BRAND NEW DAY

Träningen var jobbig och härlig. Var dock tvungen å kliva av pga mina fötter! Vill att den där doktorn kan ringa upp och boka tid för undersökning! blir snart galen.

Har hunnit göra en omgång med fasen, och det går åt fan. Hatar när man har känslan "nä, men nu borde det vara rätt, de känns så!"  och sen är det fel. Blir så arg. blabdalbalbalaaa ska nöta en gång till sen sova!



klad tjäj

DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM

For till stan med sofi efter skolan, kom hem för ett tag sen och åt en misslyckad middag. igen.
Igår skulle pappa mixtra me köttbullarna me nå kryddor och turkisk yoghurt och det blev Oätbart!! och jag skojar inte ens. Samma idag typ. Fast fiskpinnar och mos. fiskpinnarna var gummi. Asså vad händer??

Ska ta å läsa en vända genom körboken och sen bege mig till träning! Skulle behöva vara hemma och plugga istället men jag känner att en genomkörning i kroppen behövs!


ME + YOU = HAPPY ME

Måndagar må vara den jävligaste dagen gud uppfann. Skoldagen segade sig fram idag, surprise!

Har löpträning ikväll med herrarna om jag inte minns fel? jätte skojjigt!!! Lär dö i sängen ikväll och det ska jag njuta av!


blir en pn före träningen också!

*


SNIFFA TISHA

Lägger mig och ↑ hahaha. godnatt!


MOBILENS FEL. ALLTIHOP!!

Mobilblogg innebar tydligen mindre läsare, men egentligen bryr jag mig inte, ville ba skriva de :PP

Har iallafall bastat ikväll, somnade i bastun och att vakna upp i ett varmt fuktigt och kvavt rum var inte de skönaste. Speciellt inte med min lillbakiskänsla jag fortfarande har kvar! Har gjort mig en frukt tallrik, mandariner morötter och äpple! ska lägga mig och se tv och hoppas på en skön nattsömn!



I WANT TO STAY FOREVER

Haft en grym helg! Den spenderades i arjeplog hos min syster, med familjen. Fredag kväll for jag till johan och spenderade tid där.

Lördag gick vi ut ett tag och sen for vi och badade och sen såg vi innebandy. K4 - Argentum asså fyyyy åt fan. Måste vart den jobbigaste matchen på länge jag sett, rent psykist. Gubben ovanför oss skrek så inihelvete, och nä. Men Argentum vann iallafall, de förtjäna dom!
Käka plankstek till middag lördagkväll och sen började jag och evve fixa oss inför min premiärkväll på krogen, hehe! Kring halv 12 for vi dit, och det vara bara killar. BARA. jag hann bli rädd att vi var på nån bögkväll eller nå, men det var det inte. Hann prata med bandet som skulle spela, blev uppdragen på scen där dom spelade för mig!! hehe azum.

Drack massa goda drinkar, tequila shots, och trevligt folk! Satt mest och babbla på med evve, rickard och joel. Men en riktigt bra kväll hade jag då iallafall! kring 2 började jag och evve vandra hemåt. I nerförsbacke. Där det var halkigt, kändes som att jag låg ner mer än jag stod på benen! Gick och träffa johan och nån, for till racksund och spenderade natten där. Mys!

bakiskänslan som kom idag när jag ställde mig upp var inte sådär jätte trevlig! så dagen har i ära bestått av lathet. Sovit i soffan framför film och sovit hela vägen hem i bilen. Ska packa nu och sen fara till pappa!


racksund

serverades tacos när vi kom hem hit, kring 11 for jag till johan och kring halv 2 for jag hem och såg pa3 men den lagga så mycke, så vi sluta å se. ligger i sängen å ska sova nu!

KOM ÄNGLAR

sov hos sofi inatt, blev kortspel kaffe och färgning av hår! klev upp 6 imorse för att bussa till luleå för ellas begravning. så otroligt fint det var, hennes pappa och bror spelade och sjöng! kring halv 12 åkte jag sofi linn hanna oxh sofia och åt lunchbuffe på waldorfs. sen tog vi en runda på stan och sen hem! är påväg till arjeplog nu!

NU

sängen!




HOME IS WHENEVER IM WITH YOU

Sitter och myser i min onepiece nyduschad och nyinsmord med bodybutter från the body shop, lovely! Är helt slut i kroppen efter träningen, körde en slutkörning där på slutet av träningen så jag är trött, sliten och slö. ännu mer lovely. + Ännu mer träningsvärk, mest lovely.



HÅLL HÅRT I DIN GODA VÄN FÖR DÄR UTE FINNS DE GOTT OM ORMAR

Underbara Kapten Röd fyller mitt rum med hans musik, saknar trästock! Måste vart bland de roligaste jag gjort, blir definitivt en repris i sommar!





mitt och soffis sovarställe! fast vart typ ingen sömn och inte i det tältet...





I GOT A GOOD FEELING

La mig före 10 (om jag minns rätt) igårkväll, skönt var de! Men var lika trött och jävlig som varje morgon, men jag kämpade mig upp och gick till praktiken. Dagen har rullat på fort, och gick hem halv 3. min första(!!!!!) hel dag på min 3e vecka.


Ska städa upp i mitt rum, tydligen ser det förjävligt ut :( meen det kan nog stämma! får främmande sen, och ikväll är det träning. taggar som ett as och har världens träningsvärk i magen. nysa och hosta + träningsvärk i magen = ingen bra combo!!!


min onePiece kom förresten igår, kommer it ihåg om jag skrev det. Den dog jag iallafall i igårkväll. skön ashell!

piiiz out


HJÄRTEVÄN




SCIENCE & FAITH

Min onepiece kom idag, så har hunnit testa den och ikväll hade jag tänkt dö i den efter fysträningen som är om 50 min! Skoldagen har gått fort och varit bekymmerslös och det tackar jag mina fina klasskamrater för!♥

Efter skolan for jag och köpte litegrann på stan, bla hårfärg och ett halsband. bilder kanske kommer, om jag orkar...




GOING TO YOUR PLACE

Alarm på 06.50 för imorgon strax efter sju beger sig jag och manma till gymmet å biffar lite före skolan/jobbet! Förhoppnigsvis blir jag också pigg av det! Slutar kvart över 3'och funderar på om jag ska snabb fara in till stan och köpa hårfärg. Men då är ju frågan om jag ska göra slingor eller mörkare. Skulle vilja ha ljusare hår, men samtidigt ibte. En fördel med att slinga nu är ju att då bleka mitt hår fortare då vi är utomlands. Knepigt läge alltså! Hur som haver. Första dagen som18åring är nu avklarad! Godnatt!

DET OKÄNDA

Vaknade mitt i min pn och mådde illa och huvudvärk. Illamåendet har försvunnit men huvudvärken sitter i, stannade hemma från träning och ska nu ner och se Det okända, piteåstad som blir offret för spökena ikväll!



ONT

Ont i huvudet och ont i kroppen. Är trött och känner mig helt slö. Träning ikväll och inte ett dugg taggad. Kanske lika bra och stanna hemma och plugga och sova istället för att fara dit och bara vara slö. Får se hur det blir iallafall, nu ska jag ta mig en pn i väntan på bättre tider.



OM EN MINUT

BLIR JAG 18!!!!!!!!!!!

SER MAN PÅ

hahhahaha åh


4 TIMMAR KVAR..

....Sen är jag faktiskt 18 år!!!!


Har gjort teori och ska nu packa och byta om inför bandyn. Hoppas på att sofi ska följa hem efteråt och sova hos mig inatt!

*

For och åt middag hos farmor och farfar, fick mina presenter också. Övningskörde både dit och hem, och ska göra teori nu sen ta en pn innan innebandyn!


WE MADE IT ALL THIS WAY

Låg och såg The last house on the left igårnatt, somnade där kring halv 4 eller nå, pappa väckte mig för ett tag sen, Ska ta och äta frukost och sen far vi ut och kör och sen vidare till farmor och farfar!



ta mig tillbaka

I MISS U

Tillbringade kvällen i stan på nodo med sofi amanda linn och hanna! mysigt var det, och sen sista delen av kvällen var vi hos linn och mös ännu mer. Såna här kvällar inser man hur fina vänner man har!


Ska ta och lägga mig strax, ska till farfar och fira honom imorgon(idag) han blir 71!!! världens bästa farfar♥



BESTÄLLD


THE END WHERE I BEGIN


THE CALL - REGINA SPEKTOR

For till sporthallen och såg handboll med sofi, amanda och tobbe! :) Precis när jag kom dit kom ambulansen också, en som bröt foten. Fett coolt att få se det, och foten var helt blå och svullen och man såg vars de var ur led och åh de var fascinerande. (heheh) Har alltid vela bryta foten eller handen, fast kanske inte foten för då kommer jag alltid få problem med foten i fotbollen. Så nånting på armarna kan jag bryta!! :) hahah, känns ju inte sådär jätte normalt å vilja bryta nå...


Öjebyn vann iallafall! sen gick jag hem och började med middagen, ska äta snart och sen far jag till sofi och hänger. Får se vad som händer, men nånting blir det alltid.




FLUNITRAZEPAM

For in till stan, och då var det stängt. NICE WORK emelie!!!  blir visst utan hela jeans till på måndag.











denna fick jag!

FRIENDS, LOVERS OR NOTHING

Blev väckt kring 1 idag, åt en räkmacka och tog en dusch. Ska börja klä på mig snart och sen försöka ta mig till stan så jag kan hitta nå nya jeans. Alla mina går bara sönder! Mina jeans är tydligen inte lika vig som jaag!

Sen ikväll blir det taco till middag och sen får vi se vad som händer!



JUST CHILLIN WITH SOME FRIENDS

For och åt middag med pappa på pentryt, var jätte nyfiken på vad som skulle hända sen, förväntade mig att få typ en bil eller nå,hah! Men efter vi ätit for vi ut och körde sen for vi hem. Blev lite besviken och tänkte "vad nu? ska de inte vara nån mer överraskning?" och när jag öppnade dörren så såg jag ett stort lakan som hängde för vardagsrummet där det stod "EMME :P"

blev jätte rädd,glad,konstig och allt sånt där, fråga pappa, vem är här?!?!? haha, men förstod sen ganska snabbt att det var sofi för hon retas med ":P" haha, så jag öppnade skynket och där stod alla mina fina tjejor!!!!! Tack så himla mycket för kvällen och presenten! hade 5? presenter att öppna, blandannat en vattenpipa! Så den har invigts ikväll med dom! Även lekt massa lekar, myst och ätit fika, godis och sånt.


Åter igen, tack till alla er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilder kommer sen!:) ska lägga mig och se paranormal activity 3 med sofi strax! :)

GAMLA GODINGAR.

Henry Blank – Whatcha Say - Edit
Magnus Weideskog – Förlåt
Timbuktu – Flunitrazepam
Snook – 17-jun
Kevin Rudolf – I Song
Lazee – Rock Away
Pitbull – Go Girl
Livvi Franc Featuring Pitbull – Now I'm That Bitch Part II
Pitbull featuring Akon – Shut It Down


WE HAVE TO TAKE OUR CLOTHES OFF

Kom hem för ett litet tag sen, fick sluta tidigare idag också, skönt! :) Fredagar är alltid så sköna, speciellt på praktiken. Avslutar alltid dagen med musik(sång och dans ingår också)!

Ska ta och städa nu, gjorde det aldrig igår. Eller när de då skulle vara gjort. Heheee. Ska ta och börja nu, sen fixa mig för middag, pappa tar med mig på Pentryt och sen har jag ingen aning om vars vi ska. Är hur nyfiken som helst!!!!!!!


EVERYBODY JUST HAVE A GOOD TIME

nyduschad och pappa for just iväg för att köpa grönsaker och dipp. Mys! Ska slå igång en bra film och bara njuta av att det snart är helg!


Imorgon ska jag få en överraskning av pappa, ställde in mina planer med lisa för det, och han sa att jag inte kommer bli besviken! hoppashoppashoppas!


ÄCKLIGT

For till stan där jag mötte upp sofi, köpte endast en stickad tröja, hur mysig som helst!!!!!!! Sen for vi hem till amanda och spelade lite kort och sådär. Kom hem för ett tag sen, ska hoppa in i duschen och sen städa upp här litegrann. Känns som att de behövs!


one three hill ♥


DEFENDER

Fick sluta en timme tidigare idag, skönt! Ska ta mig nå nudlar och sen bege mig till stan. Ska på jakt efter ett par nya byxor, vilket behövs då mina gått sönder!

Sen blir de teoriplugg hela kvällen. Kanske en sväng på gymmet också, lät lockande men får se om jag orkar sen. hehe

TATUERING NUMMER 2

Efter att ha bestämt mig och även tvekat eftersom en annan gjort en liknande, och nu bestämt mig igen. Jag vet vad jag ska ha och jag ska göra de! Blir bara att vänta tills efter resan v10 :-) Galet taggad på det, och längtar!!


Ligger nu och ser Livet blir bättre! Ska hämta lite frukt att äta medans.


+



WEHEARTIT

Har hunnit plugga nu ett tag, har också suttit vid we♥it, kolla onepieces, och nu ligger jag och ser tv!








PRAKTIK

Ligger och ser Jersey Shore och myser bland kuddarna. Smsar och är glad! Längtar till helgen då vi ska fira mig, är himla nyfiken på vad mina fina kompisar ha köpt för nånting!!! ni är guldvärda ska ni veta. Vad de än är!!!

upp7 imorgon för praktik, har bastat ikväll så jag är trött nu. Hoppas på en skön skönhetssömn så jag vaknar upp pigg och alert. Godnatt!




MIN SISTA TISDAG SOM 17ÅRING.

Kom hem kring 20 i 4, satte mig och plugga teori och här har jag suttit sen dess. Blir kött och pommes till middag, helt okej! Och sen ikväll väntar fysträning. Kändes bara sjukt jobbigt i nuläget... Ska nog basta efter träningen också, och sen lite mer teori. Blir nog även att beställa hem en OnePiece också!!


schoool




paranormal activity 3

for ut ett litet tag ikväll till hockeyplan och träffa några pojks, sen hem igen där vi startade paranormal activity 3, och de är nog den mest obehagliga å plötsligtläskiga film jag nånsin sett. jag tycker alla ska se den!!!!!!! sova nu, ska upp 6 för att åka buss 06.40!

this is home

somnade efter 7snåret idag, var så sjukt varmt där inne. eldstaden framför sängen +täcke = ingen bra kombo! sjukt varmt. evve hämta mig typ 11,och ska upp på körskolan nu å plugga!

skogen

sitter i en mysig stuga i skogen med johan och joel, har spelat kort å suttit vid elden, far hem imorgon bitti! ses!!

-

Så himla sur just nu, fått sponsringspengar för att få åka till evve ikväll och plugga, se film och mysa. Men alltid är det nått som hindrar mig. Längtar så satans mycke tills då jag är 18 och har körkort.


1 VECKA OCH 2 DAGAR - 9 DAGAR

Så länge är det kvar tills jag blir 18. Fucking 18?!? jag är fortfarande bara 16 i mitt huvud. Shit, stor flicka då alltså. Får gå ut på krogar, körkort, får till och med sjukanmäla mig själv på skolan!!!!!!!!! längtar som en sate.


Har gjort lite teori nu, hatar sista fasen, den kan dra och dö nånstans. Ska snart hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer ikväll!

 



SAD FACE.

Haft en bra kväll hos maja, med fint folk. For förbi patrik ett tag före där andy och jacke var, spelade lite hockey åsådäääär. Sen till LF för lite hockey.

Kom hem för ett tag sen, är sjukt trött ska nog ta och sova snart. Blir nog inge arjeplog imorgon.... fast har lust å hoppa på en buss å fara dit imorgon ändå................ men waste med pengar..............



Nä, tar min ledsna min och hoppar i säng. godnatt!

YOU KNOW IT

Ska ta och packa nu inför helgen! Fick sluta tidigare idag, gjort det varje dag hittills, rätt okej!! Åkte hem med mamma där kring halv 2, for på stan en sväng och sen hem och göra middag. Pojkarna i huset äter tacos och kvinnorna äter broccoli- och skinkgratäng, mumsfillibabbaaaa!!


Ikväll börjar vi rulla mot arjeplog. Lär mobilblogga därifrån, fast ni lär väl märka. Ska sova i en stuga inatt där det inte finns el, men dock eldstad - mys.


måste ta en ny bild där vi är glada och inte sura :)

LIFE FOR RENT

Jag som skulle ta en tidig kväll.. gick inte som planerat, surprise!!!!!!!

Hunnit ta en snabbdusch som planerat iallafall. GW! Ska alldeles strax ta å pallra i säng.


mosters hjärta!

BILDER


arjeploooog

visade upp min konstnärs sida!!!



Gomiddag!

avslutar med en riktigt charmig bild! Sjukt kallt har det varit i piteå dom senaste dagarnaaaa

STALLET

Gick till sofi där amanda också var, det bjöds på kortspel, kaffe(vänta va???) och kladdkaka. Sen kring 8 gick jag och mötte upp Lisa som var ute och red Axel, promenerade sen med dom till stallet, åååååååååååh fy vad jag saknat att vara i stallet alltså!!! var tvungen å borra ner näsan i hans päls och bara lukta och njuta! åh vad underbart. Passade på att sadla,tränsa och rykta också. heheh

När jag får körkort ska jag då skaffa sköthäst/medryttar häst iochmed att nästan alla som söker det bor en bit utanför öjebyn med dåliga bussförbindelser(?). Åh vad jag saknar det.


Ska iallafall dra en vända genom teorin och sen sova. Sista "jobbar"dagen imorgon, och imorgonkväll bär det av till Arjeplog för mys med Lisa och CO. Fint!!



fin parkering!

HALKUS VALKUS

Mamma har ringt idag till en läkare som ska prata med en ortoped(?) som kommer höra av sig och sen får vi se om det blir operation. Vilket jag tror på, och hoppas. Har haft mina halkusar så länge jag kan minnas även mina freaklånga pek tår.. Har alltid haft problem med skor, på sommaren räcker ett par skor kanske i 2-3 veckor innan dom är sönder. Mina "läder"kängor har nu gått sönder vid halkusen för att foten blir så bred att de spricker. Och det är smärtsamt ska jag tala om för er. Alla nya skor tränger, mina långtår ligger nerkrökta under tån själv, vilket också gör att tån blir "högre" och tränger i skon.


detta är en halkus valkus, har dock inte lika extremt men det är nära.


lånad bild från google, men hoppas på att få en normal fot efter eventuell operation!

MEN blir en lång tid utan fotboll.....

IFÅÅN





18 AND LIFE

Vankas mat här hemma, är hungrig! Är konstigt att äta kvart över 10 istället för halv 12-12..
Ska sätta mig och göra teori, synd bara att f-fasen är jävlig och jag har ingen ork till det just nu. Ska iallafall till sofi sen där dom ska baka kladdkaka och spela skip-bo, jag sofi och amanda. ett ord: standard.

helt okej!! Sen ska jag också försöka göra en tidig kväll! Skönt med fredag imorgon, och även arjeplog på kvällen. kommer bli bra!


Jag har även kommit på vad som ska bli min andra tatuering. hehe, blir dock att göra den isåfall efter v.10, eftersom vi ska utomlands då, men pengar ska sparas och det ska bli av!!



asigt fin!!!

ABCF

Äntligen klarade jag C-fasen, F-fasen nu sen ska jag sova!!!! är så trött att min hjärna går på snooze typ.



VECKA TIO

Glömt att berätta och visa vad jag mer fick i julklapp!


En resa till Teneriffa med mammafamiljen och manges släkt! Kommer sitta bra med sol, all-inclusive och drinkar(är ju 18 då!!!!!!!!!!)


FAIL.


I CAN'T WAIT

Pluggade teori före träningen, som gick sådär. Kom hem,  duschade, tog yoghurt och sitter och gör faserna! ska banne mig klara en fas ikväll innan jag ska lägga mig.



ANSIKTET - ÄCKLIGT ♥

Är lite smått kär i den låten, hans låtar är mysiga. haha.

Första praktikdagen gick bra, hann med ganska så mycket. I slutet av dagen höll ja å dö, huvudet värkte och jag blev så himla trött i huvve. 26st 6åringar och 1 lärare + jag, någon som kan förstå min huvudvärk??


Ska göra teori nu, och sen kl 5 har jag träning i bersika. längtar!



lite dumle + teori = helt okej!


WATERCOLOUR

Har packat och ska strax bege mig till mors hus! Dagen bestod av sovmorgon till halv 13.25, 2 lektioner och ett besök på praktik platsen. + lite mys hos sofi (kortspel,kaffe och prat) inför träningen som väntade. Den gick ändå rätt okej,  min röst blev helt knasig efteråt, lät som en man, allvarligt, skojar inte! 

Duschat, packat och ätit lite. Imorgon börjar 2 månaders praktik på fritids, sounds good to me!

nä ni, mina vänner och ovänner. Ska börja traska nu med mina (för ovanlighetensskull3 väskor. Där väntar sängen och kanske lite film tittande. + lite mat där med, är hungriiiiig


ses

denna skulle gärna få överraska mig i kylskåpet!

mouahha

vilken underbar statistik jag haft under denna mobil-blogg-perioden!
Mobilblogg må ju vara de tråkigaste. Iallafall om man inte har en ifåån som kan lägga in bilder :P

Kändes underbart att få kliva av bussen idag och gå på öjebynsk mark. Som att det är saknat! Känns som att de var förra året jag var i här.. fast de var ju nästan de!

Haft det hur bra som helst i arjeplog, myst med evve och elis, busat, varit på galtis, och varit med lisa och CO. och glidit runt i en massa epor! That's life. Arjeplog ligger mig varmt runt hjärtat ska jag tala om för er!

Anlänt till pappa, packat upp kläder och ska snart packa ner lite kläder igen. Drar för pyjamasparty hos sofi ikväll. Blir en tidig kväll, är sjukt trött. Somnade efter 4 nån gång och vakna 05.20. 06.00 begav vi oss till arvidsjaur för halkbana, och det var rätt så kul! Nu har jag endast 2 saker kvar innan jag får brumma.....

Bussade hem med Lisa, Tackar för fina dagar i arjeplog och hoppas på favorit i repris till helgen då kanske! puss

Så känner jag för att lämna arjeplog!!



halkis

sitter i arvida just nu, väntar på att få köra. men så segt som de är nu lär de väl typ bli om 1 timmeeee... lols.. fett trött, sovit ca en timme, är trött å less.. känner att jag vill hem till piteå, hem till min säääng!

ingen bryr sig sofi,håll klaffen!!

for till galtis idag med evve och elis men det blev kortvarigt, så himla kallt! åt go middag, pluggat,kört och hunnit vara med lisa och CO. en såndär mysigt bra kväll! ligger nu å lyssnar på p3, och sörjer över att om 3h och 45min ska jag upp.... Inte okej emelie!!!!!! lär bli en jävla match å vända tillbaka på dygnet. ska försöka sova, sees

YOU CAN STAND UNDER UMBRELLA

känns inte sådär mega bra när dom säger på radion "klockan är 05.00 - godmorgon!" och att 24 timmar ska jag upp igen för att duscha å äta... hard work work!!!! haft en bra kväll med lisa och johan och lite blandat folk. avrundade kvällen hemma framför faserna. dessa jävlar gör mig mindfuckad nå så enormt....

ITS OKEJ TO NOT BE OKEJ

blev lyx middag idag, planka! sen vidare till bea och mange där vi spelade sällskapsspel. for sen ut med lisa å johan, och nu hem.

TYDLIGEN

Sov 5 timmar inatt, är liteeee trött. men ska banne mig va vaken så jag kan vända på dygnet!! Sitter och gör faser, som kan gå å ta sig där pepparn växer. Så förbannat långtråkigt, 4 faser 70 frågor på varje. drygtdrygtdrygt!!!!!!


Blir att fara hem måndag eller tisdag, har tydligen halkbana på måndag här. Uppstigning 05.30!!!!! woho alltså

Lisa kommer förhoppningsvis imorgon, får jag umgås litegrann med henne!

EPA

kom hem för ett tag sen, vart ute å åkt epa hela kvällen med nå grapps!!! haft en rolig och bra kväll men nu ska jag sova. manöverbana imorrn och riskettan. längtar inte!!!! godnatt!

ACTIONPLOG


oerhört charmig bild, men kolla min brunhet!!!!!












bh/bröst valkar må va de fulaste som finns.

påväg till gnarrrrrrrrrrrrrp


hehehhe, hitta en bild som gunnel tog på brölloppet! vilket charmigt ögonblick! skulle läsa en dikt om att bli gudmor, men känslorna tog över å där stod jag där framme å grina som ett fån!



har världens finaste syster!♥♥♥♥♥


Kvallan på blogg.se är ju knappast en av dom bättre... nåja, det får dugaaa

rättvist?

blir så himla irriterad på vårat lag, vi som vart på typ alla träningar får inte spela men dom som vart sjuk å skadad en hel del på sista tiden och missat mång träningar, nä nog fan ska dom få spela. det gör mig riktigt irriterad, inte bar för att jag utsätts för de, utan för alla i laget som inte får speltid trots att dom förtjänat de pga att dom vart på alla träningar. blir bara så himla irriterad. stannar nog i arjeplog över helgen.

r.i.p

livet är så jävla orättvist.

vila i frid.

det är så otroligt tragiskt hur grymt livet är ibland. Världens finaste ella har lämnat jorden. skänker alla mina tankar till ellas familj, nära och kära. Även till rasmus, och hans familj. och alla inblandade. kan inte förstå att det hänt. hpn var ju bara 16, livet har ju knappt börjat.

2012*

Har en bra kväll, men att vara för taggad å dricka för snabbt är ingen bra komboooo! Blev gode nyktert för min del efter 1 timmes snabbdrickning. hoho. Har iallafall firat in det nya året med massa bra människor!! Ligger just nu i sofis säng, hon ligger å snarkar bredvid mig och jag ligger och äter chips och sk snart sova. eheh

RSS 2.0