high and dry

nyss duschat, kom hem för ett tag sen! köpte ett linne, tshirt och nytt navelsmycke! :) plus fika dåå.. heh.
har träffat massa fint folk, trevligt! var länge sen jag träffade en del! :)♥



skulle inte sitta fel just nu! hihi

hits from the bong

kom hem för ett tag sen, skolan har varit seeeeeeeeeeg.. sista 3timmarslektionen var typ döden. drygt ashell, men iallafall har ätit och ska snart börja städa ihop i rummet och sen drar jag med sofi till staden!



why wont you let me be

Vaknade för ett tag sen, seeeeeeegt att orka gå upp, men ok. thats life.


dunkarlite musik i hopp om att bli lite piggare! tjejkväll ikväll, och fått pengar på kortet nu, känns lovely. vart utan 'kort'pengar en månad..


ska changea kläder och he upp frillan, sen se tv eller äta,heis!


saknar färgen haha. saknar psg!

life for rent

min katt ligger och sover på mina ben, sköööööööööööööönt, efter den kalla promenaden hem. For till sofi efter skolan, stallet ett tag, for hem till henne igen och käka skrov, sen låg vi och såg tv.. haha. sen ut ett tag med nåra andra peeeps :)


ska lägga mig och se film snart, kanske skriver nå mer inlägg.




bild från skattjakten i 9an.
"ta bild med en lärare från strömbacka."

VARFÖR..........

vaknar jag nu när jag börjar halv1. ?!?!?!?!??!   

Blir sur. Funderar på att duscha för att fördriva tid, speciellt när jag inte kan sova.




bild från midsommar, vill vara bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun !!!!!!

vo gäre vä dä

Min kväll har vart AZM! började med att jag och sofi for till berget, lyssna på musik och åt gotta. Hur vi tog oss därifrån, det är en annan historia. Kan ju då säga att inom 30sek var vi typ påväg därifrån.

for till johan och nåra, fast vi for till jennifer! som att jag har saknat den tjejen! såg idol och myste på, hade krig hade vi också, tog massa bilder osv :) kanske hamnar nån bild här,man vet aldrig!



känns underbart att börja halv ett imorgon.


to get to the top of the highest mountain

Kom hem för typ 1 timme sen, har sett tv och ätit. Ska och köpa gotta med sofi, sen drar vi upp till berget igen. MYSIGT! Sofi tar med några filtar, förra gången blev de gooode kyligt.

imorgon börjar vi 12.30 ;-) de sitter jävligt skönt, inge stress på morgonen och man kan ju nästan sova ut tillochmed!



for till sunderbyn med mamma igår, hälsade på evve, macke och elis :') ♥




elis♥

så sjuuuuuukt fin liten kille jag har blivit moster till! ♥


mackes bild, den nyblivne pappan! :)


ÄNTLIGEN

fick ett sms av mamma igår : "En kille :D" så, nu är jag moster åt en liten pojke! fick en bild också, han var söt och hårig ♥♥  ska ha match kl1, på björklunda. och sen efter det ska vi till BB!!!!!!!!! gah, längtar!

uppdatering.

fredags: for till farmor och farfar, för vi hade planerat å köpa EN JACKA, när jag kom dit så hade hon skrivit en lista på saker vi skulle köpa, men jag säger inte emot! :) tur man har världens bästa farmor och farfar♥ blev en massa saker köpt, 2 par skor, en jacka, tröjor, byxor, vantar, halsduk osv :) kanske tar kort på allt och visar nån gång snart.

på kvällen for vi några tjejer ur klassen å käka på thaigarden, jag lisa linnea tina anna och petra :) fast petra följde inte med till tina senare. Där var vi massa folk, och de va trevligt! Kring 12? for vi till stan, träffade sofi och maja, gick och käka på max med sofi maja linnea och lisa, sen for jag och sofi hem.


idag, har klippt gräs. Ska klippa mer gräs, som inte ens ligger på våran tomt. Sen ska jag se om jag har skjuts till martin, det måste jag ha. lol.


pluuuss som pricken över i:et på hela helgen: min syrras vatten gick i fredags, och igårkväll åkte dom in på bb, så före måndag är jag moster,lycklig! ♥



bilderrr

bilder från idag, både fula och fina bilder. lol!





sofi hade köpt gotttta, fast vi åt typ inge! hahah





















åh hatar kvallan. fuckoff.








sådäääärja. undrar varför jag ska vara så söt på vissa bilder. lol.

godnatt!


hehe

har nyss duschat, ska till sofi nu, tjing!




kool chäjj :P

fuck life, hahaha

ska ut å springa med mamma nu. sen far jag förbi sofi och kollar idol, sen hem å sova! 

ni får bildbomb senare ikväll från karlberg! ;-D tju


gillar bajs färgen på ögonen och mitt breda ansikte


hejdå

we can dance until we die

Kom hem från skolan för ett tag sen, följde sofi till stan en snabbis, så tog en lite senare buss hem.
Vi ska ta oss en cykeltur till Karlberg sen, hon fråga om jag ville följa åssssååå ska vi fooooota :) näjz

imorgon har vi den avgörande matchen! Vinner vi mot dom, så vinner vi förmodligen serien. Fast vi har en match kvar efter isk, och de är mot sävast men dom vinner vem som helst mot.. seriöst.. jajaj, nu jävlar taggar vi till imorgon tjejer! :-D



Utkast: Sept. 21, 2010

Svar till marre: haha ja, mamma sa då de :-) så, haha tydligen :)

amazing

gick förvånandsvärt bra! Trodde dock inte heller mamma skulle hänga med, men jodå, hon hängde med! :) 2 gånger i veckan har vi bestämt att vi ska ut å springa, de blir superrrrrrrrrbra!




sofi hade fråga om vi skulle hitta på nå, bara jag får tag i henne tror jag att jag far ut en sväng :)


boy you know i got to go

Nyss käkat tacos, grymt gott. Blev dock sugen på att fara och springa då jag satt och åt.. haha, tänkte dra med mamma till grisan, men när jag hörde att de vart en björn där förra veckan, så ångrade jag mig! ;-D

blir att springa vanliga rundan, ca. 3 km!


som att jag är taggad inför isk matchen!

here comes the sun

Kom till mamma för ett tag sen, har hunnit packa upp datorn och mina fotbolls kläder. Ska ta mig nånting att äta, tvätta ansiktet och sen lägga mig och se film! :)


mmmmmm...
mjukglass vore gott!

Enligt mig, borde lilla bäbisen komma idag! Jag gissade ju på 19e september och en liten flicka :)
Får väl se om de kommer nå sms sen "Du har blivit moster till en liten flicka!" ;-)


william markus emma evelina sebastian joakim jag
lilla julafton
j


lol

vaknade halv 12, trodde vi hade träning halv1. Har stressat sjuukt mycke, och när jag kollar på hemsidan igen, bara för att vara säker, så börjar den halv2.    

ska lägga mig och sova ett tag. borde hämta fotbollsväskan hos mamma.. men gör de sen.



hahaha

måste bara skriva. orkar it att alla ( eller okej, vissa.) msskare typ "ÅH vi hade dom så jävla hårt i slutet av matchen!" Dom har aldrig haft oss under press eller va man nu ska kalla de, de är vi själva som nångång tabbat oss och dom kommit över på våran planhalva, eller att dom nån enstaka gång kommit över själv. Men sen att dom typ, "vi har då gjort mer mål än dom! ;-)" dom har spelat 12 matcher, gjort 50 mål. vi har spelat 10 matcher och gjort 51 mål?  så sjuuuukt kaxiga.


fattar inte riktigt hur dom tänker ibland.









love

for till oscar igår, dom lanade! Oscar martin martin och simon. Spelade lite cs och ts3 osv. Mys! Elin mimmi therese och micaela kom också dit ett tag :)  jag och sofi for till rebecca och träffade hon matilda hanna och johan också ett tag, sen till johan :) När vi kom tillbaka till oscar, så gjorde vi inte så mycke sen kring 2-3 blev vi trötta så, vi gick å la oss i oscars säng! haha. vaknade halv 10, for hem kring typ 2? :)


idag har jag gjort åssit! sovit, ätit, sett hockey dator. typ så.
kvällen består av att göra ingenting! alla är ju på klassfest typ.



kollade idol auditions,hittade denna grymma!


she will be loved

Har och håller på att städa igenom min garderob och min byrå! Har typ inga sockar i mina socklådor längre.. hah. Antingen är de hål i tårna eller så är den andre sockan borta! hah..

 
rensar iallafall "kläd" garderoben nu, funderar på att ta upp alla mina kläder nerifrån men.. nä. orkar it. Har varit nog duktig när jag gör de här självmant!




blir att äta på thai med sofi idag, gött. Sen blir de att fara till oscar och vara med när dom lanar! :) mys.







ETT STEG NÄRMARE..

SERIEVINNARE! fkn azm lag man har! världensbästa!♥ Vi vann med 3-1. Matte gjorde värsta snygga målet! Fast snyggaste målet var nog deras självmål, duktigt ens :)  jaja, alla kan ju inte vara bra ;-) haha, skrytarN. nä men, okej. Dom är inte så dåliga.

Ska lägga mig och se film, börjar 08.10 imorgon.. inte nice.


aja, godnatt på'ne!


Sömnproblem.

Har legat vaken i en och en halv timme nu. Kan verkligen inte somna! Även fast jag är hur trött som helst, åh. Borde typ skaffa sömnpiller så man åtminstone kan sova då de behövs. Förr brukade jag aldrig vakna på nätterna, nu gör jag de hela tiden, så sjukt jobbigt. Har legat och kollat igenom alla mina bilder + videos på mobilen. Vet inte vad mer jag ska skriva, så jag signar ut, godnatt!

saik vs svarta

Jaja, for och såg fotboll med sofi! saik mötte nå svart lag, kommer inte ihåg va dom hette! Saik vann iallafall med 5-1! :) Har tagit mig en snabbdusch, ska ta och lägga mig och se en film strax, ska till skolan imorgon. Börjar med en sovmorgon, inte illa!



nu bokstavligt talat

hoppar jag in duschen! Sen invänta pappa, så vi kan käka nångång! sen ikväll far jag och ser fotboll med sofi, mys! :-) bra start inför skoldagen imorgon!


har knaprat mycke halstabletter idag och de ger med sig! gr8.



hej gammal
saknar nästan att använda hårförlängning.

/anonym ;-)

EMELIE LAESTANDER ♥

greys anatomy

sitter och se ga. Ska och se fotbollsmatch ikväll, är mycke bättre i näsan och halsen! :) Blir att fara till skolan imorgon :)


en sak som jag längtar till är min systers bäbis! den är beräknad om ca en vecka, och hon hade en gissningstävling på hennes blogg, man skulle gissa vilket datu, vikt,längd och kön :) jag gissade på en flicka som kommer den 19e!  om 4 dagar alltså :) ♥
 
då blir jag en lycklig moster!♥



såpbubbler

Vaknade för ett tag sen, har nyss gjort mig nudlar, och nu ska jag sätta mig framför tvn! :)


TWISTER

nyss sett idol, polisen från boden och paret från boden/kalix rockade!


big love

möblering.

Har bestämt mig att jag ska möblera mitt rum! och försöka få till nya saker i mitt rum :)




såhär ser mitt rum ut


så ser mitt rum ut nu.
den bruna pricken är en skinn fåtölj, och bakom de en byrå som jag aldrig använder.

såhär vill jag att de ska se ut!

en tv bänk framför sängen, och en fotovägg bakom det.



svårt att förklara, men ni som sett mitt rum vet hur jag menar :)

but i just cant get you off my mind

Var grymt skönt att komma ut ett tag! träffade johan och sofi, fast sofi bara ett litet tag, hon skulle till träningen :)

Ska se idol ikväll, de är ju från luleå idag! :)



fiiiiiiiiiiiint

your love is my drug

Har nyss käkat, funderar på att ta ipoden och gå ut och gå ett tag! Skulle behövas, har bara legat i sängen och sett tv i 2 dagar nu. Känns som att jag skulle behöva en promenad + frisk luft! så jo, he blev en prommis. Ska ringa sofi och se om hon vill gå med mig :)



bättringsväg

har börja bli smått bättre, ska ändå vara hemma imorgon och vila upp mig. Står över träningen också.. Fast jag inte vill. Vill verkligen spela mot munksund på torsdag. Vill utklassa dom en gång till!


Menmen, efter den matchen har vi ju 2 matcher kvar. Mot infjärden och sävast.

Ska lägga mig och försöka sova nu, får se hur bra de går.
godnatt!


John Legend – Everybody Knows


Mulan

lägger mig och ser mulan nu.



if i could write you a song that make you fall in love

har über tråkigt. seriöst. Ska lägga mig och se film med mina 3 halstabletter förpackningar. + mobilen.



godnatt


gud va söt katt.

what happened to "us"? I thought you were serious with what happened between us

kom hem till pappa för ett bra tag sen, for och köpte massa halstabletter har 3 förpackningar! det borde jag klara mig på :) Får se hur jag känner mig imorgon bitti, som jag känner mig nu tror jag att de blir att sjukanmäla mig.

MEN vill spela matchen mot munksund.. vill spela så sjukt mycket.



aw



:') :')

you better have a good reason to get out of this

Har näästan nyss badat! så grymt skönt, är förkyld nu. INTE BRA. for ändå och dömde imorse, 360kr rikare inte illa. Men, blev ännu sjukare, vilket inte var så bra.  ska iallafall bara ta de lugnt idag.



herreguttan vad gulligt

heaven doesnt seem far away anymore








så söta


what you got boy, is hard to find

Ke$ha – Your Love Is My Drug

need you now

matchen blev oavgjord igår 1-1, men de skulle egentligen bli 1-0. För deras mål som dom gjorde var inte mål. Bollen var ute, på kortsidan, så då passade issa bollen till fia, så de skulle gå fortare, men då blåste domarn av och sa att de va tillbaka spel. Men han hade inga linjedomare som kunde avgöra de. Helvetes åh. skulle typ kunna börja gråta så sur ja blev! Men sen gjorde vi mål, då kändes de bättre. Men ändå sviiiiiiindåligt att de blev oavgjort. Jag spelade trots att jag var förkyld, inte bra. typ när jag sprungit ett tag fick ja svårt å andas å allt, men jaj.


sov hos sofi igår, vi såg film och myste på! Johan å sluggan var med ett tag, fast när jag och sofi somnade i soffan for dom hem. :)

idag for vi till heden och såg match träffade martin och viktor, viktor följde oss hem till sofi ett tag.



blir att fara ut ikväll :)

awesome


its like wishing for rain when you stand in a desert

hade träning idag, gick sådär i början men de blev bättre sen! blev måna pang på mål. "du har ett målsinne" fick jag också höra, fattade inte riktigt vad han mena, men det lät då inte dåligt iallafall!

Blir att spela imorgon, mot luleå! :) tagga nuråååå ;-)


och jaaa sofi, jag är med på en fetkväll! haha, det låter aldrig fel i mina öron.
har dessvärre börjar bli förkyld tror jag. Men de stoppar inte mig nej ;-D



ska lägga mig snart, godnatt!


still going

igårkväll hade jag ont i halsen, och inatt var jag täppt i näsan och kunde knappt andas med näsan. när jag vaknade hade jag fortf. ont i halsen och täppt i näsan, bara de inte är en förkylning! vill spela fotboll.

.


thé and popped corn

kom hem för ett tag sen, har fått ont i halsen, så dricker thé! brukar inte tycka om de men bara för att de är bra för halsen så tvingar ja i mig det ;-D


i cant handle this

far ut med sofi om ett tag, skriver kanske senare eller nå



my very best friend♥


söt



ändå skön låt!

.


räcker de om jag älskar dig?

kom hem för ett tag sen! :) var och såg fotboll med sofi och martin:) sen träffade vi massa folk på stan!


imorgon är en jobbig dag på skolan. slutar 16.20.. förjävligt alltså :( meenmen, what to do liksom, gilla läget.

godnatt

ahah

hur har dom tänkt egentligen?



look at yourself who are you now?

im going insane.


kvällen var awesome. nu blire att lägga sig och lyssna på some muuusiiiiiic



gammal bild

oh oh oh oh oh oh o-o-overdrive

har städat och packat nyss, blir att äta nu, sen fara till mamma å lämna allt, och sen fara till munksund.



guldvärda.

its like a drop in the ocean

i don't know what to say

störtskön

HOFFMAESTRO – Young Dad

jag skrattar idag

har nyss duschat, gårdagen var hur AWESOME hur helst. okej, inte riktigt men nästan! spännande kväll iallafall, kan väl säga att den va smått blodig! kanske berättar senare.


blir att fara å käka på THAIIIIIIII med sofi :) sen ikväll vet jag inte, antingen munkis eller maja! :) får se hure blir.




today it would be 9

12.06

Sitter på skolan nu, slutar om 45 min! :-) skönt. Börjar om alldeles strax, fick en liten rast. Skriver från mobilen också.. Ska in till lektion nu, heis!

min dag

40 min matte

1 timmes hål

1 timmes svenska

1 timmes lunch

3 timmar slöjd



heidoo

söt

sofi hade en söt bild på sin blogg

gillar mitt ansiksuttryck
ska till munksund å se match puss


hands up

vaknade för en halvtimme sen, bussen går om en halvtimme.
Efter skolan ska jag gå till farmor och farfar och göra nå inlämningsgrejs.



RSS 2.0