DONT LOOK BACK IN ANGER

fick orken att lägga in bilder från mobilen när jag ändå var igång med kameran, så nu kommer det blandade bilder!





fett med mys med mina finaste

hittat min dolda talang i NHL! är tydligen bäst i familjen på straffar, de ni!

just chillin'



underbart gott!!!

gillar att jag var den sluskigaste tjejen av alla på dom fester vi for runt på!! hehehe slusk emme







kunde verkligen inte låta bli att skratta när jag ser vilken skillnad det är. Speciellt mellan dom två bilderna till höger, asså vaa.. hur jag såg ut!!!! likblek och oranget hår???? haha, tur man inte ser lika hemsk ut nu iallafall! hahaa

SÅ, done and done!

NINJA TURTLE

kom ju på att vi faktiskt har nånting intressant att fota hemma just nu! Sebbes sköldpadda! haha, så ska lägga in dom snart :-)









var svårare än jag trodde att ta genom akvarieglaset!

WE MUST STAND TOGETHER

kom hem till mamma för ett tag sen, hunnit äta och lekt lite med kameran, hehe. tog lite bilder på rummet, och sådäär. Tråkigt att det är så himla mörkt ute nu.. menmen! :) blir att gå ut imorgon med kameran :)


TOO LITTLE TOO LATE

Kom hem till pappa för typ 1 timme sen, har ätit och packat ihop, ska snart gå till mamma.

Igår följde jag sofi och kolla på handboll, öjebyn förlora med 2 bollar! Sen följde vi mamma och såg när dom spela innebandy, ville vara med meeeeeeeeeen, har hosta och stod då över! Dom förlora med 5-4 mot 96-97or!


Sen for vi till ela och hängde där, såg tv och pratade och mös! Sov där och idag kring 1? gick vi till ica och köpte sallad, sen hem :-)


EVERY ROSE HAS ITS THORN

Var ute och körde i ca.. 1,5 timme! parkerade på coop (nervöst!!) osv. Men de gick då bra iallafall!
Ska städa och packa nu, sen äta om jag hinner och sen fara till sporthallen :-)


WHAT IF

Vaknade 10 i 12, eller ja blev väckt, hoppade in i duschen och nu är jag här, ska byta om, äta och sen fara ut och övningsköra! Sen ska jag nog följa sofi till sporthallen senare :-)

Känns inte som att det är lov, har fortfarande inte fått in de i huvvet! menmen :-) Nu är det bara 3 dagar kvar till arjeplog också, känns bra. :)


YOU'VE GOT THE DIRTEE LOVE

uttråkad tjej + kamera = combobreaker


PARANORMAL ACTIVITY 2

Efter senaste inlägget somnade jag framför tvn och sen åt vi middag, for och köpte lite godis och sen såg vi Så mycket bättre, enda bra är att E-type är med! haha. Och timbuktu :-) e-type påminner om både bra och dåliga minnen!

Har också hunni se lite andra filmer, bla paranormal activity :-) ska lägga mig och se tv snart, har suttit och kollat lite tatueringsinspiration!




isåfall texten på skuldran och inte på armen!

var fint och speciellt att ha den där!






plus några andra texter jag är sugen på, svårt de där!


I WALK A LONELY ROAD, THE ONLY ONE THAT I HAVE EVER KNOW

Gårkvällen var väl helt okej! For till fanny,viktor och jonas på saxo, och sen till hortlax hos jennifer! Sen barka de där så alla skulle fara, men jag sofi och robin gick till han, vi var dom enda hurtiga som gick! :-) dom andra kom lite senare iallafall, sen var de fest där och kring 2? for vi hem! Somnade direkt jag la mig i sängen, och sov till 12. Åt frukost, körde in till stan, kollade runt, fick en jacka, tack ♥, och är hemma nu.

får se vad dagen har att erbjuda!


VI SKÅLAR MED ALKOHOLFRI DRINK

Genom att jag har fina vänner så blev jag på bra humör och följer på fest ikväll :-) Hur och vars det slutar är däremot ett mysterium! Vi börjar i öjebyn sen hortlax :-) Blir nog bra trots allt! Meeeeeeeeeen, vet dock inte vad jag ska vara :-( buhu, men nånting blir de!
Skålar nyktert och hoppas på en bra kväll!  SES

NAIVE

Nyser för fullt och lyssnar på the kooks. Har hunnit duscha, ska ta på mig nå kläder sen äta! kort dag idag, skönt, blir en runda på stan efteråt.

Får se vad som händer ikväll, eftersom jag inte har nå kläder eller förberett mig nånting alls, är jag inte ett dugg taggad, inte ens på att fara iväg nånstans. känner mig som en bitterfitta men det är lite vad jag är idag ang. kvällen


vill förövrigt att det ska bli onsdag så jag får fara till arjeplog, en framspolning, tack!


PARACHUTE

Har nyss duschat, ska ta nått att äta sen bege mig till vårdcentralen för att ta de där efterlängtade allergitestet.Sen skola, ses!!!

B S F

Sitter och ser bonde söker fru, hehe. Har nyss ätit färsk annanas, riktigt gott! Fast mina läppar började blöda, helt awkward...............

Var ute på nå ärenden tidigare idag med pappa, elgiganten och sportringen, och sen förbi farmor och farfar. :-)


Såg på evves blogg att hon vart ute och fotat, och guuuuuuuuu så fint arjeplog är just nu. Värsta paradiset!!




typ en av dom finaste bilderna tagna i arjeplog! sjukt att det samhället kan vara så himla fint.

tagna av evve :-)

KAFFE!

Är fett less att ligga isolerad i hemmet ensam, framför tvn i sängen/soffan. Kommer ju glömma av hur jag ska bete mig socialt nu typ!! Har inte feber just nu, och inte lika ont i huvudet. Bara hostar och ont i kroppen! Idag har jag iallafall ätit nånting, så jag är på bättringsväg! :-)

Fick även besök idag!!!! åh va glad jag blev :) Amanda och sofi kom hit, dom hade med sig frukt och kladdkaka och ett litet kort! gullevänner ♥

Ska iallafall på skolan på torsdag, ska till vc på morgonen och göra allergitest, så far till skolan också. Sen får vi se hur jag mår då.

ser tv nu, gode ovanligt va?????? ne.

SeS!


ABC

tillåt mig skratta...






ALL THE WORLD

Helgen har spenderats hemma i sängen, sjuk. i fredags for jag till pentryt och åt med tjejerna men jag mådde så sjuuukt dåligt. Bad mamma hämta mig, for förbi  några för dom hade ett ärende, låg å grina så ont/dåligt ja mådde, de visade sig att jag hade 40 graders feber. "Heeeeeeeeej feber!!"
Kom hem, bädda ner mig i soffan och såg tv, gick upp, gick ner, spydde(älskar att det gör så fruuuuktansvärt ont i kroppen att spy), gick upp, sov, vakna, sov vakna, osv ni vet hur det är att ha feber. Svettas som en gris men fryser som en nakenhund. jätte jobbigt. Svettigt lakan, svettigt täcke, svettig filt, iskallt i rummet. nä, men det var en jobbigt natt. Vaknade 6 på lördagen, såg tv hela dagen. Duschen var efterlängtad kan jag tala om!

Mår inte lika illa och har inte lika hög feber just nu. skönt det iallafall. Men mår ändå illa, hostar och har ont i huvudet och i hela kroppen. Ska packa och sen fara till pappa.


IM STARING AT THE MESS I MADE

Vaknade upp imorse och kände mig så jävla sjuk. Ont i huvve, mådde illa, var yr, och nä usch. Men for till skolan ändå, kallsvettades och jävligt. Slutade 11.50, SKÖNT.

Ska sova ett tag nu, sen duscha och sen in till stan för att ha inflyttningsmiddag med judith och massa! Får se om jag följer med till henne sen eller om jag far hem, beror på hur jag mår då.


.

trött, ont i huvvet, ont i ögonen, ont i magen och i kroppen, träningsvärk, frossa som fan och nyss gjort klart instuderingsfrågorna.

för mig lät bara de sista bra, känns som att jag är påväg att bli sjuk. igen. asså vaaaaaaaaaaaaa.. denna satans höst!!

Ska ta en chillpill, och hoppa in beeeeeeeed. Ville se film.. men de går inte :( suttit framför en dator hela skoldagen typ, och nu hemma och letat svar om FN. fyfitta, mina ögon gör ont. och huvudet, nåja, aldrig mer sitta vid datorn så mycke en dag!


MOLLY

fett mycke, äckligt mycke rysningar.........



JAG HOPPAS PÅ ETT LYCKLIGT SLUT

En snabb dag, kom hem, åt, for till hortlax och såg sebbes träning kom hem och ska nu göra de sista av instuderingsfrågorna om FN. Sen är de sängen, tror jag, börjar 10.35 imorgon, SKÖNT!



raka alpackaaa


HELT OKEJ

Igår for jag till sofi kring 7? vi gick till ica, köpte mandariner och sockerärtor! Sen for vi till gymmet, provade alla maskiner och lejdade oss.. haha. Vi hade magstrid med yogabollarna, phett fränt.


Imorse när dom klev upp så kändes de gudomligt att få ligga kvar och sova några timmar till. he he, underbart.
Är på skolan nu iallafall och ska förbereda en redovisning som vi ska ha, på engelska dessutom. Men jag ska fan inte redovisa inför klassen... jobbigt läge somfan.


Slutar kvart över 4, blir att fara förbi sofi och hämta grejerna och sen på kvällen bara ta de lugnt.


WHY WONT YOU STAY AND PLAY?

ändrade planer, blir att jag sover hos soffan ändå! Med pandan också :-) Så keligt att mysa med dom inatt♥ Hoppas att jag inte måste sova i mitten, dom har nämligen en tendens att slåss när dom sover och vem får ta all smärta då?? - jo, hon som sover i mitten, alltså jag. men det gör inget, gillar dom ändå :-)


Ska packa gymsaker, och sen fara till gymmet med dom :-) SES


fuuuck.

Så jävla skönt att det är fredag imorgon, sjukt skönt med bara en skoldag kvar innan helg!!

eller vänta.. va?? det var vad som försigick i min hjärna till jag blev påminnd att det är bara ONSDAG idag. fml
vill typ dö eller nått. vilket gör att jag inte kan sova borta ikväll, ska skriva min inlämning, plus att jag börjar 10.35 imorgon, sofi och amanda börjar 08.10,om jag inte är helt ute och cyklar. Vet inte ens om jag hinner fara och träna men det måste jag klämma in där någerst. Lika bra att börja med filmen och inlämningen nu så det är bortgjord, ja så vart de! SES


INGENTING BLIR NÅGONSIN SOM DET VAR

fick sluta tidigare idag, skönt! Ska ta och städa rummet nu. Ska och gymma ikväll och mest troligt ha pyjjeparty med pandan och soffan :) blir nog bra!

Funderar på om jag ska till arjeplog också, jagvilljagvilljagvill! men jag vill samtidigt vara i piteå och umgås med mina fina vännoooor... fredag är iallafall inplanerad. :-) WE'LL SEEEEEEEEEE



REST IN PEACE

Fick sluta 1 timme tidigare idag, skönt! Kom hem, åt, såg tv och ska nu göra lite arbeten.

Fick ett riktigt tråkigt sms idag. "Melker finns inte bland oss längre"

Så himla tragiskt, han var en riktig glädjespridare. Fina melkerhunden!

min fina söta kille!!


ACTIC

for och gymmade igårkväll, cyklade 1 mil och sprang en halv + lite mage. Gick sen och kollade på lillebrors träning och sen for vi hem. Somnade kring 10... underbart skönt. Var dessvärre jätte trött imorse, fattar inte hur jag kunde va de...

Har foto nu, ska väl snart ut och fota skulle jag tro!

ADELE - I FOUND A BOY

Nyss ätit mammas goda ris och korvstroganoff♥ ska snart byta om och lifta till gymmet. Blir ett litet slappt pass idag, känner mig inte på träningshumör idag.. Tar de en annan dag! Sen hem, se filmen (såg den aldrig igpr.. hehe wops) och sen sova!


liten galet charmig knodd ♥


JAG UNDRAR OM NÅN SER, ATT CLOWNER INTE LER











blogg.se förstör kvallan. som vanligt!

SCOREEE!!

kom hem för ett litet tag sen från bandyn, sjukt kul och lika jobbigt som förra gången. 1 timme nonstop, förutom små byten. Min hand dampar lika mycke som förra gången också.. haha. FETT ovan. typ

ska in i duschen sen se "bowling for columbine". SES


SCOREEE!!

kom hem för ett litet tag sen från bandyn, sjukt kul och lika jobbigt som förra gången. 1 timme nonstop, förutom små byten. Min hand dampar lika mycke som förra gången också.. haha. FETT ovan. typ

ska in i duschen sen se "bowling for columbine". SES


SCOREEE!!

kom hem för ett litet tag sen från bandyn, sjukt kul och lika jobbigt som förra gången. 1 timme nonstop, förutom små byten. Min hand dampar lika mycke som förra gången också.. haha. FETT ovan. typ

ska in i duschen sen se "bowling for columbine". SES


DU MÅSTE TRO MOTIVET, HAR ALDRIG MATCHAT RAMEN

Har hittat min kärlek :) han är så himla söt!!!!


FRIDAY

Tydligen ska vi alla dö på fredag, eller ja. Jorden ska gå under då, enligt hajna harold kamp eller va han då hette.. Tror egentligen inte på de, men ändå kan jag inte låta bli att vara nervös. hoho



Ska ta och packa mina saker snart och sen fara till mamma. Blir bandy ikväll, yeeeeeeee. :-)

helt omedvetande..

I NEED A DOLLAR, A DOLLAR, A DOLLAR IS WHAT I NEED

Gick super att köra, for till svartudden, munksund och runt i stan och sådär. For förbi palle också! Sen till ica och handlade mat, kött och pommes till middag, helt okej!

Får se om jag och mamma ska och spela innebandy ikväll, annars far jag till gymmet!

FORDONS EMPAN.

Gårkvällen var inte som väntad, for till olle där dom förade, sen till robin där de va en till förarfest och sen till ante där det skulle vara fest, men det sög. For då till Karin, där det var helt okej. Massa bråk och sånt, men de dög ändå! Är glad att man var nykter hade varit bortslösade pengar annars... nåja :-) 


nu ska jag ut och byta däck med pappa, sen fara ut och övningsköra!:-) är helt taggad på det, älskar att jag kommer få kortet i januari!!!!! love it. 


MYSPYS.

Varit och handlat till ikväll, det kommer bli mys i stora last! att det är med dom bästa gör ju inte saken värre. :-) Efter bastun,idol, och allt flåd så far vi till sofi. Sover där iallafall, men får se vad vi gör då!

Kollade på amandas blogg och hittade den mest underbara bilden skulle jag tro. Eller ja, dom mest underbara bilderna!!! hahaha.



den första roliga bilden!! hahaha



och nu den MEST fulaste, bilden!!!!


hahahahahhahahahaha.... det är hemskt hur vi såg ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tur vi växte upp och blev lite mer fagra!

LOVE.

min nya underbara nötar låt. mmmmmmmmmmmmm


hej.


hahahhahahaha hej sur.

Lånade bilden av Linnea!

LEOPARD

måste först skriva att jag älskar min klass ibland!!! Den é la go!!!  Mycke skratt idag, helt underbart. Älskar att vi satt och kasta pappersflygplan idag... haha. såna här dagar är bäst.

For till farmor och farfar efter skolan, gick och kolla lite på stan. Hittade ett linne på rea, och sen for jag hem!
Kvällen kommer bestå av amanda och sofi :-) Flåd, bastu och idol! och lite kel däremellan ;-)


fina flickor hela bunten!! ♥


KLAR FÖR IKVÄLL.

For och gymmade 1 timme, gjorde en repetition på allt också. Feels goood!! Stretchade också, känns inte lika stelt nu efter varje gympass som förra året.. haha.


neeee, nu ska jag bänka mig framför tvn med ananas, sockerärtor och blåbärspaj, hehe mummes!!



LULEÅ - SKELLEFTEÅ

Nyss ätit, nudlarna var så starka att jag blev snorig.. gillar att varje gång jag äter nånstans, stark mat, så börjar jag snora. Jag och starkmat passar inte så bra ihop har jag märkt! vet förresten att alla ville veta det där.. :)  hehe



Ska börja gå till gymmet snart, och sen hem för att se hockey! :-)


YOU AND I, BOTH


"I miss you, I want you to sneak up from behind and hold me. I want you to kiss my cheek, I want us to sleep together every night, I want to wake up next to you. That we will find it difficult to be apart.
I want it to be you and me"

MARY KAY

For hem från skolan idag, kämpade mig igenom matten men sen palla jag inge mer. Örat och huvvet ville verkligen inte sammarbeta, for hem, tog en ipren och sov! Ätit för ett tag sen, väntar på ett samtal nu och sen ikväll ska jag bara ta det lugnt!


Amanda skrev nyss att jag sofi,amanda och johanna ska till Umeå och bli fotograferade, say wahaaaaaaaat, haha men jaja de blir kul!


I JUST WANNA BE WITH YOU, SLEEP WITH YOU AND BE YOUR GIRL.

Kom hem för ett tag sen, haft en helt okej skoldag, kan inte helgen bara komma?!?!?!? redan less skola. Ska och gymma sen iallafall, feels good.


SOM EN RÅTTA I EN GROTTA.

Har legat i sängen hela dagen och sett tv och sovit. Har även kommit fram till att jag är enormt bra på att stänga alla andra ute, och mig själv inne. Hålla allt inom mig och inte säga nånting till nån annan, att bara vara för mig själv. Märkte idag att det kan vara nyttigt att vara sjuk, att känna efter och reflektera. Som just nu, jag känner mig ensammast i världen. Som att jag inte har någon med mig just nu. Men faktum är att jag har, men jag stänger alla ute. Känner mig ensammast i världen, men ändå har jag alla mina fina vänner i min omgivning. Men jag är ju som sagt en jäkel på att göra det svårt för mig själv. Förstora minsta lilla sak som inte ens är värt att prata om. Minsta sak och jag stänger alla ute. Och det är förbannat svårt. "tell me why it hurts so bad, and tell me why it makes me so damn mad." Hatar att jag är så fruktansvärt känslig och bryr mig för mycket om minsta lilla, att jag orkar lägga ner energi på sånt som andra inte ens lägger märke till. Men jag antar att det är så jag är, onödigt tänkande. känns som att jag är i min lilla egna värld nu, jag gör allting själv. Jag vill bara vara själv. Fast det är egentligen tvärtom. Jag vill inte vara själv, jag hatar att vara själv.
Är inte någon som skriver ut sånt här, men jag kan ha betett mig konstigt mot vissa personer och istället för att prata med dom som tagit åt sig, skriver jag det här.



Ska kurera mig resten av kvällen och hoppas på att bli frisk till imorgon. ses

FALLING DOWN

Mitt öra värker och jag känner en förkylning komma sakta. love life.

Sova nu, och imorgon får jag se om jag far till skolan. Min öronvärk är inte att leka med, känns som en kniv som rör om inne i örat. den som säger att det inte gör ont kan ju prova själv med en kniv.

fint och nödvändigt inlägg.


THE WORST THING IS THAT YOU DONT EVEN CARE ABOUT ME. NOTHING AT ALL.

kom hem för ett tag sen. Hade gärna velat stanna hela veckan ut i arjeplog. Och veckan efter, och veckan efter det och alla veckor efter det. Men nej, back to reality!!


Lördag bestod av stan med mamma och evve, lunchade och sådär. Påbörjade våran hemresa till arjeplog kring 3, kom hem kring halv6, typ. Åt middag, och på kvällen började partajet! Satt och spelade med andra ord och hade det riktigt trevligt! :-) sen for vi vidare, och blablabla. Stannade i samhället hos några bstare, där det var fullt ös, helt okej! Gick hem kring 2, i höga skor, leggings, och min jacka utan päls på huvan. Någon i arjeplog är tydligen så tattig att dom tog den, tragiskt nog. + att det var minus grader, gode kallt var de!

kom hem, la mig på soffan och såg tv, somnade och när jag vaknade och skulle stänga av tvn hör jag nån säga "schysst ens!" höll på å skita ner mig, men evve hade kommit hem och satt också i soffan, som jag inte ens märkte. Blev iallafall skiträdd och gick och la mig. vet att alla antecknar men just nu ordbajsar jag i brist på annat. kul fucking liv.

tillbaka i piteå, kul liv!


tack för inbjudan









Godnatt!


Tänk er för vad ni säger om mig till dom.

Övningskörde till Hemmakväll, hyrde 2 filmer, har sett en och nu ska jag sova. Är alldeles för trött, och ska till stan imorgon med mor och syster! Sen bär det av till arjeplog, ska då få tillbringa tid med min fina lisa :-)



saknar trästooocks


HÄLSA TILL SATAN VI HÖRS!

En helt okej skoldag, med mina finaste classmates! For till stan efter skolan med evve och elis, gick omkring och kollade, tog en lunch. :-) Lillgrabben somnade när vi skulle till willys,så jag offrade min jacka och la den i vagnen så han kunde fortsätta sova! ♥

Åt middag för ett tag sen, kött och pommes, gott! Har besök just nu, men flydde upp till rummet ett tag! Ska köra och hyra film sen, och efter det kanske det blir något besööööök... you never know! hehe.


Ska till arjeplog imorgon, AWESOMEEEEEEEEEEE

HARDER THEN YOU KNOW

orkade aldrig fara på gymmet imorse, kände att sova i 3 timmar längre lät skönare än att kliva upp..


Kom hem kring 5 idag, markus och emelie var på besök, sen fick jag köra hem markus å nea, och sen tillbaka till gymmet! Helt okej. Sprang 3,2km idag, rodde 2km, cyklade 1 mil + ben och mage! Hoppas på träningsvärk imorgon!

Kanske blir så att jag far till arjeplog lördag-söndag. Vore ändå okej, beror på vad som händer i piteååååååååååå this weeeekend.



FOTBOLLSSKOLA 2011

Saknar alla söta barn och allt roliga!


NICKI MINAJ

I drove for miles
Just to find
You and find myself
All these screams
All these voices
In my head
You gave me strength
Gave me hope
For a lifetime
I never was satisfied

[Chorus]
This time won't you save me
This time won't you save me
Baby I can feel myself givin up
Givin up
This time won't you save me
This time won't you save me
Baby I can feel myself givin up
Givin up

[Verse 2]
It's not your fault
I'm a bitch
I'm a monster
Yes I'm a beast
And I feast
When I conquer
But I'm alone
On my throne
All these riches
I came this way
All this way
Just to say hey

[Chorus]
This time won't you save me
This time won't you save me
Baby I can feel myself givin up
Givin up
This time won't you save me
This time won't you save me
Baby I can feel myself givin up
Givin up

[Bridge]
I'm givin up baby
I'm givin up baby
(feels like I've been driven for miles)
I'm givin up baby
(and I can't seem to silence these voices in my head)
This time won't you save me
(please save me)
This time won't you save me
(please save me)

[Chorus]
This time won't you save me
This time won't you save me
Baby I can feel myself givin up
Givin up
This time won't you save me
This time won't you save me
Baby I can feel myself givin up
Givin up






NOSTALGI

Hittade lite gammal musik på mina gamla mappar, vilken nostalgi!



ÄR DET INTE LITE JÄVLA IRONISKT?

UNDERBART att när jag kommer till öjebyn med bussen och ska gå och gymma så är det stängt. fucking.great. love life där typ. Börjar 10.35 imorgon, så tar ett morgonpass istället!

For iallafall till Thai med fina tjejer! Danni, micaela, olivia, emelie, sofia och hanna :-) Efter vi ätit skulle vi åka en runda med bussen, men he vart inte, så jag ela och emelie for förbi ica sen hem till emelie! måste säga att hon har en sjuuuukt mysig och fin lägenhet!!!!

Min rubrik har inget med inlägget att gööra :):):)







THAI GARDEN

Olle ringde nyss och frågade om jag skulle följa och äta på Thai för att fira Ela som fyllde år igår, och så blev det! :-) Så PN nu, sen fixa mig, Thai och sen gymmet:-)



ARGHHH

slutat tidigare idag, skönt! Ska ta mig en liten PN och senare ska jag till gymmet. Det vore ju underbart om det fanns boxning å sånt på Actic, så underbart att få göra sig av med sin ilska. Sparka och slå på en kudde!!!!! Finns nog inget jag hellre skulle vilja göra nu.

Känns som att jag alltid är arg, men eftersom att jag aldrig säger hur jag känner, varför jag är arg, varför jag är irriterad eller allmänt sur, ingen frågar ju, så därför stannar allt inombords och det skulle vilja komma ut nu, tack. Skulle vilja boka ett eller två pass på Step-in för något sånt pass. menmen, that's life.



nu -musik och sängen!





MAKE YOU FEEL MY LOVE


FÖRSTÅR INTE VEM DU HAR BLIVIT.

for somsagt till gymmet där kring 6, var där till halv 8, övningskörde till lisa där det var hudvårdsprodukts hembesök! typ :-) 
Först fick vi tvätta händerna ordentligen, skrubba dom och sen fick vi lite handkräm, ååh så gudomligt mjuka dom blev!!! åhh. Sen tvätta ansiktet, och prova på produkter! Är verkligen ingen smink tjej, men deras foundation, mmmmmmmmmm!!!! så himla lätt och fräsch, den enda som jag riktigt trivs i!

Ska ha ett hembesök om hudvårdsprodukter i november, mm få göra allt i repris. in heaven

det var iallafall min kväll, imorgon blir det skola, sen kanske en snabb runda på stan om jag inte ska göra allergi test. Sen på kvällen blir det iallafall gym!


fina majsan!

JA, NU DUGER JAG.

kom hem för ett tag sen, har hunnit äta makkisar och korv, ska ladda mobilen och packa och sen fara till gymmet. Efter gymmet kommer mamma och hämtar upp mig och skjutsar/övningskör jag till Lisa, där en tjej som heter Tove ska visa massa Mary Kay hudprodukter. :-)



FOTOGRAFISK BILD A

har grymt tråkigt. har haft genomgång och nu ska vi redigera bilder typ.. jävligt onödigt


UMEÅ- LAG AVSLUTNING


justja, fick detta av min söta farmor på tjejkvällen!:-) världens bästa farmor♥



UMEÅ:

mina inköp, nöjd!

















före laserdome!(lasergame)

blondiner vs. brunetter

we were just chillin'

IMAGINE THERE'S NO HEAVEN.

Då jag hade packat och allt inför gymmet och skulle ta på mig skorna, kom jag på att jag har ju bigga skavsår typ, så blev inge gym. Tog mig istället en powerwalk på en timme! grymt skönt var det kan jag lova:-)

Har lagt in bilder från min mobil nu, så nu ska jag lägga in en del!



sötis, bad på g!

reklam nisseee



tacokväll, nomnom

jag= forever alone













nöjd kille!♥



♥♥ mosters favorit!



blev en hel del från elis födelsedag :-)

lägger in helgens bilder i ett nytt inlägg så det inte blir så grötigt!

WATCH IT.

slutade kring 4, kom hem halv 5, åt middag, sen har jag sett lite tv. Ska packa ihop det sista och sen fara med det till mamma, och sen far jag och gymmar!




INTE OKEJ.

For till sofi och kring 5 gick vi till sporthallen för att se Öjebyn spela mot Bränna i handboll, typ final eller nå. Öjebyn förlorade iallafall, sen gick vi till ica och köpte lite gotta! köpte wienerbröd och ärtskidor, underbart gott!!!sen satt vi och såg oth, och sen helt plötsligt var det jätte mörkt ute så då bestämde jag mig för att gå hem innan det blir ännu mörkare(är jäääätte mörkrädd!), gick hem i mörka läskiga öjebyn, och nu är jag hemma i mitt tomma hus. Sover här en natt till, orkar inte packa och sen gå med allt till mamma.




söt.  mörkt hår och trivs i det!!!

TURN THE TIDE

Kom hem för ca 1 timme sen, helgen i umeå har varit riktigt bra ändå! 08.00 lördag morgon började bussarna rulla iväg mot Umeå, vi var framme kring 11? då gick vi runt i stan, är riktigt nöjd med mina inköp! 2 par skor, 2 linnen och ett navelsmycke :-) Bilder kommer när jag orkar lägga in från mobilen.

kring 2, gick vi tillbaka till hotellet (jag och sofi) låg och dog i sängen framför tvn tills vi skulle ut och äta middag kring halv 7. Vi gick till Droskan och åt grillbuffé, sen tillbaka till hotellet och kring halv 10? gick vi -18 år till MegaZone(?) och spelade laserdome! hatar att spela det egentligen,blir bara arg och hatar att förlora. kom tillbaka till hotellet kring halv 12, duschade, och då tänkte vi ligga å se på tv tills vi kom på nå att göra, meeen vi somnade.

vakna 8 imorse, hotellfrukost, sängen, hemresa.  - HEMMA

Med andra ord var helgen helt okej!

RSS 2.0