YOU LOST ME.

Ligger här i min säng i arjeplog och gör teori. Kom till arjeplog kring kvar i 6 idag, kring 7 for vi på middagsbuffé på Kraja, kunde vart godare men det var ändå gott! Sen dess har jag pluggat och sett "facebook" filmen med evve och macke! :)

morgon dagen består av barnvakt, teoriplugg och ingen aning. We'll seeeeeeeeeee.


HOME

soffeee och ammee har äntligen kommit heem! wihoo. synd bara jag far till arjeplog imorgon och dissar dom! har packat mina grejjer och ska lägga mig och se bb! hörs imorgon kanske!



RASPBERRY

Hann bara komma hem från skolan idag så kom mamma och vi for iväg på sko-jakt på stan! Hittade ett par skor som jag är nöjd med! :-) Även ett par byxor fick följa med!
Kom hem och for då och handla med pappa nästan direkt, (eller jag hann äta middag) Keso, hallon och vaniljglass blev inhandlade. GOTT.


nu - teoriplugg!


BUBBELVATTEN

Kom hem från träningen för ett tag sen, har gjort bubbelvatten (har blivit beroende♥) och väntar på att bastun ska bli varm! Träningen gick riktigt bra, och kommer ha en grym träningsvärk imorgon!


hahahahahahaha, min läpp när jag fick allergi utslag på hela kroppen och hela ansiktet svällde upp!
mina ögon blev igensvullna och läppen blev mer svullen än på bilden..


HUMAN NATURE

Glömde skriva igår, men for till oskar efter träningen och såg bb! kom hem kring 12 typ, la mig och såg tv och har sovit dåligt inatt! Är iallafall hemma och ska invänta farfar som ska komma med mat dom fick över från nå pensionärsmöte idag, eftersom pappa slutar sent och jag har träning ikväll så blir de trångt med tid till att laga middag!


träning i bersika ikväll, känner mig död i kroppen så får hoppas jag blir pigg efter krubb i magen!

idag världens bästa mamma år, grattis på födelsedagen mamma ♥

REP.

Har repeterat en jävla massa teori ikväll, har hunnit B,C,F faserna ikväll, känns bra att jag kan dom så hyffsat att jag fått dom bortgjorda på nån timme! gör repetitioner nu och ska på ett tag lägga mig och se bb! :)


vaaaaaaaaarför kan de inte bli såhär varmt och vårmysigt!!

REP.

Har repeterat en jävla massa teori ikväll, har hunnit B,C,F faserna ikväll, känns bra att jag kan dom så hyffsat att jag fått dom bortgjorda på nån timme! gör repetitioner nu och ska på ett tag lägga mig och se bb! :)


vaaaaaaaaarför kan de inte bli såhär varmt och vårmysigt!!

PAPERBOYS - ONE DAY

For till stan med pappsen och beställde en ny fotbollsdress, är i stort behov av en!!! har hunnit äta och ska än en gång sätta mig och plugga. Sovmorgon imorgon, njuter.

Finns inte ens ord så mycke jag älskar den här lillskrutten! ♥

tecken

sitter och hänger på teckenspråk just nu, har filmat in mig när jag tecknar osv!!!! skådespelare nästa!!


NÄR VI VAR UNGA

Känner mig som en helt ny människa nu efter att jag duschat, har hunnit smörja in mig också eftersom jag har börja flagna så himla mycke!!! blir så less. vill ju ha kvar min brunfärg.

ska ta och plugga ännu mer teori nu, och sen mysa ner i sängen. Forever alone tyvärr!

 

får helt enkelt mysa med mig själv inatt ♥

Hahahah


baby vi skapar turbuleeeens

Kom hem typ nyss till pappa, har hunnit packa upp datorn för att ljuda upp de tomma huset med musik, hatar att vara i ett tyst hus när man är hemma själv!!!

Ska ta en välbehövlig dusch snart, och efter de förhoppningsvis mysa ner i sängen. Framför en film eller två! Fast plugga ska också hinnas med före jag hamnar i sovkoma!


WHATSUP

somnade kring halv 5 typ, om jag minns rätt, blev väckt några gånger idag men somnade om tills jag blev väckt kring halv 4! känner mig galet sliten, blev påmind om mina sugmärken som sofi och amanda gjorde igår mot min vilja, när jag kollade mig i spegeln. fett fina. hatar er. blir polotröja i veckan typ!


sitter och pluggar nu,ska snart ner och äta, dör av hunger!


EN HELT GALEN KALLES KROG

Amanda och sofi kom hit och fixade sig med mig, förade litegrann och sen begav vi oss till jessika kring 8, hade de super trevligt, dans, dricka och hade kul med tjejerna! kring 12 gick jag till kalles,(premiär för mig i pite, wihooo) där andreas och några var! Helt okej, och sen kring halv 2? gick vi och åt på adana, MUMS, och sen vandra runt lite. Kom hem typ nyss och ska snart kraschlanda i sängen, dör så trött jag är.




mina fina!

.

hunnit ta en pn och ätit, ska lägga mig och vila ännu mer nu!



STARSHIP







... i väntan på mat, och 2 peddobears som ska komma och börja fixa sig här!!!! dont know what to do until then

GRYMT!

Kom hem med en vinst, fy så bra vi spelade! Vi hade grymt spel och vi förtjänade verkligen vinsten. 4-3 blev det, 1 assist och är riktigt nöjd med min insats för att vara första matchen spelad i år för mig! kändes underbart att vara tillbaka på plan.


ska städa mitt rum nu, sen göra ett ärende och ikväll blir de lagfest!



SEASIDE

Har pluggat klart för ikväll och ska ni inta sängläge! Taggar match imorgon, hoppas på vinst och en grym kväll med härliga tjejer!


DREGGELPUSS

Jag har ju världens charmigaste systerson och gudbarn!





Att få ett litet gudbarn
är en gåva och en ära
- att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.

Man länkas till varandra
med ett gudomligt band.
Så själsligt är man nära
fast man bara ses ibland.

Ett gudbarns liv man följer
av omtänksamma skäl.
För man har fått till uppgift
att se till barnets väl.

Och även i det tysta
finns detta alltid kvar
- att man känner något särskilt
för det gudbarn som man har.

dikt av siv andersson!


FLICKAN OCH KRÅKAN

Haft en chilldag idag, strosade en liten runda på stan med sofi innan vi for hem. Påväg hem satt vi och tecknade som om vi vore döva, och när vi var halvvägs hem insåg hon att hon glömt mobilen i busshållskuren. Så vi hoppade av på närmaste hållplatsen och gick till andra sidans väg hållplats och vänta för att åka tillbaka och när vi närmade oss busshållskuren så låg mobilen där! haha, tur som attans att ingen tagit den! Det är bara så, sofi skall ej en mobil ha!


Tillslut kunde vi då fara hem utan problem, hehe, då vi kom hem la vi oss å såg tv, kring halv 5 kom mamma så då körde jag in till stan där vi strosade runt ännu mer! For hem och då beställde vi mat från thai/pentryt, haft en mysmiddag hemma med mamma och mange! 

ska plugga nu och sen köra ännu mer, blir nog en mysig kväll 2night.
Ska upp imorgon 06.00 för att 07.30 samlas på björklunda och fara till boden för att spela match och kvällen består av party-all-night med världens bästa fotbollslag!

Nämen titta vilken charmig bild jag hittade!
The beauty and the beast!!!!


BANG BANG

sov hos sofi inatt också, betydligt mycke skönare att få kliva upp 20 min före bussen går istället för att ta en buss som gör att jag är framme 1 timme innan jag börjar.
For iallafall och röntgade foten idag kl 11,  dom skickade bilderna till min läkare så nu hoppas jag på att jag får en tid snart så vi kan kolla på bilderna och börja planera operationen!

kom hem kring 5,hunnit plugga och äta och nu blir det mer plugg. Även en röjning i rummet!



fick mig denna tisha för 40 kr!


MISSION: HOMECOMING

Sitter och grinar så de sprutar tårar! Lyckligare inspelningar får man ju leta efter, blir så himla rörd!



part 2 och part 3 är länkade i videorutan uppe till vänster och höger!

*

Känner mig riktigt snäll som ska gå till sofi nu för att hennes mamma fått knät ur led igen och hålla henne sällskap inatt!



BA BA BA

Underbart att vara tillbaka på fotbollsplan.

nu ska jag strax ta och sova, hoppas på bra humör imorgon men det återstår att se hur det går.


myserrrrrrr


VÄNDER OM.

Dagen gick snabbt och det var kul! TS var kul och sista lektionen höll jag i en 20minuters lektion, musiktävling!

kom hem för ett tag sen, ska göra lite teori, får se om jag läser eller gör på datorn, har ont i huvvet som inte vill ge me sig.

kl6 ikväll far jag på middag hos min farbror och kl9 har jag träning på lf!

TECKENSPRÅK

sitter och har TS nu, haft en bra helg i arjeplog med mycke plugg, och även tid med familjen kallin ♥
Lördagkväll for jag ut och ragga med rickard i typ 5 och en halv timme, trevligt var de! Joel tillkom där ett tag på slutet också :-)




DET KONSTIGASTE. EVER

Satt på körskolan och gjorde teori när de kom in en tur bakom mig å bara stirra, var läskigt å obehagligt, efter ett tag gick han men han kom tillbaka och tog mig på axeln å gav mig ett GIGANTISKT äpple, sa nej men han vägrade låta mig att inte ta emot de, tog då emot de, då gick han iväg och han kom tillbaka med en tallrik med vitlöksbröd och gav mig det och sa "du måste äta" så jag orka inte säga emot så jag ställde tallriken bredvid äpplet en bit bort, då fgck han iväg och efter ett tag kom han återing tillbaka, denna gång med ett glas juice! Vågade aldrig smaka.nånting, fanns en tanke i bakhuvvet att han kunde ju ha förgiftat allting!!! Knappt så jag våga gå därifrån, kändes som att han skulle bli arg för att jag inte ätit maten!!!

HAPPINESS ♣

  

AMANDA 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idag fyller världens bästa panda 17 år!!! ♥♥♥♥♥

Har just gjort tacobullar till middag, och sen far jag till amanda och fikar gofika! :) och sen vidare till hanna och födelsefikar för henne också! kommer rulla hem i slutet av kvällen.

Det blir iallafall arjeplog imorgon, som jag saknat den lilla hålan och framför allt familjen!!! åh, vad mysigt det ska bli att få komma dit igen!


världens finaste ungskrutt! ♥

SAKNAD

legat och sovit med kläder och onepiecen, fryser inte lika mycke nu dock. Blir skola imorgon, och eventuellt arjeplog!



BITTER.

svar till marre,sofi och amanda: haha, han var såååååååååå mycke snyggare irl!!!!!! ni vet, som man säger, "mycke finare irl!" hihih, om ni sett han hade ni också fallit för honom. mmmmmmmmmmmmmm..


hehe. Igår hade vi ju friluftsdag på skolan, hade massa aktiviteter och sen badade jag och Lisa isvak. Kallt och jävligt var de, hyperventilera och fick int fram nå ord och fy så kallt det var att gå till skolan sen i iskalla kläder!!!!!!!!!! skoldagen rulla på och jag fick aldrig bort kylan i kroppen, frös jätte mycke och var jätte trött på kvällen. somnade typ 11, och vaknade upp 8 med världens frossa. Stannar hemma idag och ligger under täcket och hoppas på bättre tider!



IM HOOOOME!

hemma från teneriffa, haft en superbra vecka, superbra väder och trevligt sällskap! berättar mer sen om resan, nu ska jag sova!



mums - ohjaaa

DAY ONE.

Ligger i sängen med hörlurarna inpluggade i öronen och förbereder mig inför en jobbig flygtur. Hatar att flyga så! Ska bli sjukt skönt att få komma bort! :) ska väl börja fara om drygt en timme eller nå :)

DET LÖSER SIG

sen jag sist skrev har jag packat om, städat, dammsugat, skurat och plockat ur/in diskmaskin, ätit och pluggat! Effektivt arbete!


Blir nog att följa till Nodo ikväll och födelsefika med Stina och co. eftersom hon fyllde 18 igår, Grattis fina du! En lugn sista kväll i sverige med fina vänner innan jag checkar ut från sweden och beger mig till Teneriffa! :-)









 
LOVELY. inom 2 dagar är jag där och solar och badar!


ONE

EN dag kvar!!!!!!!! åh vad jag längtar. Dör så mycke jag längtar. Ligga vid poolen och dricka en drink! lovely. Hörde att  det fanns en konstgräsplan inom hotellområdet, så där kommer jag säkert spendera några timmar! och bada som en säl och bli brun. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm



Igår for jag och pappa och käka middag hos farmor och farfar, kött å potatis, mums. Kladdkaka, frukt och grädde som efterrätt, mumma!! sen for jag hem städade lite och sen kom tobbe, patrik å soffan och hämtade upp mig med skotrarna så vi begav oss till skolskogen och grilla å åt korv! Påvägen hem körde jag och sofi en skoter var,  sjukt kul!!!!!!!! såna stunder önskar jag att man haft en skoter inom familjen så man kunnat köra en själv!


Sen på kvällen for vi till patriks lägga i stan och såg film, prata och sådär! Blev övernattningskalas, haha. 5 st i en etta är fan inte å leka med!! trångt var de, men de gick!

kom hem för ett tag sen och ska skura och städa upp och kolla genom packningen en gång till så jag har allt! Då pappa kommer hem ska han grilla och ikväll far jag till mamma.


VAD HÄNDER???

jag och sofi vaknade kring 20 i 10, och gick ut på en prommis med bella för ingen kunde somna om igen, och då bestämde vi att vi ska ta en prommis in till stan. HURTIGT. och vem fan trodde vi skulle göra de, den här tiden?!?!?! sjukt.


PREMIUM

for till stan med pappa, for förbi elgiganten och böt abonnemang så nu har jag telia max 25, medföljde spotify premium, så klagar inte! nu saknas bara en iphone. wantwantwantwantwant. förtjänar det. de är fan illa när tillochmed min lillebror har en. han är fan bara 10. vad hände där?????????????????? lol


ska till sofi sen, kanske sover där. vill det, behöver de och de är sista gången jag kan sova med henne isåfall före resan. skulle vara bra, nu ska jag se tv och dö eller nå. vill ha en iphone. lol. dö eller nå, känner mig som nå emo eller nå, LOL


-

har ingen ork för att orka bry mig om bloggen just nu. hehe, den skulle behöva en uppfräschning hela kitet.

Ska iallafall fara till stan strax med evve och elis, träffa farmor och farfar och mysa.
Gårkvällen bestod av gomiddag hemma hos mamma med syskonen + emelie!:) Spelade spel och hade de trevligt!


nu är de 3 dagar kvaaaaaaar!

LESS.

så förbannat jävla less denna satans teori. Är så arg att ja skulle kunna skjuta nån. tur jag inte ha nån pickadoll då :ppPPpP

lol. Nä, har varit hos läkarn, som jag visade mina fina fötter för och vi pratade och sådär. Ska få röntgen och remiss och sen blir det operation, NAJS MAN. Medans vi satt å prata så satt hon å stirra mig rätt i ögonen hur länge som helst, åsså tillslut kläcker hon ur sig "Du har så fina ögon" okej, det kändes heeeelt awkward efter att hon suttit i 3 min å bara stirrat mig in i ögonen.

har påbörjat min packning och är nog nästan klar. Ska bara ta mina ansiktskrämer och sånt men de lär ju bli de sista som ska packas ner. + skor.

ska till nodde ikväll med tjejerna, och blir nog en impuls tatuering, opsi!:-)




5 dagar kvar till teneriffa!


RSS 2.0