GLHF.

Kom just hem från jennifer, for dit och såg hockey med henne, viktor alx och rebecca. :-) Besviken över förlusten, men skellefteå var nästan värd det. Vet att alla mina vänner kommer hata mig för att jag skrev de där...

Ska se några oth avsnitt, sen sova. Fredag imorgon, skönt!


14mm

kom hem för ett tag sen, for till stan efter praktiken, gick med sofi ett tag :-) Fikade och köpte en ny tungstav, känns mycke bättre! Nu är den inte för lång och lika klumpig! skönt.

 
Bilder före jag for till staaaaaaan. Bloggen känns tråkig, vet inte vad jag ska skriva om. Ibland vill jag bara ta bort den, men då får jag abstinens typ och måste skriva nånting nånstans. knepigt

skisser för sommaren- kent

Träningen gick hyfsat, spelade mot hemmings i slutet av träningen, gick sådär. Men ändå bra med tanke på att dom åkte ner från div2. förra året, hoh. Fick också veta att jag ska spela på lördag, oooooooooooooh taggad.

Börjar 7 imorgon, jobbigt! slutar dock 2, funderar på att fara in till stan efter det, but we'll seeeeeeeeeee..
Nåja, för ovanlighetensskull tänkte jag bara skriva att jag ska se oth, as usual. byyyyyyye


it's a shame how patetic you are

Nyss klämt rostade mackor, är alltid hungrig efter träning. nåååååååååå,intressant. Iallfall, börjar 9 imorgon en liten sovmorgon skönt! For till klubbkvällen före träningen, köpte ett par sockar och ett par benskyddshållare. Nu behövs bara ett par nya skor, mina skaver på tårna, inte ok!

ska sätta mig och se lite oth Just Can’t Get Enough. passande låt till mitt beroende av oth!


"du är som plusgrader - jag smälter när du kommer"

kom hem för ett litet tag sen. Dagen rullade på bra, bara jobbigt mot slutet. Fick vara med om en lite dramatisk sak, whoho. Ska ta nånting att äta, sen fara in till stan för klubbkväll. Fast det är väl inte ens nån idé, har ingen förälder med mig som kan betala, om jag ska beställa nå. Jaja, annars är det tidsfördriv. Träning på LF 19.00 så promenixar dit senare,


Var förresten lite hundvakt igår åt m)in bror och hans tjejs nya hund, Nea! En liten söt chihuahua :-)



nea elis markus

to much hate and killing goin' on


ingenting först kom ingenting sen kom ingenting

Som att det var skönt att gymma! Eller ja, sprang först, sen cykla och sen trappgång typ. Sjukt skönt, kommer få träningsvärk imorgon! + bastu, mmmmmmmmmm skönt. 


börar 8 imorgon, slår igång några oth avsnitt nu. Ovanligt?ja.


i miss that cute smile

sitter och skriver P-dagbok(P=praktik) hade en väldigt lugn dag idag! Det var bara 4 barn på min avdelning,och det är egentligen 17 st, så det var otroligt mycke lugnare :-) Fick gå över till den mindre avdelningen också och söva några småbarn, så söta alltså! Är verkligen nöjd med min praktikplats, enda jobbiga är på morgonen. Då hatar jag praktiken, att måsta stiga upp tidigt och gå dit!;-)


Sugen på att fara ut och springa senare, eller fara till gymmet. Nånting av det blir det iallafall.


saknar fotbollstjejorna!

im going

Vaknade med världens magont, inte särskilt skönt. Har fortfarande ont, men far ändå till dagiset, ska ner å borsta tänderna sen går jag!


hej 7:an


Wrap u around me

Blir ingen träning ikväll, känner att det blir försent då jag ska upp tidigt imorgon! Så blir att sitta å se oth :-) inte dåligt det heller!

sen har jag typ ångest för helgen, har match lördag, och har tänkt fara till arjeplog. Men får se, vill verkligen spela för det var längesen + att nu är jag verkligen taggad för den här fotbollsäsongen i högre div! meen, vill också till arjeplog och umgås med syster,elis,macke + sebbe. Åh.




luleåååå

for ju till pentan, åt fyra små rätter, gott var det! Sen förbi willys för att köpa en ben och jerr'ys, eller tom och jerry's som pappa sa..
Sitter och ser hockey, fast det är ju paus nu. Sjukt hur många utvisningar dom fick, och vissa var ju feldömningar. Tycker då jag. Pappa har köpt en luleåtröja, bad han köpa en till mig, men jag skulle få hans då dom spelat klart semifinalerna, det blir bra det, en ny sovtröja :-) hehe


it's like suicide but it feels so right

Vaknade för ett tag sen, har hunnit duscha håret också. Sov sjukt bra inatt, brukar alltid vakna flera gånger om natten men inatt sov jag hela natten! Är ganska så utvilad, ska klä på mig nå och sen fara och äta på pentryt med pappa. :-) Och ikväll har vi fysträning i pitholm, great!


Och idag fyller min mamma år, världens bästa :-)♥


toffifee

är sjukt trött, kom hem typ nyss. Gick först till sofi- blå bågarna- kullen(therese) där vi spelade kort, och sådär. trevligt! Sen gick jag och sofi hem, så. Lägger mig och ser oth, är sjukt trött! Har så grymt ont i armen, sov typ med armen under kudden, så armen är typ ur led. Nä, men de gör ont.












see you when i get home

ska börja gå till sofi nu och sen till blå bågarna :-)



söta bildeeeeeeeeeeer haejdo


never alone always alone

kom typ just hem från jävre! Gårkvällen bestod av mat(efterrätt t.o.m!), mys och film! Vaknade kring 10 idag, vaknade somnade vaknade somnade and so on! klev iallafall upp kring 12kanske? dusch,frulle och sen typ ingenting till klockan 3 - hockey :-)

Så, min dag i jävre har varit super!

Ska ta nånting att äta sen höra med några och sen bege mig till blå bågarna för grillning och mys!



oh, gentle

Ska alldeles strax fara och hämta upp sofi sedan boysen :-) Och sen vidare till Jävre! Då vi kommer fram ska dom göra mat, jag och sofi får slappa ;-) inte illa! Kommer hem imorgon, baaaaaaaaaaaaaay :-)


i need a shower

Kom hem för ett bra tag sen, ska gå och duscha ska bara måla naglarna. Blev nämligen insnorad idag i håret+ tröjan... mycket freeesht. Sen se om sofi skulle komma förbi eller inte? Och ikväll far vi till jävre och övernattar där :-) mys!


the last day

Sista jobbdagen, och det är sjuuuuuuuuukt skönt! känner på mig att den här dagen kommer bli bra, efter praktiken far jag in till stan ett tag, sen får vi se när vi far till jävre osv:)


skulle göra nästan vad som helst för att bli bränd igen.... he he

the 80's

skulle till mamma och hälsa på elis och evve, och jag hamnade helt plötsligt på 80talet ;-) he he. Har duschat, så ska ta och lägga mig alldeles strax, börjar ju tidigt imorgon!


hahahah asså, åh. Kul var de då!

hot and dangerous

Ska gå förbi mamma sen, evve och elis är där! :-) ingen aning om hur länge, men till imorgon antar jag. Så ska dit och hälsa på. 

Börjar 7 imorgon, och kvällen kommer spenderas i jävre med mysigt folk:-)


I'm smiling but I'm close tears

Slutade tydligen 4 idag, blandade ihop tiderna, men jaja, bara bra för mig! :) heh. Fick baka idag, och eftermiddagen gick jättebra, hade jätte kul! + att vi fick våfflor till mellis.. hehehe:-)


nåja, ska skriva min praktikdagbok nu och sen invänta mat! :) Får se om jag far till gymmet, det är ju storm ute typ. Plus att min iPod inte har batteri och jag hatar att gymma utan musik i öronen....



dollan partey 9 to 5

passande låt till min dag! Dolly partons 9 to 5, he heeee. Känns som att min dag kommer kännas jätte lång. Om jag orkar, ska jag fara till gymmet ikväll.

ska borsta tänderna osv, sen fara!



asså, på riktigt

ska ta och sova snart... otroligt nog! Men är sjukt trött efter dagarna med barnen, då jag inte är van det. + fotbollsträning, börjar 09.00 imorgon och slutar 17.00. Lägger mig och ser tv, lägger nog in ett inlägg imorgonbitti före jag far!



ready for the town





you complete me

dagen gick hur snabbt som helst, hade faktiskt jätte kul idag. He he! Fick höra igår tror jag det var, att jag såg ut som en pojke när jag var liten. Vi satt och kollade gamla bilder från då jag gick där, också pekade jag påg mig och visade, då sa en pojke : "men det är ju en pojke, är du en pojke?"

ska iallafall in till stan med sofi om ett tag, ingen aning om vad vi ska göra, sen ska vi gå till träningen som börjar 17.30! :-)


"pojken"

awake

Är otroligt trött just nu. Tur jag bara går till 14.00 idag! Blir kanske stan med sofi efter praktiken, och sen träning på LF.

ska äta, heeeeeejs!

*

sofi om UNDERBART:
De var tvungen å bli 3 likadana inlägg alltså?;)

heh asså jaaa, vadå problem me de eller;-)


Sitter och ser luleå matchen, fast det är paus nu. Förlängning!!! azm! Hoppas luleå tar hem det! Ska äta nånting också är hungrig. Sen ska jag sova, ska upp 05.50!!!


the show goes on

kom hem för ett tag sen, ska ta nåt att äta sen ta en pn om jag hinner. Såg att jag börjar 07.00 imorgon... åh.
älskar att det är träning ikväll, skönt att komma ut och springa!


döööta

it's like suicide

Ska snart gå till dagiset, men det sjuka är att jag redan är less de? hah.. Eller jag vet inte, är less men ändå inte. Drygt är det, att sitta där och bara låta timmarna rulla typ. Leka med barnen, äta, hjälpa dom klä sig, stå ute, osv. Men jaj, kunde vart värre antar jag. :-) Igår var jag typ död efter praktiken.. låg i sängen och såg oth och somna tusenmiljoner gånger!

Träning ikväll, slutar 4 och träning 7 så hinner ta en pn emellan så jag blir piiiiiiigg!


*


day one

Första dagen avklarad, det gick riktigt bra! :) Har ett bra schema, förutom sista veckan, för att jobba in sista dagen som jag ska vara halvdag(fotboll), börjar 06.30 3 dagar...+ fredagen. Blir bara ledig halva dagen, men det funkar det med.


ska ta nå att äta, sen se oth.


i can do it like a brother, do it like a dude

vaknade kring halv 7, låg och snoozade ett bra tag. Nyss ätit frukost och sådär, ska bara borsta tänderna så är jag fit for fight!


Dagis

nu stänger jag av datorn och säger godnatt,imorgon är det första praktikdagen och jag är smått nervös! Men känner på mig att jag kommer trivas, jobbar med min favoritfröken jag hade då jag gick där. känns bra :-)

godnatt!


life is good

nyss duschat, nypressad juice och chilinötter + one three hill = underbart.




så sjukt snygg.


UNDERBART

Så otroligt skönt att luleå vann!!! brukar aldrig se hockey på tv men idag var jag bara tvungen. Och jag brukar aldrig heller bli nervös/spänd när jag ser på tv, men idag var det galet. SKÖNT!

Fastnade framför hockeyn hos mamma före jag skulle fara, 10pers i ett sovrum för att se hockey, sen före förlängningen gick jag till pappa där jag bänkade mig framför tvn!

har varit och handlat ska packa upp nu, sen göra blodapelsin juice, mums!


UNDERBART

Så otroligt skönt att luleå vann!!! brukar aldrig se hockey på tv men idag var jag bara tvungen. Och jag brukar aldrig heller bli nervös/spänd när jag ser på tv, men idag var det galet. SKÖNT!

Fastnade framför hockeyn hos mamma före jag skulle fara, 10pers i ett sovrum för att se hockey, sen före förlängningen gick jag till pappa där jag bänkade mig framför tvn!

har varit och handlat ska packa upp nu, sen göra blodapelsin juice, mums!


UNDERBART

Så otroligt skönt att luleå vann!!! brukar aldrig se hockey på tv men idag var jag bara tvungen. Och jag brukar aldrig heller bli nervös/spänd när jag ser på tv, men idag var det galet. SKÖNT!

Fastnade framför hockeyn hos mamma före jag skulle fara, 10pers i ett sovrum för att se hockey, sen före förlängningen gick jag till pappa där jag bänkade mig framför tvn!

har varit och handlat ska packa upp nu, sen göra blodapelsin juice, mums!


I want a boy

har vart duktig och städat hela rummet idag, och sen har jag inte gjort ett dugg typ. Suttit vid datorn bara, har fys ikväll 9-10. Vet dock inte om jag ska fara, är grymt trött nu och ska ju upp tidigt till praktiken imorgon och vill vara utvilad,men vi får se senare hur det blir.


Ska snart börja gå med alla mina 8572348 väskor till pappa.


3 BILDER FRÅN GÅRDAGEN




-


sri

glömde bort "dag 4" igår, my bad.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Få en bra utbildning, skaffa ett bra jobb, ha en fin familj och leva lyckligt! Det är nog det viktigaste som jag önskar ska hända i framtiden.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu
Sommar, sommarlov, fotbollssäsong när det är match varje vecka, uteträningar, och jag skulle vilja ha en utomlandsresa nu.

k i s s m e

Kom hem för ett tag sen, pappa hämtade mig mig där kring.. kvart i 1? For till max och fick en lyxshake, gott! Sen hem. Min dag har spenderats på Nolia, sett lillebror spela hockey, farit till LF och sett fotboll, sen gått till maja och ätit middag på golvet med fina flickor! kommer tatta bilder senare av dom som var med, hade ingen kamera med eller nå.


Dags att ta och lägga sig snart, börjar min praktik imorgon på dagis.


vill ha sommar


never ending story

gårkvällen blev inte som tänkt, slutade med att jag satt och såg oth tills jag gick och la mig! Vaknade kring 11 idag, har hunnit dusch håret och äta frukost. Ska fixa mig, sen fara till nolia och hålla mamma sällskap i sekreteriatet (hockey) sen gå till LF för att se match kl 5. Och efter det går jag och sofi till maja för att äta middag med fina flickor! Och efter det spenderar jag nog kanske tid med en fin pojke. hoh, får se hur det blir.



blir ärligt talat smått rädd över den här bilden, he he

Dag 2/3.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Hm, en bra fråga. Finns ett par stycken som jag vill träffa nu, och en av dom är Emma Öberg. En sjukt fin tjej, som är otroligt saknad av öjebyfolket och fotbollslaget, jag hoppas du har det bra där du är, och att allting kommer bli bra! snabbt! (Läs hennes blogg så förstår du vad jag menar.)
En annan person är Min mormor. Det är mer än 9år sen hon dog, och det är lika jobbigt än idag att vara utan henne. Visst, jag tänker inte på det lika ofta, men det känns i hjärtat. Och hon har inte ens fått träffa sitt barnbarnsbarn! Eller sitt sista barnbarn. Hon dog 6 dagar före min lillebror föddes, på alla ♥-dag.
- dom skulle jag vilja träffa nu.
 
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Sommaren såklart! Ingen skola, inga läxor och ingen stress. Så otroligt skönt att vakna upp av att rummet håller på att överhettas, ta på sig shorts och linne och fara ut med vänner! Fara och bada, sitta och grilla på kvällarna, sitta på södra hamn, bara njuta av sommaren. Finns inget bättre än det. Och spela fotboll! Åh, underbart.



vallsberget!

for ju till valls idag med Freja klasserna(Op,Bf,IV) det var roligare än förväntat! Hade först tänkt åka i backen, men ingen annan skulle de, så ville it åka själv, böt då till att pimpla. Men när vi var på isen och skulle borra fanns de inge vatten?.. Så de blev it pimpla heller! Vi åkte i pulkabacken typ hela dagen ;-)  Får se om sarita lägger ut nån bild som jag tattar. heh!


får se vad som händer ikväll, just nu är hela jag död, ska ta en powernap, BRB!


skulle lätt vilja ha alla dom täckena nu...

my best girls

Kom hem från jennifer för ett tag sen, haft en sjukt bra kväll! Jag for till jennifer, sen kom sofi efter ett tag! vi har flådat, varit allmänt barnsliga, lekt mörker kurragömma och haft allmänt kul, en grym kväll som måste göras om! :) hehahi.



FAR UT..

..och springer.



im on the right track, baby i was born this way

efter en kortskoldag, lunch på stan med jennifer och therese far jag ut och springer! Skönt väder idag, bara att det blåser litegrann.

Ingen aning om vad som händer ikväll, funderade på gymmet men att bada skulle också vara skönt. Får helt enkelt se, vill ha fotbollsträning också. Asså va? när blev jag så hurtig...





.




Promise me, that you're not like all the other guys

Ska byta om till varmare kläder, ta nånting att äta sen börjar jag gå mot LF! :-)


bjuder på en söt bild!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



1. Om jag blivit kille skulle jag heta Yngve
2. Jag har jätte krokiga lillfingrar
3. Idag kunde jag varit död. När jag var liten drack jag klorin (frätande) + farmors hjärtmedicin
4. Jag kommer kanske få tandställning
5. För några år sen var jag en pojkflicka, hade pojkiga kläder och betedde mig som en.
6. Min riktiga hårfärg är mörkblond
7. Jag var alltid pappig förr "pappas flicka". När pappa lämnade av mig hos mamma på vintern, så sprang jag efter hans bil när han for iväg. Då det var slaskigt ute och jag sprang i sockar.
8. Jag använder oftast mörka kläder
9. har 12 piercingar (öron,navel,tunga)
10. har spelat fotboll i 11 år


white light moment

blev väck kring 12, jobbigt. klädde på mig, åt frukost gick till Dagiset där jag ska praktisera, typ 3 kvarter härifrån. Träffade lite fröknar åsådär, såg då att jag skulle jobba med min favoritfröken som jag hade då jag gick där! :D vi kallade henne starklena men ingen aning om varför egentligen.. :-) Jag kommer säkert iallafall trivas där, det blir nog 4 bra veckor!


Och eftersom det är så bra väder, har jag tänkt gå till LF idag. Där vi sen ska ha träning! :-)


natt sällskap.

eftersom dom har målat taket där nere kan man typ inte sova där, så familjen sover uppe inatt. Sebbe och jag i mitt rum, som dessutom ockuperat min säng just nu, mamma och mange utanför i vardagsrummet.

träningen gick ändå lite bra. Hoppas på bättre imorgon, och varmare väder!  Är ju dessutom ledig, så ska försöka göra nån nytta! :) gå till dagiset, sen tänkte jag att jag kanske kunde ta en sväng förbi gymmet.. fast jag får ju se.



azm day

Haft en slapp dag idag, fick veta att vi är lediga imorgon(typ.) och vi såg film på den drygaste lektionen! :-)
Vi måste gå förbi våran praktikplats och presentera oss, det är det enda vi ska göra imorgon. azm!


ska börja byta om, sen träning på LF! :)


James morrison

I don't know where I crossed the line
Was it something that I said
Or didn't say this time
And I don't know if it's me or you
But I can see the skies are changing
In all the shades of blue
And I don't know which way it's gonna go

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain

I thought that time was on our side
I've put in far too many years
To let this pass us by
You see life is a crazy thing
There'll be good times and there'll be bad times
And everything in between
And I don't know which way it's gonna go

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain

Oh we're a little closer now
And finally what life's all about
Yeah I know you just can't stand it
When Things dont go your way
But we've got no control over what happens anyway

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Can't stop it, can't stop it, just can't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Let it fall, please don't stop the rain

sugen.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min kärlek






känns som att min blogg består av listor, men eftersom mitt liv inte är så intressant så gör listorna bloggen intressantare. Får se om jag gör den, kändes jobbigt, men ni lär väl märka. Börjar isåfall imorgon!

time to say goodnight

la mig och sov och efter en timme ungefär kom mamma upp och väckte mig, fryser just nu som en jude, har tvättat håret, värmt mjölk så sitter och dricker det och äter mörkchoklad. livet e allt bra ibland.




sjukt hur god den är!


Kid Cudi

Åh va jag blev sugen på att spela fotboll. Men träning imorgon, känns perfa! Funderar på att ta och sova ett tag med tanke på att de inte blev någon sömn inatt, skulle vara smart och vända på dygnet!

Påtal om annat, mitt lov har varit great! Stan i princip varje dag, träffat olika folk, varit med min syster och systerson, haft mysiga kvällar med pojkar och flickor och spelat fotboll.



i dont like this game


den lilla flickan i huset vid vägens slut

ska ta mig nånting att äta sen försöka sova. Känns jobbigt med skola imorgon........
nåja, godnatt!


show them to me

Blev ett ganska lugnt gympass trots att vi höll igång hela tiden, först sprang vi, sen rodd och sen cykling :-) Och alltid när vi ska basta och är ensamma, ska de alltid komma in massa pensionärer... trevligt! 

Sugen på att fara torsdag morgon före skolan också.. men det återstår att se hur det blir! :)


lets go, team hurtbulle!

OK! sofi och jag far och tränar ikväll, lät skönare att gymma än fara ut å springa! Ska snart ta min packning och börja traska, sen packa och gå till nautilus sen. Åh, ikväll ska jag vara död i kroppen. Det är mitt mål med kvällensgymning! Efter en veckas lov är det behövligt! haha :-)


kommer snart rulla fram

känner att jag måste ta tag i att börja träna igen, jag och sofi har iallafall gjort en deal! vi ska åtminstone fara och träna på gym 1 gång i veckan, men om det blir mer än en gång så är det ju bara super!

ska påbörja packningen sen bege mig till mitt andra hem.


spaaaaaaaaain -11

in the other hand

Nicke Borg – Leaving Home

Ron Pope – I Don't Mind If You Don't Mind

Ron Pope – Heartfelt Lies

Ron Pope – Perfect For Me

mina 4 nötarlåtar, underbara.

Praktik

vaknade för ett tag sen, grymt skönt att få sova ut! Återstår att se hur pigg jag är imorgon bitti..
Hade en jätte mysig kväll igårkväll, blev ensam där kring 1 och gick och la mig kring halv3.

Nu går vi en vecka skola, sen 3-4 veckors praktik på dagis, låter bra i mina ögon! Men kommer dock vara död efter praktikdagarna. Har inte heller fått nån praktikplats, alla i klassen har fått svar från deras önskade plats, men dagiset jag vill vara på har inte svarat.



far till mamma ikväll, vill ut och springa också. Får se hur det blir.


I BRIST PÅ ANNAT





"When words fails, music speaks."

  


she ain't no rockstar but she got boobies

Har nyss duschat, ska byta om äta frukost sen ta mig en liten promenad till mamma och hämta nå små saker.  Ska städa ihop det sista i rummet och sådär.


skittunna @ fotbollsskola

if you are what you say you are a superstar

Tar och lägger mig och ser film! Haft en lugn kväll, sett oth och suttit vid datorn. + städat! guldstjärna till migggggggggg.



HAPPY B-DAY!

Ville bara säga att idag fyller min barndomsvän år! Vi har haft världens roligaste tid med varandra, men när vi växte upp gled vi ifrån varandra, och det är synd. Saknar henne och "våran" tid sjukt mycket!
t.ex. : "Hej det är emelie, är emelie där?" och massa knasiga saker.

GRATTIS till dig! ♥



Mr. Saxobeat

Har städat klart nu, det är bara sängkläder som ska på, men dom är fortfarande blöta så det får vänta. Ja, de finns andra sängkläder men jag har favoritsängkläder ;-)


la in bilder från kameran, så kan lägga in lite bilder! :)




stor stark kille!

Mamma satte elis på mina axlar och han börja tjorva in fingarna i håret,
när jag plötsligt hör mamma och evve: Ojdå!
då hade han lagt värsta spyan i håret.. som dessutom var nydsuchat :(

firade elin med middag och mys på thaigarden!

fick av pappa från när han var i spanien(?)..

och när jag slingade håret

perfect for me

Håller på att städa nu, älskar nystädat rum. Ska också tvätta sängkläder och kanske överkastet hänger med också, SKÖNT!

hittat en ny bra låt också! Brukar aldrig lyssna på hennes låtar, men fastnade för den låten!

men nu BACK TO WORK! har mycket kvar, ska rensa garderoben och städa också.. åh, längtar tills allt är gjort då kan jag somna gott!


härliga tider! haha.

BROWNIE


charmig bild men ändå - vill vara sådär brun igen! åh.

come home cuz' i've been waiting for you so long

vaknade kring halv 2 av att pappa satt och pratade med någon och det var min farbror, så han var här på besök! Ska förbi mamma och hämta ett presentkort och en top, sen far jag och sofi in till stan! Har varit på stan varje dag nu i veckan!  

Senare idag/ikväll ska jag ta tag i mitt rum.. måste städa! måste ju vara fint när man får finbesök imorgon;-)


skulle göra allt för att få fara tillbaka nu

PISSED OFF

är sjukt sur just nu. Kom hem från maja för ett tag sen, fick en långprommis. Läskigt men hurtigt. Sur och trött är ingen bra kombination, somnar gott och hoppas på en förändring imorgon när jag vaknar.


-





och det är finare på.. eller åtminstone tröjan högst upp!
hann inte ta kort på halsduken, men en från vila som är brun!

FEELS GOOD!

Blev en lyckad dag på stan! :) kom hem med 3 tröjor och en halsduk,kanske om jag orkar lägger jag ut bilder :)
har bilder sofi också ska skicka från olika tillfällen, spanien, idag och nyår.. hehe!

ikväll blir det att fara till maja, tror jag :)


vill tillbaka. Vill ligga och sola tills man inte orkar ligga kvar i värmen längre. åhh!!!

you me at six

Vaknade för ett tag sen, duschat håret och ska snart äta nå frulle. Ska också ringa sofi och se om hon orkar följa till stan :-)


hah, på nyår räknade vi hur många bh:ar sofi fått av mig, och det var 14 st.. hahah!

it's our secret

Efter träningen gick vi till hockeyhallen och kollade :) Sen fotboll också ett tag! Fick underställ idag, och gud va skönt det var. Slapp behöva frysa så sjukt mycke! haha. Avslutade träningen med en älskad skottövning.


you cant play on broken strings

Har legat och dött i sängen idag typ. Legat och sett oth, var ett tag sen. Känner att det är dags att äta nånting, måste bara orka först och främst. Senare idag, eller ja.. om kanske, 1 timme? far jag och pappa in till stan och köper underställ till mig. Så sjukt kallt det är att spela ute nu. Sen träning på lf, love it.



frän tjej. påsk 09 i mullejaur

vilket roligt liv jag har

kom hem typ nyss. kvällen blev inte som planerad, men den var helt mys ändå.
sängen snart. eller nu, vetinte. känner miginte trött, men nyss var jag trött.



something new

träning gick inte så bra! hade bara shorts och tshirt och tjocktröja. Men jag frös som en jude ändå! sjukt.  Fick iallafall låna byxor, thank god. Så imorgon ska jag in till stan och köpa ett underställ, underbart.


Håller på att torka håret nu, sen far jag och sofi till pitholm!  :-)


åh, ta mig tillbaka

dont you ever get lonely?

Orkar inte vara vaken längre, besöker sängen nu. Godnatt! :)


"do i look fat?"

U got it bad

såg klart filmen med syster och mamma! Kvällen blev inte som tänkt, men what to do?
längtar förresten till imorgonkväll, träning för första gången utomhus, på LF dessutom!

igårnatt satt jag nästan 2 timmar i soffan och lyssnade på musik med tända ljus. Sjukt skönt att bara sitta och tänka och lyssna på musik. Kanske gör en replay inatt då, får se hur det blir.




Känner mig arg men samtidigt glad. Besviken men samtidigt lättad.


would you dance if i asked you to dance?

började morgonen med att sitta ute och grilla burgare, bra frukost.. Sen gick vi in och såg lite mer av Rose Red filmen. Sen vidare till stan, där jag sen fortsatte stanvandringen med jennifer och sofi. Lisa kom med oss ett tag också, sen for både hon och jennifer, så vi strosade omkring. For hem och har nu städat litegrann, får se hur kvällen blir..



sjuk tjej i spanien... 6 täcken!!!


you make me smile

Påbörjade filmen Rose Red med evve, en film av Stephen King som är 5(!!!) timmar lång! Det lilla jag såg var den då bra! Sen då mamma kom hem såg vi Black Swan. Den var inte som jag trodde så jag gick upp och satte mig här.


i was the one let you know

filmen igår var riktigt bra! Solstice rekommenderas! :) Blir nog att se Black Swan ikväll, eller Oceans. Båda sägs vara riktigt bra. Så vi får väl se!

Imorgon far vi till stan och då lämnar jag tillbaka min stickade tröja jag köpte för nån dag sen.. Saknar förresten fotbollsträningarna. Blir roligare nu när vi kommer ut på LF!




Den här filmen tog förresten 6 år att göra!


all i ever wanted

Vaknade av att mamma och elis kom upp och väckte mig, hann få lite kräk på mig. Morgon mys sådär!
Sen gick vi ut å gå, gick förbi ica och köpte gotta till ikväll. Sen då vi kom hem böt vi om till täckisar och gick ut till elden och åt souvas. Ändå gott!

Så har varit ute mestadels av dagen. Än så länge! Blir att jag sover hos mamma en natt till och far till pappa imorgon istället.

 

tonight

Sitter och ser melodifestivalen med the family. Har Solstice på nerladdning och den är alldeles snart klar. Smsar med fint folk, nu blev filmen klar så ska bränna ut den nu så vi kan se den efter MF. Måste bara påpeka att mer än hälften av tjej deltagarna har rött hår?



såg att peyton från oth är med!
(Tjejen i mitten.)


good day.

Serveras tacos till middag, klagar inte. Sen ska jag göra evve sällskap till sikfors, så det blir en liten roadtrip. Och det gillar jag, speciellt eftersom jag gillar att åka bil och lyssna på musik. Bara man inte är för många i bilen som t.ex. en hel familj.

Nyss var det bra väder och nu snöar det?.. nu försvinner ju vårkänslan! typiskt.


.

Would you dance
If I asked you to dance?
Would you run
And never look back?
Would you cry
If you saw me cryin'
Would you save my soul tonight?

Would you tremble
If I touched your lips?
Would you laugh?
Oh please tell me this.
Now would you die
For the one you love?
Hold me in your arms tonight.

Chorus:
I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Would you swear
That you'll always be mine?
Would you lie?
Would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care, you're here tonight.

Chorus

I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away

(Instrumental)

Oh, I just wanna hold you.
I just wanna hold you, oh yeah.

Am I in too deep?
Have I lost my mind?
Well, I don't care, you're here tonight.

Chorus

I can be your hero, baby
I can kiss away the pain, oh yeah
I will stand by you forever
You can take my breath away

Chorus

You can take my breath away.

I can be your hero.]



colours of the wind

då jag vaknade idag gick jag ut och gå ett tag! var härligt väder, synd bara att de blåste så sjukt mycke.
När jag kom hem  duschade jag och nu känns det som att mina slingor har försvunnit?... wtf. Blir typ ledsen, dom syns inte lika mycke.. sugen på att göra nya(mer) men mitt hår mår nog inte så bra då. Men vi får se.



i got 3 choices

kom hem från rebecca för ett tag sen. Vi slingade mitt hår, det blev faktiskt ganska bra.  Och sen satt vi och kollade sjuka videoklipp och sådär. :) ska snart ta och lägga mig, är sjukt trött.


 
syns bättre irl.

louder

skön dag idag! på morgonen såg vi våra reklamfilmer vi gjort, sen datakunskap och sen stan med klassen :) Hittade mig en tröja, som jag fortfarande är osäker på. 2 hårband som jag ska ha då jag tränar, mina alla andra har försvunnit.. och ett par örhängen! :)






örhängena




the world ends

nyss ätit godmiddag, hade besök av emelie och markus också! :) och fick veta att evve,macke och elis kommer ikväll,mys! Blir nog en filmkväll här framöver med syster och moder;-) ska även in till barnens hus en snabbis med mamma.


blöder jag?


you make it real

Har precis städat klart rummet. Det är en stor skillnad på städningarna nu! Förr var det så pjollrigt och litet där jag dammtorka och dammsög. Nu är det stora ytor, och då går det dubbelt så fort..

idag hade vi då matte och på svenskan såg vi film, sjukt slapp dag. I väntan på bussen spelade jag rebecka och hj kort. he-he. Neger och president. som att jag blev allt dedär..  Slutade då jag var som bäst.


imorgon ska vi till rebecka för att "mysa" med maja, innan hon far till dalarna! :)


09?..


sköldpadda

efter förra inlägget har jag hunnit platta håret och ätit en och en halvmjukmacka. Det går verkligen inte fort att äta.. hah.
Det blåser som en gud där ute, blev typ rädd då jag vaknade, alla träd är ju nästan halvvikna pga. vinden.. heee

 
 

 har typ blivit en vana att ta kort på morgonen och kvällen.. ahaha.

Gym Class Heroes

har hittat en sjukt bra låt med dom, speciellt om man ha bra bas... åh, lovely. älskar låten. "Cookie Jar"
anyway. slapp skoldag idag, matte 50 min typ, sen 1 timmes hål/lunch, 40 min svenska, sen slutar vi! :)


 


så fina bilder. hahah,,,,,,,,,,,,,,,,,,

gudde gott

sitter och äter lingongrova bröd med ost och skinka. mmmmmmmmmm känns som att jag inte ätit mat på hur länge som helst.. haha. 

sovmorgon imorgon och tidigaste dag, 2 lektioner.. skönt!


lilla lady

Fullständiga namn är: Emelie Maria Frida Laestader
Stjärntecken är: Vattuman
Relationsstatus är: singeeeeeel.
Min familj är: bra.
Äter helst: god mat. hehe. Gott kött typ.
Dricker helst: dr pepper
Drömsemester är: Thailand, hawaii, bahamas och fara tillbaka till spanien. NU:)
Favoritkläder är:
eeeeeeeh vet inte
Tränar helst: På fotbollsplan!!
Bästa vän: sååååfi
Gillar mest med mig själv: Att jag blir så sjukt ful på vissa bilder och det gör folk glad.
Favoritårstid är: sommar!
Mat jag ogillar mest: blodpudding...
Dryck jag ogillar mest: typ.. KAFFE!
Ogillar mest med mig själv: har dåligt självförtroende
Något som gör mig arg: såna som beter sig som nå divor och tror dom är bäst osv. falska människor också.
Något som gör mig ledsen: När jag saknar en speciell tid eller person(er).
Något jag längtar till: Sommaren!!!! studenten!
Någon/något jag saknar: finns masser.



Boys are crap.I know I'll regret saying that, but for now.. they are.

jag trodde igår att tungsvullnaden gått ner, men inte. Idag var den fetare än fetast typ.. och ont gjorde den. Riktigt ont. Läspade och dregla gjorde jag också.. freeeeescht.

träning ikväll, längtar! Galet skönt att springa av sig och sparka boll. Vi ska förresten börja träna på LF, börjar på lördag tillochmed! awezome!


hoho bra kvalla.

hold on to me

vaknade för ett tag sen, har hunnit klä mig och fixa håret litegrann. började sminka mig, men gick och tog bort de.. har aldrig smink längre, tycker det känns äckligt bara. enda smink jag har är concealer och lite mascara sen - fit for fight! men inte riktigt. hahaha.


 
 

cookie jar

funderar på att ta och lägga mig.. Har under kvällen, hunnit skriva lite mer på fritidskunskaps uppgifterna! ska ner och duscha håret, sen får vi se om jag sitter här eller lägger mig..


min tunga gör inte lika ont längre, tack gode guuuud!


whazzzzzzy

jobbig skoldag idag, men nu är dom jävliga dagarna bortgjorda! Båda 4a dagarna :) min tunga är svullen och gör ont.. jobbigt. Råkade äta/bita på min stav idag, det var inte skönt. varken i tungan eller tänderna! GOOD JOB emelie.





 
bjussar på några fina bilder.      munnen liknar nästan mouths(oth) min. he hee
 

imagine

vaknade före alarmet idag, sjukt. men antar att det är för att jag la mig så tidigt igår, före 11 faktiskt.

bjussar på lite bilder
 
 

har vaknat flera gånger inatt av att jag haft ont och dregglat. he he he.
min tunga är svullen nu, och det gör riktigt ont. kan inte svälja normalt, hosta eller nå typ.. haha, men det är det värt det.

ska ner å äta yoghurt!

RSS 2.0