LOVE IS ON FIRE

Fick mig en riktigt fin(ful) bränna idag!  haha. Och min hud är verkligen konstig, på axlarna (ovanför bh/bikini bandet) är jag jätte brun, och under bandet/bh:n är jag typ blek.... awkward!!!! ser verkligen inte fint ut.  :-(


Nåja, ska se om det är middag strax sen far jag in till stan med sofi och äter en mjukis eller nå! Glass ska vi iallafall äta, sen bege oss till Nolia för att jobba:-)


I KEEP ON DRIVING

Har endast städat idag typ. Letat som en tok efter gotis skyltar, och varit på gotis och slappat! Sista dagen bortgjord, skönt! Bara vänta tills pengarna rullar in:-) Jobb ikväll på psg, ska förbereda inför invigningen!


nu ska jag ut och ta vara på solen!

I WANNA BE SOMEONE





TREY CHAPMAN - FAST CAR

Blev inge fotboll. Följde istället dom andra till hammenviken, träffade även en sötis som gått fotbollskolan! For hem, och sen vidare till tobbe för att lämna pengar! Vi var ute och cykla och bara pratade.:-)


kom typ nyss hem, ska göra mig sängredo sen försöka somna i tid! Sista jobbdagen, så underbart.


MAJAS BILDER

2 bilder från idag!



GRENADE (PASSION PIT REMIX)

Sjukt härlig jobbdag! Har bara lekt idag!:-) Vi blev 4-åringar och lekte med vattenspridarna som vattnade planen, vi har kört rövboll, skittunna, straffturnering, rullboll och bara haft en galet BRA dag! Imorgon blir det hårdare, vi börjar 7 och slutar när allt är klart. Då har vi jobbat klart den här sommaren! Har också bränt mig såg jag... på axlarna, lite på ryggen och fram mot bröstet.... :(


For hem en snabbis efter jobbet, sen for jag maja tessan och sofi till Grönan! :-) grymt härligt att svalka sig, och sen legat och solat!

Ska snart och fira manges pappa, sen fara och se match:-)

DIRTY SITUATION

evve skickade några bilder från bröllopet och efter, så ska bjuda på lite bildeR!!:-)




söt tjej. Haha, var riktigt jobbigt att stå där och hålla en 9månadersbäbis som växt så himla mycket!

he he..




hahah.. asså.. va??


♥♥♥♥♥♥♥

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL


ONE SIZE

Älskar att jag köpte en tidning endast (typ) för att få en kenza bikini, och självklart ska den vara för liten!!!! trosorna satt bra, men överdelen var för liten. Kul att man kan ha deeeeeeeeen. Blev smått ledsen!


dock inte en gul, en rosa!


I WANT YOU NEXT TO ME

Såg att sofi lagt in nya bilder!!'



vinst!!

so cutee

fiiiiint!! frågan är ju vars jag kollar??

koool

AYAYAYAYAY LET IT RAIN OVER ME

Som att det var skönt att fara till hammen och bada idag!!!! Synd bara man fick punka påvägen hem! great!  Haft super bra väder hela dagen, och en bra avslutning! Ska packa ihop(nu ska jag verkligen det), sen fara och spela volleyboll med några tror jag?.. sen fara till stan och köpa en ny mobil!:-)



GRÖNA HJÄLTEN

Börjar alldeles strax, tar gröna faran och cyklar till björklunda där vi ska ha "träning" med barnen, sen kring lunch tar vi och cyklar till hammen!


*

Somnade efter att jag la mig i soffan, orkade aldrig heller packa så sover hos pappa en natt till! Imorgon efter jobbet blir det att fara in och kolla en ny mobil.... helt underbart! Känns att det är på tiden. For till bigboy och köpte glass, hämtade ut min väska och linne som äntligen kommit! Och äntligen fått bort mitt domarpass på fredag till tobbe!:-) TACK! Ska istället jobba på klubbgärdetsskola osv. Tjänar 600, katjiiiiiiiiiiing. fast 300 går till tobbe, men nåja, pengar som pengar!



Ska packa badkläder sen lägga mig och sova! Har renbäddat så blir att sova med siden påslakan, helt underbart det med!






ROLLYTECH

efter lunchtid då vi höll på med övningar, såg vi att det var "massa" poliser vid björklunda, så vi gick dit för att se var det var som hade hänt och polisen sa då att det var en gastub som brann intill ett rum fullt med gastuber på rollytech, så vi skulle hålla oss så långt bort som möjligt. Så vi samlade in alla barn i omklädningsrummet, sen gick vi ut på asfalten utanför själva kansliet, och hade en snörätar tävling, och när dom som minst anade det kom dom andra med sopkorgar fyllda med vatten och slängde på dom! haha, älska vattenkrig. Blev ett långt krig idag, och blött blev det!




nyss torkat och tinat upp! ska ta och börja packa ihop alla saker och sen städa i rummet, hade även tänkt se lite tv innan jag far hem till mamma!



gullunge!


ALLIGATOR SKY

är hemma på lunch, glömde den imorse! Galet varmt idag, imorgon blir det att cykla med dom till hammenviken, skönt!!


efter jobbet far jag hem, packar och städar ihop sen far jag till mamma.

MILLION PIECES

Tiden i arjeplog har varit helt super! Bestått av mängder floder med tårar, massa skratt och bara lycka!


Torsdag: kom fram kring 11, vi gjorde inte så mycket... inte vad jag kommer ihåg..


Fredag: Blev väckt kring halv 11, for och gjorde lite ärenden, for på genrep, grinade hela tiden, förstod inte hur jag skulle klara av att läsa upp dikten på lördagen.. Fixade 3 tårtor och tog det lugnt! På kvällen kom hela släkten dit. Syskon, föräldrar! Vi var 17 pers, och middagen serverades klockan 10 på kvällen! som att vi var hungriga.
Satt uppe med dom och lyssnade på vad dom hade att säga, ;-) fixade även en bröllopsskiva!

Lördag: Vaknade halv 11. Åt frukost,tog elis i barnvagnen och följde sofi till medan där hon skulle jobba under bröllopet, gick sedan hem och hämtade upp simone för att bege oss till Thea som skulle fixa oss:-) Klädde på oss klänningarna och åååååååååååååååh vad nervös jag blev!! Åkte raggarbil till kyrkan med bestmanen, brudgummen och tärnorna!

Väl inne i kyrkan, började tårarna strömma! Så sjukt fint allting var, som min syster hade längtat till denna dag och äntligen var den här!!! och hon var så otroligt vacker! :-) Var nog inte en enda stund jag inte var tårögd! Ingen visste att jag skulle läsa en dikt, och när jag väl skulle så kunde jag knappt prata så mycke jag grina! Fick vinka upp mamma, heheh, hon kom och hjälpte mig och läsa. Snyftade mig igenom första versen, sen fick hon ta över.. Inte så att jag inte ville läsa, bara det att jag är så otroligt lättrörd när det gäller sånt. Var iallafall en dikt om att bli gudmor, som jag nu blivit till lille elis! ♥

Efter fotograferingen och utgången från kyrkan så begav vi oss till Medan, där det skulle serveras mat och underhållning för kvällen! Var god mat, och allt var superbra:-)  Jag tog även mod och läste upp massa telegram!!(FÖR ERAN SKULL EVVE OCH MACKE!!!!) haha. Kring 1, for jag och sofi ut med matte och fredde och raggade lite i samhället! For också ut till nån som hade fest, (lolfest) hahahah. Nåja, kom hem kring halv 4. Träffade nå killar också som hoppade in i bilen, haha, ojoj. 


Hela dagen var helt lyckad och en oförglömmlig dag!
 
Söndag: Blev väckt genom att macke kom in och trummade med två kastruller. Jätte bra uppvaknande!!!!!!!!! For till medan och städade, hem och åt, ner till mormors grav, sen hem och kollade igenom 800 bilder från bröllopet,  och sen hem! Har duschat för ett tag sen, ska ta och lägga mig snart. Så galet trött jag är.




söta tjejoooor

liten sneakpeak på klänningen och de! Ska be evve skicka bilder sen:-)

åka bil med matte och fredde klockan 3 äger:pP:p:p:p:p:p

the boy who knows how to chill!


MAN DOWN

Blev väckt imorse kring halv11..? åt frukost och for ut på lite ärenden. Sen genrep i kyrkan,är sjukt nervös,kommer allvarligt talat svimma imorgon. Bara hoppas på bra väder! middag här ikväll, vi är 17 pers. dom har nyss börjat med maten för vi hade strömavbrott minst en timme... 


tråkig info/uppdatering,men när jag kommerhem ska jag lägga in bilder!!



nå bilder från förra sommarn när evve nyfått sin kamera och skulle prov fota! 


BRODER JAKOB,BRODER JAKOB SOVER DU? SOVER DU?

Ligger nere i gästrummet hos evve just nu med sofi! Försöker få ihop en dansskiva typ. Gillar att nedladdningsprogrammet inte är på våran sida nu.


Laget hade match idag och vi plockade hem 3 pinnar, BRA TJEJEEER!! Hostar som en jude, undrar hur det ska gå i kyrkan.........


Somnade i bilen sittandes med huvudet böjt bakåt,munnen öppen och såg allmänt lejd ut.(tydligen..undra varför????) Iallafall. Då vi körde genom arvidsjaur så var det 3 killar som stod och glodde medans vi körde förbi, och mamma sa att hon inte vågade väcka mig för då skulle jag skämmas så mycke. hahaha, men jag skämdes lika mycket ändå!! Åsså följde dom efter bilen med blicken, jag måste verkligen sett riktigt fager ut!!!


Genrep i kyrkan imorgon, sen grillfest! (typ.)


PEACE OUT



"CAN I BE THE ONE"

Vaknade av att pappa ringde, han sa också att smulan gjort illa sig och haltar, gör ont i lillhjärtat att se hon halta..hon stödjer inte ens på benet och hon brukar göra det tidigare då hon gjort illa sig! vet att alla antecknar just nu.................



Far till arjeplog ikväll, vi glider dit med pontiacen! Imorgon genrep och på lördag gäller det:-)



MYSTAJM

Eftersom jag nu är förkyld(smått) så ska jag ta det lugnt ikväll! Benen gör ont och ryggen gör ont. Vet dock inte vad jag gjort, men ont gör de! Gjort grönsaker och dipp + bubbelvatten så det blir vad min kväll består av! Kopplar in datorn till tv:n och ser film:-)


JAG GRÅTER BARA I REGNET

for till stan efter jobbet med sofi, eller först förbi henne ett tag. Gick omkring där och kollade, la av ett par skor också. Känns att bröllopet är nära nu! Är sjukt nervös:-) men jätte glad för deras skull!

For och käka på pentan med pappa, inte helt fel.. haha. For förbi jysk och köpte nya sängkläder och lite sånt:-)


Ska ta och städa rummet nu, och sen får jag se om sofi ska komma och skeda inatt också! Annars kommer nog min kväll innehålla lugnet själv:-)




bilder från ett tag!




kände mig galet snygg när jag cyklade till sofi igårkväll! älskar att byxorna var alldeles för korta också..


Körde en tävling idag med barnen, snurrsnurr tävling! Springer till konen, snurrar 15 varv med tennisklubban, sen springa tillbaka, vi gjorde först 15, sen 20 och sen 30;-) kommer film från de sen..


I'm havin trouble sayin what i mean

Blev en sväng förbi sjukhuset med sofi, och sen stan! :-) Fikade och köpte ett par fintrollor! Ska även in dit imorgon och lägga av ett par skor till bröllopet på lördag:-) Träffade simon och johan också, så var lite social med dom!

Nyss kommit hem, ska duscha och sen packa litegrann! Och efter det far jag till sofi och hittar på något! Sen stannar jag där för att skedaaaa.




YOU'VE GOT THE DIRTEE LOVE

Drar in till staden med sofi, ska lösa in mitt presentkort till helgpass på PDOL, köpa en ny topp och eventuellt ett nytt tungsmycke! :-) Ser ut som att det blir att skeda med soffan ikväll!


scary moment

GE DOM ETT FINGER OCH VÄRM MIN HAND

Intar sängläge och ser film:-) Hoppas på bra väder imorgon! Då börjar storgruppen, hoppas den är roligare än förra året.



GE DOM ETT FINGER OCH VÄRM MIN HAND

Intar sängläge och ser film:-) Hoppas på bra väder imorgon! Då börjar storgruppen, hoppas den är roligare än förra året.



we are all humans and we all make mistakes, some just suffer more than others.


EVERY NOW AND THEN I GET A LITTLE BIT LONELY AND YOU NEVER COME AROUND

Kändes lagomt dåligt att vakna upp med regn. På avslutningsdagen med småbarnen! Typiskt. Men vi löste det, vi lekte med barnen i sporthallen fram till lunch. Efter det var det tipsrunda, frågor om oss ledare, och sedan skulle vi "ta" kort. heheheh, bästa delen! Placerade ungarna på stora läktaren, (som inte anade nånting!!) och när vi sa att dom skulle skrika BAJS så kom dom andra ledarna ovanför och slänge stora sopkorgar fulla med vatten på barnen;-) deras min var guldvärda!



For hem SJÖBLÖT, hade haft vattenkrig med typ 20 barn, var gode blöt kan jag lova!  Hoppade in i duschen, och la mig sen framför tvn där jag somnade! Blev väckt av pappa för ett bra tag sen, snart äta:-)


 bjussar så sjukt mycke. hahah

THE HEART OF LIFE

For till sofi kring.. efter 9 nån gång typ.:-) mötte upp viktor, max och jimmy och sen kom anton också:-) Satt i hans epa och dunkade med soffan, låste dörrarna, rullade med bilen(hehe) och hann även ramla ur epan!!!!! duktigt:-) Och åka på flaket! For hem ett tag före 11. Snart sängen, är trött!


imorgon är det avslutning med småbarnen, åh vad jag kommer sakna dom. Dom stora barnen är så tråkiga..


förra året!

WHAT ARE WORDS

"Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved
Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close "




Måste vara den finaste låttexten som finns. Den finaste och känslosammaste.

F18 VINST- ÖJEBYN VS. SUNDERBYN

Vi spelade riktigt bra tycker jag! :-) Vi vann med 3-0, soffan höll nollan, sjukt duktig! Blev grymt spelsugen.. förbannades benhinnor.

Tog iallafall en hel del bilder med min bra kamera. hoho






sämst kvalla blev de på hajn, men MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL


och mål igen.


nu- packa mina saker, fara till pappa, fara till sofi vara med några mongon. HEIS!

PENGAR RULLAR IN

Far till Björklunda och dömer 2 matcher, tjänar lite pengar, följer sofi hem ett litet tag och sen till björklunda för att följa laget och se när dom spelar i sunderbyn!


JACCUZZI








MÖHIPPA!

Lägger inte ut alla bilder då jag inte vet om jag får för dom som är med på bilderna. :-)



vi spelade "Upp till bevis" ett sjukt roligt spel! Här var det, kropp mot kropp (Bak och huvud). vi vann!!



charmig bild på oss båda!;-)

påväg hem, dubbeldäckare+film skönt!

PONTIAC BONNEVILLE

Blev väckt kring halv 11, åt frukost och sen fråga mamma om jag ville följa och åka nya bilen till preem. Dom har tydligen köpt en ny bil igår(?) :-) fin var den då!!







ÄR NI TVILLINGAR?

Spenderat kvällen på guldkusten! Med jaccuzzi(?) och mys! Var där med fina folket, och hade det trevligt.
Jag och sofi for sedan in till stan och hängde ett tag, och påväg hem ser vi ett par som är på cykelvägen, en sitter på knä och den andra håller i den andra, han hade nämligen cyklat omkull och skrapat upp ansiktet/ögonbrynet rejält. Så vi ringde ambulansen och dom pratade på en evighet kändes det som, varför inte bara skicka en ambulans direkt?!?!?! blev riktigt störd på det. En olycka hade hänt, vad mer behövde dom veta?? massa blod var inblandat,
och jag önskar dom all lycka att allt går bra!




Kan ju berätta lite om gårdagen! Slutade tidigare från sommarjobbet, hoppade på bussen till arjeplog och överraskade min syster;-) Hennes vänner hade anordnat en möhippa(hon visste inget) och hon hade ju försökt få dit mig över helgen, men jag sa att jag inte kunde och sånt. hon blev gode chockad när jag stod där med thea och väntade utanför konsum;-) hahaha. Hade då jätte kul under kvällen och hoppas hon hade minst lika kul!! :-) Bilder från den kvällen kommer sen nån dag.




matilda rebecca sofi jag

SENSATION

kom hem från sofi för ett tag sen! vi såg tv, spelade kort, tog kort och åt kakor, hehehe. en bra kväll med andra ord! morgondagen kommer bli lika bra, om inte bättre!!!

For till apoteket idag och köpte pollen medicin typ. Hoppas på att bli bättre nu!! :-) Jobbigt att snora och hosta hela tiden. plus att mina ögon ser creepy ut med röda/gula fläckar. Hoppas också mina benhinnor blir braaa!!!

ska packa inför imorgon, och sen sova:-) Vi har fredagsskoj imorgon så är en del som ska packas!




älskar att det ser ut som att jag bara har en tand!!! hahaha


hahahhahhahahahaha

SÖTASTE

Idag på fotbollsskolan fick jag en jättefin teckning av 2 tjejer och ett fint brev och en pärlbil av en annan! :-) blev superglad när jag fick det;-)

fick även höra en annan sak av världens gulligaste pojke:
"jag gillar dig mest av tränarna, ska jag berätta en sak? (Viskar) : du är dummare än en dumbom men snällare än en snällbom!" hahah, sött. Dock är ju ingen av oss tränare dumma, utan det är då vi jagar dom och kittlar dom och sånt;-) haha. Älskar mitt sommarjobb!


POWERNAP

mina benhinnor värker, min hals kliar och jag nyser. Tar mig en pn, är sjukt trött efter dagens galenheter! Längtar till fredag = fredagskojs!! hoho. PEACE out


THEY HATE ME 'CAUSE THEY LOVE ME

Matchen gick sådär. Det blev iallafall förlust, självklart var dom tvugna att låna in spelare från allsvenskan - sjukt fegt om jag får säga det själv. I slutet av matchen kunde jag knappt springa, mina vader värkte så helvetes mycke, for hem, satt och grät så ont jag har! Har fått benhinneinflammation, så passande. När jag har fotbollsskola å allt, åh fuck life typ. 




THAT'S WHY I PUT MY HANDS UP

Nyss ätit, har legat och sovit ett tag före det. Samling om 30 min, match på björklunda, inte på spelhumör, dåligt humör - inte bra kombo.


Hoppas på vinst mot munksund, men bara för att jag säger så kommer det bli förlust. gr8.

Har gått och blivit halvsjuk, är täppt i näsan och snorar, hade ont i magen imorse, men vad gör man inte för pengar??




I CAN'T GET ENOUGH

Första "jobb"dagen gick ovanligt fort, vi planerade första halvan sen spelade vi lite skittunna, rullboll och straff turnering, som att jag dominerade i målet! eller hur var de nu igen..

Hur som haver! Igår hade vi 6 anmälda, idag 9. känns inte bra.  Men fick höra av mamma att flera ut sebbes lag glömt att anmäla sig, så hoppas det kommer 30-40 ungar imorgon! Vore guldvärt isåfall.


Haft träning ikväll, gick dåligt. Har ont i båda vaderna, behöver massage, skön massage skulle inte vara helt fel. Känns som att det kan vara nån sträckning på lur, men man vet aldrig.

nyss duschat, ska ta och se en film nu sen sova!



 sooooo sweeeeeeeeeeet.



om en vecka och några dagar är det äntligen bröllop!!!!

SANCTUM

Har sett amusement(?) med mamma och evve. Ska se Sanctum nu!:-)


VINST

Vann med 2-0 skönt! Deras tränare var förjävligt gnälliga. Gnällde direkt vi rörde spelarna, direkt dom föll, deras egna fel att dom inte tränat upp sina spelare så dom kan ta emot en "tackling" eller nå. Vi spelade med 2 man mindre och ändå lyckades vi hålla igen! Deras tränare förtjänade ett rött kort, och en jävla gubbe som satt och skrek och svor åt oss hela tiden. Dom borde blivit ivägskickade DIREKT!!!!! arg emelie där.


Nyss duschat, ska packa sen far jag hem till mamma. Blir att se film med dom ikväll, men det kan behövas!


SLEEPY TIME

vaknade kring halv 2, och är fortfarande jätte trött. Ingen aning om när jag somnade, men jag vet att det lär bli jobbigt imorgonbitti!


Snart "middag", nästa gång jag  hinner äta är efter matchen som slutar typ halv8?
15.00 ska jag till en utbildning om sommarjobbsskolan, vilket måste vara nånting nytt för så var det inte förra året. nåja, och den håller på till 18.00, och då är det matchstart. Om jag fattat rätt.



I HEAR PEOPLE TALK

Varit på blå bågarna, ska till jesper nu med sofi där anton också är:-)



KUBB

Började gårkvällen hos Benjamin, det var inte planerat att ha fest där, men det gick ändå! de enda dåliga var att han inte hade några högtalare så det var bara vanliga musikljudet från datorn..(bärbar) Kring.. 10-11? Gick vi in till stan och virrade och träffade massa folk! Trevligt och mysigt var det då. Hade en riktigt bra kväll! :-)

Vaknade imorse kring..11? av pappa som ringde, steg upp då och gick ut å la mig och sola. Kring 20 i 1 kom evve och hämtade mig, då for vi till hemmingsmark och såg sebbe spela examenscupen, dom förlorade den matchen men hade vunnit dom andra:-)


Och efter fotbollen for vi till hammenviken, blev jätte sugen på att bada men hade inga badkläder och ville inte bada me kläder eller underkläder! nåja, kommer fler dagar;-) Var där i nån timme, och sen for jag hem. Har hunnit äta, och sovit. SKÖNT!


nu- blå bågarna för att spela lite kubb med lite folk! :-)



bilder från igår! (majas)



HEHI

i brist på annat lägger jag in bilder från dom senaste dagarna typ:-)







kissemjauuu











YOU MAKE MY BUTTERFLIES GO WILD

kom hem för ett tag sen, haft en bra kväll!   Ska ta och göra en macka, sen sova! Ska upp kring 11, för att inte sova bort dagen och för att lägga mig ute och sola. (och förhoppningsvis sova!) hehe. Träffat mycke fint folk ikväll:-)



godnatt!

LETS GO!

Tagit på mig kvällskläderna, ska bara packa ner strumpisar och en kofta eller liknande. Får se vart vi far ikväll, ska iallafall till sofi efter middagen och sen får vi se vart de bär av!






INVINCIBLE

Var kämpigt att kliva upp imorse, vaknade kring 8, for till mamma för att åka till lillebrors examen. DÅ fick jag sommarlovs känslan, DÅ fick jag lov.. Så tråkigt när man går ut 1:an, ingen examen eller nånting.. Sen lunch på Max, och sen hem.


Nyss duschat, legat ute och solat ett tag:-) Ska ta fram lite kläder för ikväll, för ikväll är de boooooootten uuupp! typ. Blir nog en riktigt bra kväll!


Ska till mamma och äta middag sen också:-)


sweeeeeeeeet

EXAMENFIRANDE

Haft en sjukt bra kväll med jätte fint folk, och kvällen blev lyckad! kom hem för ett tag sen, for förbi huset som brann ner i hortlax, så himla tragiskt att det ska hända.


sova nu, natti!


DANZA KUDURO!!!

Efter att jag solat for jag till stan med evve och elis:-) For även förbi farmor och farfar ett tag! Ska äta middag om ett tag, sen fara och se christinas examen och sen till Maja. Och efter det far vi vidare till fest!


THATS MY NAME BRO'

gårdagen spenderades med sofi, amanda och therese! For till stan och busade lite:-) for till badhusparken och lekte kurragömma med blink, ASKUL! sen for vi till kullenskolan och körde lite kubb! Sen hemåt för att duscha:-) var fan jobbigt å leka kurragömma, hahaha, men galet kul var det!


Kom hem för ett litet tag sen, hade en riktigt kort dag idag! Började 10, satt i badhusparken och pratade litegrann och lekte en kort lek:-) Satt kvar i parken sen med några fina tjejoooor, sen hemåt:-) Träffade på lite peeeeps då jag väntade på bussen;-)


nu- ut och sola!!!!


MANDARINEN OCH LÖKEN + SMÖRET

vi tre ska skeda inatt!!!1


For till bersika och såg fotboll, 1-0 till öjebyn, fiiiint! Dock förtjäna dom it de, dom spela så fult!

Ska nu till sofi och vara med hon och mandiiiiiis! Imorgon börjar jag 10 och ska fika och leka:-):-):-) myss!!! heidooo



så jävla gangster
fått färg i trynet idag!

DEAL

Klippte mer än det jag skulle så, jag fick en hundring för det! Men behöver nya sommarskor så dealade till mig ett par skor istället för pengar;-) Så ska strax in till stan för att kolla skor och sedan pentryt för att äta mat:-)




SUN IN MY POCKET

Legat och pressat i 3 timmar snart, även hunnit med fara ut och cykla ett tag!:-) Ska ta och klippa gräsmattan nu, få lite mer färg!

Enda som är dåligt nu när jag ska klippa är att jag har ingen musik att lyssna på.. min musikknapp på mobilen har slutat fungera, ingen ström i iPoden, inga hela hörlurar till iPoden.... pooor me!

ska ut och döda maskrosor, BYE!


SÅ BRUN VILL JAG VARAAA

"CHEATERS"

Legat och sett Cheaters,  ett klockrent program. haha. Dom avslöjar hemliga kärleksaffärer, osvosovsv.
Kan inte soooooooooooooomna, känner på mig att jag kommer vara pigg imorgon!!!!! eller?



kult liv

LOVE MY LIFE

Sofi brukar alltid säga att jag har pengagömmer i mitt rum och kläder! Som en gång när t.ex. jennifer skulle få en jacka av mig, skulle jag bara kolla sa att de inte var nå jag ägde i jackan, och ser man på! 5 tjugolappar befann sig däri;-) Och nångång har jag hittat en 500ing och presentkort på 500, och sen nån hundring lite då och då. hahaha! Älskar att jag glömmer att jag har pengar. och VARS dom är! 

Men det jag ville ha sagt, städade igenom ett skåp i mitt rum nu, skulle rensa nå kort, typ grattis kort, och när jag öppnar ett, och ser man på 3 hundringar;-)

love life typ.




BAL 2011

For in till stan med sofi kring 3, köpte blonderingsspray och en milkshake:-) Sen gick vi till tages och stekte i solen! Efter det for vi med bussen till PHB för att se balen:-) Vi fick se dom som vi ville se och de va sjukt hur fina vissa var! Avis, vill också vara fin och gå på röda mattan;-) haha.


åt för ett tag sen, övningskörde nyss till OK för att köpa macka och dricka till vandringen imorgon.. ååååååååååh vad kul!!! måste verkligen vända tillbaka till dygnet nu.. dom senaste nätterna har jag lagt mig kring 2-3 och vaknat kring 2, och imorgon måste jag vakna 06.45! underbart..




hahahahhahaha

tacka fan för att man blir lite snyggare med åren!

såg på amandas blogg att hon lagt ut lite snygga bilder från februrari 2006(!!!) hahahahah
tänkte vara snäll och dela med mig!









hahahahahhaha älska tåsockarna!!!! eller? hahahah tål it bilderna!

DET VAR JUST HÄR JAG STOD FÖR NÅGRA ÅR SEN

Matchen gick inte allt för bra. Vet inte vad som hände där i slutet egentligen. Var förjävligt arg där ett tag, kom fri mot målet, bara jag och målvakt och nog fan råka ja lägga den på målvakten ändå!!! ARRRGGHHHHHHHHHh. Bajs.




For hem och duscha och sen ut med sofi! :-) For och köpte lite gotta och sen vidare till Tages där vi myste på:-) När det blev för jobbigt med myggen for vi till jennifer där vi spenderade resten av kvällen:-) kom nyss hem och ska lägga mig och se tv! Imorgon ska jag in till stan med sofi, lite senare balen och på kvällen träning!





Nu får ni skåda världens charmigaste pojke!


















♥♥♥♥


MEN NÄR DU STRIPPAR OCH KLÄR AV DIG ÄR DET SAMMA GREJ

For till stan igårkväll, var där och träffade lite folk sen for vi till Linn där maja och sofia också var, vi satt och pratade om allt möjligt! :-) For hem efter 2 nån gång, la mig i sängen direkt jag kom in i rummet och vaknade nyss.


Ska ta och äta nånting nu, sen vill jag ut och sola! Så blir nog mest troligt det. Eller så lägger jag mig framför tvn och "vilar" inför matchen.. haha.



gammal bild, typ.. 08?


NU GITTAR JAG




ALLTING KOMMER BLI BRA

Såg att jag ska spela imorgon, vilket smäck!
det här är förresten min nya nötarlåt.


IT'S LIKE IT BEEN FOREVER

Är jätte glad nu! Under träningen såg jag att Emma kom, kunde typ inte sluta le! Åh, så saknad hon har varit! Låter som att kvällen mest troligt blir bra, vädret är iallafall bra! Träningen gick bra, match imorgon i älvsbyn, och snart sommarlov- underbart.



Ska ta och hoppa in i duschen och sen höra hur det blir ikväll!


söt bild!! ser ut som att jag har den i näsan men det har jag inte!

CRAZINESS

Blev galet sugen på att fara och köpa en hårfärg och färga ikväll.. Mörkbrunt isåfall! Och sen kanske försöka mixtra och hoppas lyckas göra slingor.. Eeeeller så försöker man snåla till sig och be om tid hos en frissa!




beslutsångest om vilken färg!!!




I ONLY WANT YOU

Ska ta tag i städningen och röja upp lite här i rummet. Träning ikväll, och förhoppningsvis kommer Emma förbi! ♥ Som att hon har varit saknad!

YOU ARE A CINEMA, I CAN WATCH YOU FOREVER

For till hammen igår, men for hem ganska fort. Blev på dåligt humör så kände inte för att vara där med typ 15 pers.


Senare på kvällen så fixade vi till lite på altan så vi kunde se film, insidious, hämtade in solstolarna, täcken, filtar och kuddar! Låg där och såg film, var riktigt skönt och mysigt!





Blev väckt idag kring.. 10? gick ut till mamma, evve och elis:-) fick agera lite fotograf åt evve, tog massa bilder på elis, så underbart söt han är! Ska be hon antingen skicka eller så tar jag några bilder av henne när hon lagt ut dom:-) Satt ute ett bra tag, skönt var det. Inga moln på himlen, underbart!


maja på hammenviken, glädjeskutt för vi vann!

EXCUSE ME

Nyss ätit middag, blev en sen middag idag. Varit på stan med evve och macke, och bara varit hemma och tagit det lugnt.


Ska byta om och sedan fara till hammenviken för att grilla och spela lite kubb!




älskar att mina ben är korta och knubbiga!

majas bilder!


"DET VAR SÄKERT EN FÅGEL"

Gårdagen spenderades hemma tills efter middagen, då jag for till hammenviken med några peeeps! Blev lite grillning och kubbspelande! Sen mer grillning, och sen for det massa folk, så då var vi bara 4 kvar och sen kom det några bois, och då blev de kubbspel mot dom! Som att tjejerna vann;-)


bilder kommer sen! Ska in till stan nu med systeryster och hennes boy. Bye!


*





ALREADY SOMEONE IN MY PLACE

Har inte så mycket att säga om matchen förutom att vi röck upp oss mycke mer i andra halvlek och tog ansvar på plan! Blev förlust, tråkigt. Inga gula kort - hoppas ni är stolta MP. 


Nyss duschat, ska ta och packa nå varmare kläder och sen far jag ut :-)


underbart

Hittade den här videon på nån blogg, såg den och började gråta! Så sjukt fin video.


I made it

Skrev ett inlägg om mitt problem med fotbollen. Men publicerade aldrig det då det kändes onödigt.


Har iallafall strax städat klart, ska bara byta sängkläder sen är det klart. Börjar bli hungrig, och har ingen aning om när jag har samling, måste kolla de, sen ta tag i allt.


Ikväll ska jag spela som en mes, ska vara långt ifrån att få ett gult kort.
Im gonna make you proud.



VAD HÄNDE DÄR?

Matchen igår blev vinst! med 2-1:-) härligt.  Spelade inget i första, men skulle ut i andra, som han berättade skulle jag vara deras "hemliga vapen" och använda min "snabbhet", hårdhet och mina skott, och när jag fick komma ut, var jag hård, fick gult kort- blev bänkad. Var pissed off för det.

Efter matchen for jag hem, duscha sen for vi till hammen och grillade! Mys:-) Kring 1? for jag och sofi till simon och lekte inbrottstjuvar! haha. Dom var uppe och lanade och vi gick där nere och gjorde olika ljud typ, och sen tillsist när dom hörde blev dom asrädda! haha, kunde allvarligt inte sluta skratta så kul det var! Panikslagna pojkar, hahah.  Var där ett bra tag typ 4, sen orka vi inte cykla till jennifer, var kallt ute så for hem till sofi och sov!


Nu är jag iallafall hemma och ska städa upp! :-)
Match igen ikväll med f18 i älvsbyn hoppas på vinst!

I SPEAK BITCH BEST

kom hem för ett tag sen, for och åt lunch med några ur klassen, mys! Sen gick jag på stan med sofi, hittade 2 örhängen och ett linne + bh sak. Nöjd!


ska ta nånting att äta snart sen bege mig mot samling, GLHF emelie.


I WAS THINKING ABOUT YOU, THINKING ABOUT ME, THINKING ABOUT US, WHAT WE GONNA BE

Såg att jag ska spela båda idag och imorgon, bara å hoppas att vädret blir bättre.. Tror ju knappast vi ska ha brännbollsturnering idag iallafall, far dit, har prov sen sluta ;ppPppPP nä men typ.


Sen ska jag hem och sovaaa.... Ska snart gå till bussen. Har egentligen sovmorgon till halv 10 idag!! kändes jobbigt att kliva upp halv 7 då.


RSS 2.0