligt!

lilla julafton hos farmor och farfar ikväll, mysmys :)
fst jag vet ju redan vad jag ska få av farmor och farfar- resan. men dom skulle köpa nånting mer sa dom, hihi.




det vi älskar med varandra är att vi är vi

kom hem för ett tag sen, eller ja. typ 40 min sen? har hunnit duscha, och sådär. skönt var de! ska lägga mig och plugga lite NK. imorgon har vi lång dag.. :( meeeeeeeeeen, det är sista skol dagen! på onsdag börjar vi 08.10 och slutar 10, vi ska bara fika och sådär,mys!



ikväll är vi kungar.

Ok, käkade för ett tag sen, har tvättat ansiktet och ska nu be om skjuts till sofi! :-) Annars får jag promenera!


en månad och en dag kvar! Åh lovely.

har 2 skoldagar kvar, sen börjar vi om 10 jan, då går vi en vecka.
och veckan efter det går vi 4 dagar, sen blir vi lediga fredag!
så efterlovet har vi 9 dagars skola sen spanien ;-)


continue

Okej, ska skriva om vad som upprör mig.


För det första - jag kan ta ansvar. Även om det inte alltid syns, eller om man inte tror det, men jag kan. Jag är snart 17 år, och jag har mognat. När det väl gäller, så tar jag ansvar. Ett exempel är från helgen. Jag var hemma själv en natt, fick bara vara med 1 kompis, för dom trodde att jag skulle ha igång nå fest och bjuda in folk. Skulle aldrig bjuda in folk till mitt hus. Är för rädd att nånting ska bli stulet och jag får massa skit för det. så - nej, skulle aldrig bjuda in folk. Och definitivt inte med alkohol! Och att be grannar titta till mig. Nä, då blir jag upprörd. Att man inte kan lita på mig för en dag&natt. Visst, jag har druckit några gånger - men jag är tonåring, vad kan man egentligen förvänta sig? ALLA tonåringar har druckit nån/flera gånger. Även om dom inte säger det.


En annan sak som gör mig upprörd är att vissa personer är så (förlåt för ordet) helvetes falska. Finns en i min omgivning som jag stör mig på riktigt mycket. Finns dom som tror att det är mitt fel, trots att det var dom som började allting. Få mig att må dåligt, ge mig konsekvenserna för vad den personen själv startat. Det är lågt, och då får jag sinnes.



Finns en annan sak, som är "genom" drömmar, som gör mig upprörd och sur. Pissigt sur. Jag drömmer alltid konstiga drömmar, tex. att jag och en till är på fest, och vi båda är fulla och vi börjar slåss. Då blir jag glad på ett sätt, för det skulle vara u n d e r b a r t att få göra det. Men jag vet att det inte kommer hända, för jag är helst inte på samma ställe som den personen. Men det som gör mig upprörd, är att jag drömmer, att den personen gör nånting mot mig, och någon i min omgivning och när jag vaknar är jag verkligen uppspelt då. Känns som att jag skulle kunna slå sönder min dörr eller nå. Nä, men det skulle nästan sitta fint då.
Jag skulle själv säga att jag är smått våldsam av mig, när jag blir sur vill jag alltid he sönder nånting. Typ slå sönder min vägg eller dörr. Slå ett hål i dörren, och att se hålet skulle göra mig avslappnad. Haha, låter som ett psyko. Men känns som att min ilska skulle få komma ut då, och det vore riktigt great.

och när jag blir så riktigt jävla sur, då börjar jag gråta. Vet inte vad jag annars ska göra, skrika, skriva av mig, smsa, gråta, vad mer finns det att göra? vill inte slå sönder nånting, för då skulle my parents bli sura på mig. 

sen hela livet, mitt liv, mina situationer, mina vardagar, det finns saker där också som gör mig upprörd. Genom att se en människa kan jag känna hur mina knytnävar vill knyta ihop sig, bara för att jag blir sur. Eller arg. Spydiga kommentarer, bitchiga jävla blickar från folk som jag avskyr eller från folk jag aldrig sett tidigare, eller bara vara allmänt dryg. Då blir jag sur.  

i fotboll blir jag upprörd, när en träning går åthelvete och det känns som att alla andra är bättre än mig och jag är sämst. Då vill jag gråta, eller när vi haft match och jag själv tycker att jag spelat dåligt, då blir jag sur på mig själv. Som PSG finalen, jag tyckte jag kunde göra bättre, och när slutsignalen gick började jag gråta, för vi kom 2a och för att jag tyckte jag spelade dåligt. Men det fanns inget att göra då. Blev sur, för då kändes det som att det var mitt fel, att om jag spelade bättre, kanske vi inte förlorat?

finns också mer som gör mig upprörd, men nu skrev jag bara några.



♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

Ska skriva om det senare. Gör det när jag kommer hem! Finns en hel del faktiskt..


love it.

för det första måste jag bara få säga att jag fått en hel del nya läsare, great!
och för det andra är jag på lite bättre humör idag!


hoppas skoldagen blir slapp. Gympa sista, styrketräning och sen ska jag till stan och kolla runt. Efter det kanske jag går till farmor och farfar, fårse!:) Tror vi har träning också? inneträning på b-lunda.. måste iallafall kolla upp de.



säg ingenting till mig

åh, är på jävligt dåligt humör. Allting gör mig sur, allting retar upp mig. Och allting gör mig förbannad. Lägger mig och sover och hoppas på att vakna upp med ett bättre humör.



-

inte ett dugg på bra humör.  funderar på att ta ner datorn och högtalarna till bastun och lägga mig och basta, ansiktmask, rengöra ansiktet, osvosv. bara ta en lugn kväll, och sedan sova skönt. Blir alltid trött av att basta och duscha.

men ja vi får se hur de blir.
sen ska jag nog lägga mig och se frozen, fick tipset av mamma. En thriller från 2010, verkar lite bra.


sakna sommaren

melissa horn

är underbar. Har fastnat för hennes låtar, och dom är underbara!

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

Melissa Horn – Jag kan inte skilja på

Melissa Horn – Säg ingenting till mig

Melissa Horn – Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Melissa Horn – Långa nätter

Melissa Horn – Kvar i nåt jag lämnat

finns många mer underbara låtar, men dessa är mina favoriter!


the secret life of the american teenager

sitter och ser ja, the secret lite of the american teenager, det är braaaaaaaaa. hehehe!
sov ganska länge idag, skönt!

idag blir det att packa, och bara ta de lugnt.

.

En sak som jag hatar är när någon säger, jag ska bara göra DET.  sen 30 min efter ringer man, och får till svar, "oj.." eller "men jag skulle göra det också" åh då blir jag verkligen inte på bra humör. Det är bland de värsta som får mig på dåligt humör


duktig tjej!

Har skottat uppfarten, och tagit bort den eländiga plogkarmen som kommit efter att plogbilen plogat. Nu ska jag gå och ta en dusch, sen vänta att sofi kommer hem så far vi och äter! :)




sen ska jennifer också komma, det blir riktigt mys, tillbringar kvällen med mina fina flickor ♥


SÅ JÄVLA UNDERBART

finns inga bättre, åååh, får rysningar! speciellt då olle sjunger refrängen, åååååååååååh love♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick

hm, vet inte vad jag ska välja, kanske ska ta ett lite känsligare ämne.. det är ett av mina ögonblick som jag aldrig kommer glömma.


02-
då dog min mormor. I tjocktarmscancer. Jag kommer ihåg, att varje gång jag evve och markus följde till sjukhuset, gick vi alltid till fiket och tog kakor och té eller varmchoklad. Och vi hade rullstolsrace i korridorerna, vad jag kommer ihåg så var vi inte så mycke i mormors rum. Jag har minnen från när vi var i Mullejaur, och mormor har sin rosa/lila tröja på sig. det är en stor saknad. Jag har lånat de nån gång då vi varit i mullejaur, och då kommer saknaden, när jag har på mig mormors tröja. 

02-02-14 - alla hjärtans dag. Kommer inte riktigt hur det gick till, men jag vet att det blev bråttom(?) till sjukhuset, och när jag kom in stod alla och grät.. jag förstod inte riktigt vad som hade hänt. Men jag blev omkramad av familjen, som stod och grät, och när jag kom in till mormors rum, så låg hon bara där.  jag visste ärligt talat inte om jag skulle skratta eller gråta? Jag kunde inte gråta, visste inte heller om jag skulle skratta. Det verkade så omöjligt. De kunde inte ha hänt.  när det var begravning kändes det som att mina tårar aldrig skulle sluta rinna, och att se sin mamma, syskon, morfar gråta, då gråter man ännu mer. Man vill inte att dom ska vara ledsna, jag grät för att dom grät. Men framför allt för att min mormor inte skulle komma tillbaka.  Jag känner redan nu att jag skulle kunna gråta, bara för att jag skriver om det. Minnena återupplevs i huvudet.



saknaden är stor.♥


UTELÅST på natten..........eller?

Ok. efter jag skrev inlägget hos jennifer, gick jag och therese till simon. Johan gick med en liten bit, han skulle till linus. Men iallafall, vi hann gå hur långt som helst innan martin och simon mötte oss..  Då vi kom fram, såg vi typ tv. Och halvsov.. haha, endååååååååå mys. kommer inte ihåg när tessan for:o.. lolz. men simon och martin följde mig heem.. eller simon vände efter en bit&martin följde hela vägen. finis♥

och när jag skulle låsa upp, så gick det inte........................ stod ute i typ 10-15min.. skrev ett sms till mamma, knackade på dörren,blåste i nyckelhålet, men de funka inte... men tillslut, efter att jag typ blåst i en helminut utan att andas(hehe) så gick det att låsa upp. min säng var ganska varm jämfört med hur det var ute.



min kväll kommer bestå av jennifer och sofi! :-) jennifer sover över och sofi är med oss ett tag före hon ska till matte!


gillar påsarna under ögonen, så fiiiint


@ jennifers place

är hos Jennifer just nu. själv. dom andra gick till kvarters gården en snabbis! :) är nå folk där.
ska be phille skjutsa mig då han kommer tillbaka.. hehe han är så snäll den pojken! :)
min kväll har då varit bra hittills!

♥ Dag 20 – Den här månaden.

Jag tycker den här månaden har ändå vart hyfsad. Den har gått rätt så snabbt. 7 dagar kvar och det är jul? känns som att det var nyss först snön kom typ. heh ändå.


har ätit, ska byta om tror jag.. sen försöka få tag i sofi som sover. Antingen försöker jag få tag i henne eller så våldgästar jag henne.. vet inte vad som låterbätte. våldgästning låter trevligt.

ska iallafall ut i öjebyn ikväll! får se vart jag hamnar tillslut :)


bjussar på sötbildN.

hey baby

gjorde min redovisning för ett tag sen, gick faktiskt bra! var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. slutar om typ 50min, ska finslipa min novell snart:-) färgade mitt hår igår, mörkareee... fick bort min utväxt, gu så skönt.  heheh.

ikväll ska jag och sofi till alx och några ett tag, sen ska jag till simon där martin ska vara och lana:-)♥ det blir bra det. therese ska också med!:) mys.



resan bokad och allting klart. UNDERBART


♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Hm.. finns mycket jag ångrar. Men ändå inte, för om jag inte gjort dom valen jag gjorde skulle inte mitt liv se ur såhär idag.

jag ångrar att jag i 8-9an inte tog hand om skolan så bra. Så jag kunde gå det jag verkligen ville.
vet inte så mycket mer som jag ångrar.

ska till sofi senare tror jag och färga håret, bara få bort ut växten och lite mörkare. Nice. även skönt!
men just nu, måste jag ut i snöstormen och skotta. GLHFMF


störd mf

kollade runt på bloggar och såg världens hemskaste film. Sitter och gråter så hemskt det är!!

kan inte fatta att det finns såna människor i våran värld. Det är sinnesjukt. Tvinga ungen att ha chilisås i munnen, och han får inte spotta ut det. Och tvingar in han i en iskall dusch, det är hemskt att höra han skrika, det är kanten för min bägare, där går verkligen gränsen.  Hon borde få livstid för att behandla sina ungar så.
asså, det är sjukt. Blir ledsen när jag ser det!

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Vet inte vad jag ska skriva om. För min senaste, då jag fyllde 16, var det några som sa att dom skulle komma, men sen kom dom inte. men ja, what to do liksom.

Min favoritfödelsedag var väl kanske när man var liten, och fick sin docka som man så gärna velat ha i evigheter! ingen aning faktiskt.

En födelsedag, då jag fyllde 15? Så anordnade några av mina kompisar en överraskningsfest.. haha den blev lite fail, men det var jätte gulligt gjort! haha. dom hade tänt ljus på golvet, framför dörren typ. och när jag och sofi kom in, så skulle alla egentligen gömt sig, men då failade dom på det.. haha, det var något att minnas, thanks♥



överrasknings "kalaset"

-sometimes I hope I will die soon.

träningen gick sådär. Hatar att vi typ redan börjat med "hårdare" träning, de är fan bara vinter än så länge. Vill ha tillbaka peter uffe och leif+hasse! hade vi kul på träningarna.  Jaja, får väl hoppas att de ger nånting då.
jaj, har duschat och ätit nån macka. Lägger mig och lyssnar på min älskade sovskiva.. roger pontare<3<3 ni anar inte hur skönt det är att somna till "natur"musik, det är sjukt avslappnande. TRY IT!

godnatt, är inte på världens bästa humör.

kråksången

ska ta och lägga mig snart, ska bara ner och ta mig en flaska vatten! :) Vet inte varför, men jag har alltid en vattne flaska med mig när jag ska sova. lolz.

Ska se kidhulthood, såg typ 15min av den igår? lyckat, haha.

godnatt!

p-staven ute! skönt. gillar sluskbilden,

bjuder på en film!


i 9an när cassi knäckte min rygg, så sjukt skönt! haha...

och en till film där jag visar mina skridskor skills!!

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Jag har många favoritminnen!

kan berätta om några, dom jag kommer på.. En var när jag skulle få bli moster, var helt överlycklig, satt och grät så glad jag var! För deras skull, och även för min, hih..

Och när vi vann psg matcherna en efter en.. allt gick super bra, vi kämpade verkligen till 100, hela laget! det var underbart. När vi kom till final fruktade vi att vi skulle få möta saik,och självklart. Vi kämpade på,så sjukt jävla bra! Domaren blåste tydligen av, och dom hade gjort mål. De blev en stor sak av det, att det INTE var mål. Men domaren dömmer.. (jävligt dåligt.) säger inte det bara för att vi förlorade, men vissa har bild på det, att den INTE var inne, och några stod vid målets sida på läktaren och sa att de inte var mål. Men jaj, alla domare kan inte vara bra. 

och nu när farmor och farfar sa att vi skulle utomlands och att sofi fick följa. AZM!Ska bli hur kul som helst.

Alltså åh. Nu blir det jobbigt, har flera minnen, men bara för att så kommer jag inte på några nu. KULT.




♥ Dag 16 – Min första kyss.

Min första kyss, var nog som mångra andras också på PSG. Med någon främling på discot. Annars var min första kyss med linus.





11.30

Glömde "dagen" igår, gör den senare idag.  Efter maten igår skulle jag följa mamma och lämna släpet så skulle vara vaken, men jag somnade till flera gånger i bilen. Även när mamma skulle hämta sebbe, somnade jag i bilen. När jag kom hem gick jag och la mig framför en film,och somnade. Och klockan var inte ens 7?... 

vaknade kring 9(?) idag, skönt! tagit mig en dusch, somnade med kläderna på.. varmt blev de! haha.
Ska till ungdoms idag och ta bort p-staven! skönt!! lång dag idag, men nu är den inte lika lång eftersom vi fick sovmorgon! skriver senare,puss!



if I could reach the stars

gårkvällen och natten var helt azm. badade i lite mer än 3 timmar, SKÖNT. hah, och kul var det! For hem, var hemma kring.. 10 över 12.  Såg film med evve och mamma, myste lite med elis, fick hämtning av alx och pelle, for till sofi! Där spelade vi kort, såg tv, satt vid datorn, och myste. Sen for jennifer hem, och vi gick till Anton. Där var det lite mer folk. Sen kom josef kring halv7? sen somnade vi ett tag, framför tvn allihopa. haha. Tog 08.10 bussen till skolan - SLITET!

dagen har rullat på ganska bra. Somnade flera gånger i bussen påväg hem. skönt. Blir en tidig kväll, börjar 11.30, wiho!

far och badar!

Ska fara och bada med sofi och jennifer, det var tydligen nå särskilt ikväll eftersom det är lucia? :-) dom ska ha på musik, bjuda på glögg osv! :) och alla pooler är öppna och man får vara i alla + bubbelpoolen:) inte illa! Det är öppet till 12!! myss!

Hoppas evve macke och elis hinner komma hit före bara! :)

Lucia vaka

kom hem från sofi för ett tag sen,. har hunnit äta, och ska packa nu!:) Ska hem till mamma, där evve,macke och elis har kommit tror jag?:) mysigt iallafall! Ska kanske till sofi och luciavaka ikväll, får se hur det blir:)


sötkillen!♥


I can't keep this smile of my face

Vaknade före 1 nån gång, ska snart äta frukost. Ska ut och övningsköra på ett tag, var ett tag sen nu! :-) bilen var varit sönder, för vi har haft värsta karmen upp till uppfarten så varje gång pappa kört upp, så har det skrapat under bilen. Men nu är det lagat! :-)


Ska vara med sofi också idag nån gång:-) hehe.



åh. kan inte mer än längtaaa


♥ Dag 15 – Mina drömmar

Jag brukar drömma ganska mycket, och ofta mardrömmar om björnar och att mina vänner/familjer blir dödade. Även så att om jag är tillsammans med någon, då oroar jag mig ganska mycket. Och då händer det att jag brukar drömmer om att komma på han med någon annan. Och när jag får såna drömmar, om björnar och de andra, så oroar jag mig. Jag har svårt att släppa det. Och när det är björn drömmar så har alla drömmar utspelats i Mullejaur. Där är vi ibland, min "mamma"familj. Det är mitt i skogen, och det finns björnar där. Ibland känns det som att det är en "mening" med drömmen, som att det någon gång kommer hända. Man vet ju aldrig. Värsta i drömmarna är att man ser i detalj hur någon dör, eller reagerar när man kommer på någon. Och hur rädd/ledsen man egentligen är, när man vaknar upp gråtandes.


Sen brukar jag drömma konstiga drömmar också.




huset i mullejaur


random

bjuder på en bild före jag ska sova, heh!


litesådär sluskigt. godnatt!

some people fight for love, some people hide from love

Har nyss ätit, träningen gick ändå lite bra. Ska fara till sofi nu, får se vad vi ska göra.


♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Just nu har jag på mig sovshorts och en tshirt.


gammal bild från laget. dom shortsen, plus en vit tröja! haha.




har träning idag, om 1 timme prick! -skönt. hah, tror dock inte det blir en hård träning. whatever, efter det ska jag och sofi in till stan en snabbis tror jag?:-) sen far vi nog kanske till jennifer! :-) hursomhelst ska hon vara med oss :-)


gårdagens: ♥ Dag 13 – Den här veckan.

Den här veckan har varit ganska bra. Har fått bort några skolarbeten-skönt. Har varit med mina fina vänner, och varit på på gymmet. Har haft en rolig hälsodag i skolan! och helgen har varit bra. - än så länge! Men det ser ljust ut.


ahmen ok

kom hem för ett tag sen! Började med att jag var barnvakt, det gick faktiskt bra! vi bråkade otroligt nog ingentingSen när mamma kom hem skjutsade hon mig till maja, där det var lite peeps! Mys. Såg idol, och JAY vann! så jävla rätt. En inte allt för glad maja visade sig. Sen for vi till Marcus där det var ferre. Dock var de inte drag, de blev tjafs hit och dit. Menmen! 

kom iallafall hem, och ska lägga mig och se tv. Godnatt!

bjuder på världens sluskbild från maja, ENJOY!

i may look calm, but in my head i've killed you three times

Rubriken säger allt
du är avskyvärd.


OK

nu far jag till mamma, där jag ska vara barnvakt under kvällen. Blir nog bra. Fast vi får väl se. Lämnar iallafall min dator här, kanske lånar mammas eller nå.

bättre i berlin

kom hem för ett tag sen, hade tänkt vara duktig och städa mitt rum! Guldstjärna till mig!
blir somsagt att vara barnvakt ikväll, 5-9. Nåja.


random bild.


kärlekens tunga

kom hem för ett tag sen! var grymt skönt att träna! :-) synd bara att det är jobbigt att pallra sig dit. Skönt att basta också efteråt! Sen gick vi och mötte johan osv :-) Skön dag imorgon, slutar tidigare för våran lärare är borta. Funderar på att stanna ändå och göra bort allting. Det lilla som är kvar! 


ska lägga mig och se tv snart,godnatt!

eller.. måste bara spela unicorn före!!!


nu tar jag tag i detta

blir att fara och träna med sofi. får väl somna i bastun efter vi gymmat eller nå, de skulle inte vara helt fel! Ska även flörta med pappa och se om vi kan fara förbi maja och hämta min skjorta. miss it.

halv ligger i min sackosäck, det är grymt skönt.. skulle faktiskt kunna somna.

 


the lazy song

Somnade då jag kom hem, åt mat- som smakade bajs. potatissalladen var full med örter och det smakade bajs.  nåja, fanns ju kött till att äta. Ska med sofi och gymma sen, om jag orkar.. fattar inte varför jag inte orkar!! förr var jag alltid och tränade, och med förr menar jag typ..1 månad sen? Men nu orkar jag aldrig släpa arsle till gymmet.. så kallt. Tack vare vintern blir jag så sjukt trött, det är galet. och det slutar med att jag inte orkar göra nånting.

Inför spanien måste man ju vara vältränad... ehhe eller? Nä. men jag vill inte vara som nå fetto där.. typ, "vem är fettot på bilden?"......... nämen ni kanske fattar.


hejdå


♥ Dag 12 – I min handväska

Orkar inte ta kort eller nå, men jag kan berätta vad jag har i min väska.

Jag har:

småpengar
pennor
markeringspennor
block
plastficka full med papper
hårsnodd
klämmor
tamponger, hehe.
vantar
örhänge
hörlurar
iPod
busstidstabell
mitt schema


och jag tror inte det var så mycket mer! :-)
det såg mycket ut när jag skrivit det, men de ryms bra i väskan!


look into my eyes

Ska snart börja gå mot bussen, känner mig ganska utvilad faktiskt! :-) 3 lektioner idag, men dock dom 3 drygasté.. matte svenska och slöjd!




MODEGALLERIAN

har suttit och kollat på kläder på modegallerian några kvällar nu, och jag är förälskad sjukt många toppar.. och älska att de är rea på allt typ! helt underbart. Skulle inte vara helt fel med nya sommarkläder till spanien!


blir mitt sista inlägg för ikväll, ska lägga bort datorn sen tror jag.


gah.

har blivit på dåligt humör av olika anledningar, lägger mig och ser Greys.


♥ Dag 11 – Mina syskon

Jag har 3 syskon! :-) 2 bröder och en syster. Min syster är äldst, hon är.. 22? (hon var tydligen 23! ;-)) och markus 21 :-) tror det är så, vet faktiskt inte exakt. Men min lillebror sebastian är 8 år, det vet jag! Vi har alla olika pappor, men samma mamma, så det är inte mina "riktiga" syskon, men jag ser dom som mina riktiga syskon:-)♥

Evelina bor i arjeplog med henne kille Markus, och deras lilla son Elis! :-) Han är världens sötaste, och jag är stolt över dom!hihi. Brukar fara dit och hälsa på dom på helgerna, förut när dom bodde i lägenhet så brukade alltid jag evve och nån av hennes kompis fara ut sent på kvällen och ragga länge i byn ;-) det var kul! Kan sakna det litegrann, men nu när dom fått hus och barn, så blir de andra saker att göra:-) Vi brukar se film, och på vintern brukar vi vara ute nånstans med skoter och sådär, faktiskt ganska bra!

Min storebror Markus har jag inte så jätte bra kontakt med, men han har tjej som heter Emelie. Han flyttade till piteå för.. 3-4 år sen? Han bodde hos sin pappa i arjeplog tidigare, men han flyttade iallafall hit! Vi brukar inte prata med varandra så mycke, varför vet jag inte.   Nu har han flyttat ut och ska flytta in i en lägenhet med sin tjej!

Och min lillebror Sebastian är 8 år, och väldigt jobbig.. enligt mig, men jag är ju storasyster, what to do liksom. sånt jag får stå ut med! Han retas ganska ofta, och jag retas tillbaka och sådär. Han spelar innebandy och hockey, varje dag i veckan, en träningsnarkoman alltså.


Så, nu har skrivit om mina syskon! :-) Nu blir det bilder.


Markus och sebastian


jag evve och sebastian

Markus sebastian jag evve. och framför mig och evve är det kusinerna emma och william!




förbannat vidrigt..

Idag hade vi ju en Hälsodag i freja! i varje klass rum fanns de uppdrag, t.ex. Dobidoo, Showtime, Idol, So you think you can dance, Fear Factor, Frejas bästa förare osvosv...

vi började med Fear Factor, och först  skulle vi välja ut 3 i laget, det blev jag tina och sarita! Först skulel vi stoppa ner händerna i en hink med massa sörja vi, vi såg dock inte vad det var för det var övertäckt. I min hink var det mjöl vatten och gelé råttor.. kändes inte mysigt.

Sen skulle vi äta en jävla oliv... Så jävla vidrigt, jag försöka först svälja den hel, men de gick fan inte! Fick kväljningar och stod typ å grät så vidrigt det var! Spydde tillslut, efter många försök att svälja den! Vi fick iallafall plusploäng för att jag vägrade spotta ut den direkt,för jag verkligen försökte få ner den!

Sen var det massa andra saker också! :-) Sen gick vi till Step-in där började vi med Body pump, de var långtråkigt och jobbigt.. Sen spinning, och de var verkligen slitsamt! fyfan.. Sist Zumba, de va jävligt kul! haha.


blev ett ganska långt inlägg.. hehe.


vintras

walk the line

Har bara suttit framför datorn ikväll, och det känns i huvudet, har fått huvudvärk. Blir att lägga sig och se Walk the line en film som jag tycker är jätte bra!

hoppas att morgondagen får mig på bra humör. Ska iallafall följa sofi hem från skolan och städa hennes lägenhet, och sen på kvällen är det träning!


bjuder på en inte allt för söt bild från högstadiet. 8-9an?

så jävla typiskt!!

Hittade perfekta bikinin till sommaren och till spaninen, precis som jag vill ha en! MEN självklart ska den inte finnas i min storlek.. XL är för stort, L skulle bli bra. Iallafall vad jag mätte! men åh, blir sur..



♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Svarta jeansleggings, linne och adidaskofta. Plus en halsduk! Kände inte någon ork för att ta kort och lägga in.. sry.
Är sjukt trött, så det blir väl en tidig kväll skulle jag tro, vi får se.


imorgon har vi cellskapsresa i Freja. 3orna har arrangerat ja, cellskapsresan för oss 1:or?.. Jaja, i varje klassrum har dom gjort ett "uppdrag" vi ska klara av och om vi gör det får vi poäng. Man delas in i grupper i klassen, och sist räknar man ihop alla klassens gruppers poäng. Vi ska göra uppdragen i freja, gå en tipsrunda till Step-in och där ska vi ha spinning, bodypump och zumba. Där får man poäng beroende på hur aktiv man är! jaja,vi ska då vinna...



blev mycke att skriva, nu ska jag kolla på lite sommarkläder, och se om det finns någon bra film att ladda ner..


fly on the wings of love

vaknade för ett tag sen, fyfan va mört.. vill bara lägga mig och sova i en och en halv månad tills vi ska till spaninen!  Eller jag kan vakna vid julafton&nyår. 

ska äta frukost, heidoo


VISTAMAR, Puerto Rico

ohja. Spanien i Januari! och Sofi fick följa med!! hur jävla underbart är inte det?! En resa med världens bästa personer! Farmor, farfar och sofi! plus jag då.. åhh,helt lovely.



hotellet!

mums... sitta där å äta frukost, inte helt fel.

stranden är typ 20 meter bort från hotellet, älska!


heheh, är typ galen. Åh, är sjukt glad! Lovely... hehehehe.


min dag har varit ganska bra, godnatt!

Godmorgon!

Dagen rullar nog på ganska bra skulle jag tro, sista lektionen gympa, sen åker jag buss in till stan och går till farmor och farfar och duschar, sen ska vi sitta och titta genom hotell! Och jag ska äta där :-)



♥ Dag 9 – Min tro.

Hm, jag är inte religös eller nånting. Men ja, jag tror väl på ödet ;-)

Överskattad.

Filmen var inte alls lika bra som jag trodde! Den var äcklig ashell, och typ..över spelad? aja, kunde sett nån bättre film på tv eller nå. För den var it som ja trodde!


nyss duschat håret och packat upp lite, nu ska jag lägga mig och se tv!


LEDSEN

Ja, jag är faktiskt smått ledsen.. för Robot Unicorn Attack funkar inte... </3
vill spela, vill spela, vill spela, vill spela..............


krydd bra


uppdrag- leta pass!!!

måste hitta mitt pass, annars tar jag typ självmord... nä, men jag måste hitta den, så nu ska jag leta!



ok, nu har jag hittat det! :-)


inte lik mig..

hah,ok bra kvalla. skitsamma!

♥ Dag 8 – Ett ögonblick - extra inlägg!

Min syster skrev en sak som var sant, så jag måste skriva det också! 

Ögonblicket när jag fick veta att jag skulle bli moster och när jag blev!
När evve berättade de första gången, satt vi och åt hela familjen, och  när hon berättade att jag skulle bli moster började jag gråta för jag blev så glad! Och när jag blev moster blev jag super glad och stolt! Och nu är jag världens stoltaste moster till världens sötaste lillpojke! :-)♥♥


världens finaste syster och systerson!

spain here we come!

Sitter och försöker hitta en bandlös bikini, vore toppen om jag hittade en för bra pris.. För, vi ska nämligen mest troligt till spanien i Januari! ;-) Ska få det i födelsedagspresent av farmor och farfar! vi far den 21jan, ochh farfar fyller år den 22a, och jag 23e! Det blir perfekt! Lär vara behövligt att vara ledig från skolan en vecka, och slippa bry sig om nånting, bara ta de lugnt och bli brun!! åhh,underbart!

Imorgon ska jag till farmor och farfar, då ska vi kolla runt på hotell och bestämma vilket vi ska boka! :-)

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Okej, "dagens" ögonblick blir nog när jag vaknade och martin låg bredvid! :-)♥ Hur som helst, gårkvällen var helt azm! :-) Mamma hämtade oss idag, och då när vi kom fram till sofi så satt vi och spelade unicorn och sedan satt vi och allmänt lejdade oss och sen påbörjade vi filmen 2012. Och då somnade jag! Men jag vaknade och insåg att det var dags att börja traska hemåt!

Ska iallafall börja packa snart, och sedan äta. Sen ikväll ska vi på bio, vi ska se Piranha(?) 3D. Hoppas den levererar... hehe, nu blir det lite unicorn!!


♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Haha, alla vet redan vem min bästa vän är! haha, men för dom som inte vet(vilket inte är så många) så är min bästa vän sofi! Vi har gått dagis med varandra, gått samma klass och allt! Men, de va inte förräns typ i 6-7an vi började vara med varandra mycket. i 5-6-7 typ, så var vi 4 st, jag josefin marre och sofi som alltid var med varandra. Det var jag och josefin, Sofi och marre. Men sen i 7an typ blev det som att vi böt partners! hahah, jag och sofi, marre och josse. Dom var alltid med varandra och vi var alltid med varandra. Men iallafall. haha.

Sen 8an..? kanske, har vi bara blivit mer och mer tajta! Vi är med varandra varje vecka, minst 4-5 gånger i veckan typ! Vi kan göra allt från ingenting till att göra hur mycket som helst! typ sitta och se tv i 2 timmar, eller fara omkring i öjebyn, till stan, tillbaka till öjebyn osv!  Finns massor.

Hon är min bästa vän för med henne kan jag verkligen vara mig själv, berätta allt som jag har att berätta, jag kan prata ut med henne osv. Vi har känt varandra i snart 14 år, asså. Gått på samma dagis, gått i samma klass från 6års till 9an. Och att nu gå på strömbacka i en ny klass utan henne känns lite smått tomt :( men jag går typ alltid till storskolan för att vara med henne.... hehehehe.

Finns så mycket att skriva, alla saker vi gjort. Varit vaken hela natten, gjort massa fula filmer, tagit sjukt fula kort och bara varit allmänt lejda! haha. Jag älskar min bästavän, för det är världens finaste vän! Varje dag på sommarlovet var vi med varandra.. kommer ihåg en gång, jag hade varit borta typ en vecka, åsså när jag kom hem skulle sofi fara bort direkt, så vi hann aldrig träffas, och när hon kom hem, då hade vi varit utan varandra i 2 veckor, och när vi träffades började vi typ skratta hahah.



update: skrev det där igår 3/12. men jag hann aldrig klart för jag for iväg osv. Men det får nog räcka! haha :-) finns mycke mer jag kan skriva, men det blir nog långtråkigt!







massa bilder!



Lolx

Sitter uppe på el, väntar på att jennifer ska sluta. Ska in till stan med sofi ett tag tror jag, för att fördriva lite tid av dagen.


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Finns många bra svar.. Men jag skippar nog den frågan. Jag hoppar över till nästa!


♥ Dag 6 – Min dag

Min dag har varit bra! Började med att jag for till Ungdomsmottagningen 10.20, pratade med en "läkare" och vi kom fram till en bra lösning. Ska dit igen 14/12. Sen svenska där vi fick ha nån liten lek med varandra, och efter det hål. Och jo.. jag åt en klubba idag, och då råkade jag skära mig i gommen med den (jag börjar ALLTID blöda när jag äter klubba..) iallafall, kände att de började smaka jätte mycke järn, så jag hämtade en servett och spottade ut och de vara bara blod. så jag använde nästan upptill 20 servetter för att spotta ut blod... ehhe, blev en fin liten hög på bordet i fiket med blodiga servetter.


Kanske ska till gymmet senare ikväll, nu är de mat!


Love hangover

sitter och äter sallad och mackor. gott såhär efter en dålig träning. För det första, jag hatar luftkonditioneringen i Bersika fotbollhall, för den är SÄMST. Och som plus på det, har jag ansträngningsastma. ändå soft? eller....

och för de sista, allt gick bajs. Men vi har nu fått en ny tränare... åh, kommer sakna peter,leif,hasse&uffe.... </3 Vi har nu en som heter Jörgen Isaksson. han blir nog bra! aja.


börjar sent imorgon, ska till ungdomsmottagningen 10.20- som att jag längtar! jag gör allt för att få ta ut p-staven då.. Jag ska böna och be om att få ta en bedövningsplåster gå till skolan en timme, gå tillbaka och dom får snitta i min arm och ta ut den där jävla staven!!


POWERNAP

tog mig en lite powernap... gudomligt skönt!! skulle nästan vara skönt att skippa träningen för att sova... hehhe,men nej. Sofis mormor kommer snart och hämtar mig! :)





kissie wannabe?

Kollade igenom sommarbilder, och jag hittade en läcker bild.. eller? Nämligen en bild på min läpp. Och där var den inte hemsk. Inte jämfört med hur det såg ut sen!!


nå, vad sägs om min misslyckade läppförstoring?....
ni kan läsa mer om det här



iallafall. Vi fick se en musik konsert idag, dom var faktiskt lite grymma måste jag erkänna. Ikväll har vi träning, lovely!


Dag 4 – Det här åt jag idag.

Idag har jag ätit mat.. heheh. eller? Nä. men mat, plus nån klubba!
haha. tråkig och dåligast fråga.


RSS 2.0