NO SUPERSTAR - REMADY

min nya nötarlåt, ohja. loveit, basen ♥

har sett lite let's dance och bb med evve och macke ikväll och kring 11 for jag ut och mötte upp några pojkar och sen drog vi raggen.

även suttit i en bil som hade världens fetaste jävla bas, håret flög omkring, öronen kittlades och halsen vibrerade! totaaaaaally azm


nu ska jag sova, och imorgon ska jag bränna en bra skiva med låtar som jag kan ha resterande dagar med toytan, speciellt när jag ska köra till arvids, då vill jag ha min musik och tagga upp till matchen med!


godnatters

shiiit, ni finns ju!

Har glömt bloggen, as usual.  insta är min nya drog♥


hoho. dom senaste dagarna har inte varit allt för händelserika, sitter iallafall i arjeplog i mitt rum nu hos evve och macke. Ska strax ut å "ragga" som man så fint kallar det här i arjeplog, och sen får vi se.


imorgon har vi match i arvidsjaur så då får jag ta toytan och köra dit!!! azm. tagga upp med untzuntz i bilen, mmmmmm

KLÄDER

Ska rensa min garderob nu hos mamma (oh lord...) och sen he ut på sälj och köp sida! Vill tjäna lite casssh!
Lyssnar och dör lite smått på rebecca fergusson, mmmmmm öronorgasm typ


annars då? jo, min supersaknade storasyster kommer hit idag med min lilla prins! saknade är dom båda två ♥
Och ikväll 20.30 är det träning, skönt med träning i detta väder!



azm


FLY SOLO

HALLOJ! ska alldeles strax ta å pallra min röv till sängen och byta sängkläder. Var ett tag sen! Haft träning idag så nyduschad är jag så nybäddat + nyduschat blir en perfa kombo ikväll. Ska även se BB, har ju missat så himla mycke!!!

är fortfarande mycketmycket ovan min nya frisyr, håret är typ 5-6cm kortare än tidigare... snyft. Men ska icket sörja, gratis klippning är värde miljontals tusen gånger om! Det var på tiden att det klipptes. (det gjordes i stockholm, FOR FREEEE) fett azm!


 
dock så är de sjuuukt mycke fräshare i topparna osvvvvvvvvvvvvvvv


MIRRORS

Sitter på skolan och är dötrött, somnade i princip direkt jag kom hem till mamma igår!

Både lördag och söndag bestod av shopping, är super nöjd med vad jag har köpt i helgen. Bilder kommer senare, I PROMISE! har fett snygga shorts och bikini, mums.

Lördag kväll åt vi på en thai restaurang precis bredvid vandrar hemmet Jai Thai Food och fyfan så gott det var. Thai garden kommer aldrig mer vara gott. haha! Vi dog i matkoma lördagkväll, vi kom hem från restaurangen halv 12? krampade i sängen ett tag för magen gjorde så ont av all god mat, hehe, sen somnade jag skönt nångång före 12!

Söndagmorgon startade vi med att pressa 2 cheeseburgare på donken, så äckligt gott typ. haha, vi har varit så sjukt feta i helgen! haha. men gott var det!


nu tog min skrivlust slut, ska skriva klart mitt arbete här och sen ha gympa. Och sen ska jag äta middag hos soffe, myyyms!



hahahahahahaha


INTER HOSTEL

Efter en jobbig flygtur med tårar och nervositet så kom vi fram! Haft en riktigt bra och härlig dag med ABC gänget, dom verkar hur trevliga och roliga som helst, kommer sakna dom litegrann. hehe
Vi fick prova på att trycka en egen tröja så nu har jag en ABc tröja! yee.
har spenderat resterande tid av dagen på att försöka hitta till vandrarhemmet, strosa runt, käkat på donken och myst runt. Har hittat en maaaassa butiker vi ska in på imorgon och shoppa loss!!
ligger i sängen nu me soffe å äter candyy, ska nog snart till 7eleven å köpa popcorn. heheh
för ett tag sen och i planet idag!

DONE AND DONEEE

Flygbiljetten är klar och jag längtar som ett as. Dock inte till flygningen, men de är fan värt de för att få åka till huvudstaden gratis (behöver endast betala boende och mat + shopping) och umgås med fina kompisar!


Far 06.55 från kallax på fredag,  samma dag som vi ska besöka ABC's "arbetsplats" och sen är vi fria hela helgen. 19.55 far vi hem söndag kväll!

 
 


lolsipolsiiii

sitter i telefonkö nu på arlanda för att kunna byta namn på biljettem, fett drygt.....




sad but true...

GRÅTVARNING


STOCKHOLM

Har kommit hem och har hunnit äta och ska ta tag i plugget nu. Har lite att ta igen och sen ska jag sortera en massa satans kläder som ska bort,säljas, skänkas å brännas upp.

inte riktigt, men bort ska dom! Får jag tid över blir det nog att fara till soffe å spela skipbo.

har en hemsk huvudvärk också, fuckit

TSP

sitter och skriver hur man tecknar familjetecken... gode drygt och jobbigt! träning ikväll, som jag längtat:)


dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyg tjej. uttryckte min känsla @ the picture. fett

DET VAR ETT TAG SEN!

Varit borta en vecka, vart halva lovveckan i arjeplog
 och andra halvan i mullejaur. Det var mys.

I helgen ska jag fara till stockholm och strosa på stadens gator
och även kolla upp ABC företaget med strömbackas elevkår. (därav varför jag får fara dit)
Dom betalar flygresorna och vi står endast för mat och boende. KATJIIIING.
det blir bra! Delar rum me soffe å amme, på söndag lär de lukta prutt av att vi bott där.... puss

nu ska jag städa sen dö i min säng!

BARN ÄR BÄST


hahahhahahaa

CHARADER

Blev impulsfest igår hos ollie,vinade med några fina flickor tills vi blev våldgästade av hennes grannar nedanför, som utmanade oss i charader så vi körde vi tjejer mot dom killarna! Som att tjejerna regerade, 30-21, gode utklassade. Hade hur kul som helst!!! en toppenkväll med andra ord.  Nattkäkade hos ollie kring 2 halv 3? rostbiff och potatissallad, mums.

kom hem typ 3, och somnade direkt jag la mig i sängen.  Vaknade kring halv 3? idag och gick till pappa där han bjöd på grillat.

Ska packa nu och städa upp i rummet för ikväll beger jag mig till saknade Arjeplog!


SEAN DEN FÖRSTE BANAN

Gårdagen bestod av bilkörning och umgåtts med kompisar! Mamma har gjort surströmmingsmiddag idag så vi har främmande, ska snart ut och hämta upp majsan å soffe tror jag. Sen får vi se vad vi gör ikväll!! Ska fråga amme också, ser du de här så smsa miig!!!


DANSA.. PAUSA!

kom just hem från "påskmiddagen" blev så himla mätt direkt så jag la mig på soffan och där somnade jag. I en och en halv timme, skönt! 

Ska invänta lite svar från soffe å amme och sen beger vi oss ut på nya äventyr!


SKOMANSKÄLEN

For till sofis stuga igårkväll med amme å soffe, vi myste på med tacos, gotta, kortspel och musik! Sen hälsa vi på nicke och sen for vi till piteå kring 12-1 för att köpa glass! mys:-) kom tillbaka kring halv3-3 och då spelade vi kort tills klockan blev halv5? nånting sånt då la vi oss och såg film och somnade direkt!


vakna kring 12 idag och packade och begav oss hemåt, har duschat och ska börja fixa mig snart ska till farmor och farfar på påskmiddag och ikväll ska jag agera lite chaffis!


KÖRKOOOORT!!!!!!!!!!!111

Äntligen har jag fått körkortet!!! efter en rad dagar med stenhårt plugg är det nu äntligen mitt, ååååååååååh vilken lättnad!!!!!!!!!! känns som att 100000stenar har lättat från axlarna nu. fy satan!

mamma kom med bilen direkt jag klarat de så körde jag till manges jobb och hämtade hans bil och därifrån for jag och sofi ut på äventyr i staden! Dunkat musik och vart sjukt jävla glada! Amme hängde också med ♥ är så glad när jag är med mina venner och att jag fått körkortet. fy så olagligt glad jag är typ.



Markus och emelie kommer på middag snart, blir palt som serveras.. sen far jag och lämnar lillebror hos hans kompis och sen vidare för att hämta upp soffe å amme och sen till bersika på träning. Och kvällen spenderar jag i stan sedan!


PS.

jag blir icket pengalös i sommar!!! :-D (HELLO FESTIVALER) Fått kommunjobb och hoppas på 1-2 andra jobb!




PLUGG FÖR FULLA MUGGAR.

Kom hem till sofi efter skolan, åt lite, och har snart pluggat i 2 timmar, fyfan bra jobbat emme! *klapp på axeln* Druckit kaffe och hållt igång, hard work work!



blev 60 bast och fick rynkor, vadådå?

PUNKTERING.

Har pluggat idag en hel del, lekt med elis, ätit god mat, sett film och raggat runt litegrann med joel och några fyllskalla. Fick punktering där vid 2? och blev klar typ 3. Kallt var det! Ska ta och lägga mig för att orka upp imorgon och plugga och sen bege mig hemåt piteå ♥


RSS 2.0