HEHE OPS

har helt glömt bort mi blogg, but here i am! still alive and breathing.
Nyår idag, ingen som missat det, och det är klackarna i taket som gäller! Sitter hos sofi nu, har käkat tacos och bara tagit det lugnt och fixat oss. Är snart klar för tonight, bara lite som ska finslipas heeh!
tydligen tomas dileva ikväll!

chillin

ligger just nu i elis rum på golvet och degar med resten av dom här! blir att se film sen och bara ta de lugnt!

Soon im done here

vart på körning, gick ändå bra. sov ungefär2 timmar inatt,vaknade minst tusen gånger och kunde verkligen inte somna om. körning igen om nån timme. tydligen snart klar med alla moment,en till lektion idag och en imorgon, sen är alla körningar klara. skönt!

INLOGGNING

kom jus hem, gick faktiskt riktigt bra börjar få kläm på allt nu! (typ) även fått min inloggning, så nu vet jag vars jag ska spendera kvällen. har körning igen sen, då är de backningsparkering och fickparkering som gäller(!!!!!!!!!) kill me typ. nä, nu ska jag ta en kort pn så jag är utvilad psykiskt inför denna utmaning (heheee) ses

cirkus maximum

sitter och ser cirkus maximum nu med mamma sebbe och morfar. blir som liten igen,helt fascinerad över allt dom gör. hästarna och hundarna är som vanligt favoriterna! snart kommer evve macke å elis, och sen åker jag hem med dom för att fortsätta min intensivkurs i arjeplog!

LIVET ÄR UNDERBART

ligger i bäddsoffan just nu i barnrummet, kom hit igårkväll kring 12. blev väckt halv ett idag, har degat i soffan framför "livet är underbart" en sjukt fin film, svart vit, men helt klart sevärd! ska äta middag nu, och om nån imme kommer evve mackr å elis!

JAJAMÄN

Är äntligen klar med städandet. plus lite annat, det tar alltid så himla lång tid för mig att städa mitt egna rum. Men andras rum städar jag klart på 10-15 min. helt amazing

Pappa for och handla så han fråga om han skull köpa nå, så jag sa en powerade och kinapuffar. Besvikelsen när han kommer hem med gräddkola..... Fast han lyckades ju faktiskt köpa en sak rätt! - powerade.



RADIATION

Spenderade gårdagen hos farmor och farfar med pappa och min farbror. Mycket ätande, tv tittande och kortspel. + massa prat, lite godis och paketöppning! Kändes helt okej att vara den enda med en hög klappar. Satt där med 8-9 klappar och dom med en var typ :ppPPPpP

Kring halv 11 begav vi oss hemåt, jag hoppade av vid sofi där jag sen också stannade hela natten. Skönt att få vara med hon när vi inte vart med varann på länge, haha (låter som att vi är värsta addicted av varann..) Men det var iallafall skönt. Låg och kollade på massa gamla bilder, somnade där efter 4 nån gång!

Gick hem kring halv 1, sen dess har jag suttit vid datorn och inte gjort ett piss. Ska ta tag i rummet och städa. Ikväll beger vi oss till Mullejaur!


Har en katt som tar upp hela sängen!! Men det får hon så gärna göra. Efter jul/nyår så ska hon (med massa protester från mig!!!!!!!!!) få en ny ägare. Tråkigt nog. massa tårar kommer fällas och har fällts. min finaste snuttis♥

god juuuul då

gulle ni!

min vän är fin!!!!





24/12

Adolphson & Falk – Mer Jul

FETT ROAD TJEJ

 
 
 
 

Nä, nu är det sängen och film. GOD JUL på er!


LITE BILDER


busunge!



redo för halloweendiscooo!



...oj..

hehehe fick mitt första VG på ett prov, överlycklig!!!!!! var tvungen å ta bild å skicka till mamma och pappa...


VA?

är det redan jul? Har ju ingen jul känsla alls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
det är tamefan tragiskt.


Hade lilla julafton hos mamma, fick detta! ↓


-

Drar och inhandlar lite godis med far min, och sen till mor för lilla julafton med syskonen (-evve)
seees!


äventyr

Sitter på andra bussen påväg hem nu. Böt just i arvids, är nu påväg till älvsbyn för ett till byte och sen finally mot älskade piteyoo. Har haft, eller har fortf. En stalker, då jag kom till bussstation i actionplog så börje hon babbla direlt, fråga massa saker och börja "va kul att vi ska åka samma buss" osv, somna till i bussen då jag kände nån ta på mig, ja då ville hon veta om vi skulle åka samma buss till älvsbyn också. Sen då vi var på arvids bussstation så stod ja ute å vänta och hon inne, men jo då kom hon ut å börja prata. Fick frågan av en invandrare om jag skulle till stockolm med skellefteåbussen, vänta va???????? Nu springer de renar på vägen framför oss, tänkte.om någon ville veta. Iallafall trodee jag skulle få bli av me den där jobbiga kvinnan på ca40 bast, men nejdå. Samma buss till ä-byn och nu sitter hon på sätet bredvid. Have a nice daaaaay peeeepz.

kärlek finns inte, det är bara fantasier

Ligger å ser 500 days of summer, har duschat och ska snart äta nå, börjar bli hungrig! Sen ska jag bara ta det lugnt, packa lite å sådär! Blr nog en lilla julafton med mamma och dom ikväll. Och sen hoppas jag på lite kompis mys!

I SORRY, I DIDN'T MEAN'T TO.

Haft en hel okej kväll! Åt middag där kring 7 och sen har jag vart med lite peeps. Ska strax ta och sova tror jag, om jag inte somnar på soffan så! Tror jag ska ta tidigare bussen hem imorgon (idag) så jag kommer hem lite tidigare. Körskolan var tydligen stängd imorgon, vad jag fick höra, så lika bra att fara hem då.



vill ha denna dag/natt igen!


IT'S BEEN A WHILE..

Sitter framför tvn just nu. Har städat en stor del av huset, dammtorkat, dammsugat överallt och plockat ihop i alla rum! Varför är det alltid kul att städa då man är själv hemma? speciellt hos andra...

Nåja, 2 körningar idag och det gick great! Fick veta att jag är ledig imorgon, SKÖÖÖNT! haha, ingen mer tidig morgon! Men måst dock dit och göra 4 pärmar, jobbigt men jag härdaar!

Får se vad som händer ikväll, kommer förmodligen göra nånting istället för att sitta hemma å tråka ensam, hehe :-)


stolt nybliven moster! känns som att det var nyss han var så liten...


you're kind of cute

Ska sova nu, upp halv sju imorrn. Om 5 timmar å 20min.. Nåjaa, de är det värt i slutändan. godnatt!!

har jag skaffat en ny blogg eller??

Känns som att jag bara skriver och kommer skriva om körskolan. Men det är liksom prio 1 i mitt liv just nu,och det är vad jag sysslar med om dagarna. Nyss kommit tillbaka till körskolan från en körning. 80min körning och det gick galant. Supernöjd med min "handledare" och det känns verkligen att det ger nånting. Sitter just nu och ska göra klart en pärm. Har 6 pärmar fulla med frågor att göra på 3 dagar. Är på min andra för idag, så när den är klar ska jag hem och göra nånting. Fick samma körtid imorgon som idag. Life is wonderful, isn't? 07.00 here we come! Jag som trodde jag hade jullov.....

I WANT BREAKFAST

Kom hem för ett tag sen,första körningen gick riktigt bra! Bättre än förväntat. Fick jätte bra respons så jag är super nöjd. Känner att jag kommer trivas här! Ska iväg å göra en till körning sen idag, så ska ta tag i puggandet litegrann. Men först frukost och kanske en pn... Sen dit och göra lite teori. Sesssss

wham

Ligger i sängen å lyssnar på massa jullåtar som spelas på p4 och just nu är de wham-last christmas, mmm jul känsla! Är nervös inför imorgon!!!! Tokigt nervös. Körning 07,00 sen får vi se om vi ska boka in en ill körning samma dag eller om det bara blir teori då.. Vi lär ju se. Godnatt!

WAITING ON THE WORLD TO CHANGE

John mayer är grym, ↑

blir smått irriterad nu, min mobil kan inte ringa till nån eller ta emot samtal. Nu förstår jag varför alla dessa 7 samtal jag ringde till apu:n inte kom fram.... fucklife. Ska iallafall ringa dit nu, för 8:e gången!! 8:e gången gilt var de va?

jaja, skriver nå inlägg sen eller nå. Antar jag kommer vara i arjeplog då, vi får la se!


DONE AND DONE

Har packat klart nu, ska bara rensa min "handväska" (om man nu kan kalla de handväska..) litegrann, sen ringa till fritids där jag ska ha apu. Och mest troligt gå dit,och sen halv 2 far jag in till stan för att åka vidare till arjeplog. GOOD DAY!


  

MOSTERS FAVORIT



Har världens finaste, gulligaste och charmigaste systerson! 
♥♥♥

DOLPHIN TALE

Såg den nyss och den var jätte bra! rekomenderar att se den!!!!!!! bättre än rädda willy och såna filmer!


ska he igång The holiday nu och hoppas på att somna :-)

CANDLEBURN

Låg och läste in säkerhetskontrollen i skallen, gjorde den och sen for vi och handla. Köpte hem lite gotta och annat, så ska ta mig en dusch och fräscha upp mig. Hårinpackning och nyrakade ben ska de bli! + bastu på det :-) lovely. Ska he en film på nedladdning också, så den är klar tills jag är klar.

tills dess ska jag leta en film först och sen läsa min skvallertidning jag också fick med mig hem. Nervös inför onsdag, jappjapp! 07.00 är det första körning med en körskolelärare. Kommer mobilblogga och säkert låna evves dator!



Dog för några sekunder då vi kommit hem och pappa skulle köra in bilen. Där bilen stått tidigare var det en stor rödfläck, såg ut som blod, så jag fråga vad det var, då sa han att han kört på en katt. Och han var helt jävla seriös, så jag fråga om han var seriös och han påstod att han var de, asså då brast det. Var så förbannat nära på att börja gråta, tills han sa "tror du verkligen de?" typ den. Det var tydligen bara nå olja, eftersom bilen är sönder så rinner nån olja ur hela tiden. thank god!!!!!!!!!!!!

världens finaste kissemisse och världens finast långtå!


SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN

Dagen gick riktigt segt, trots att vi bara hade 2 lektioner..... Åkte hem med pappa, och ska snart äta plättar. nomnommmm

sen göra säkerhetskontroll med pappa så jag lär mig det, och sen packa och lite sånt. Tror jag ska skeda med sjuksoffi också. Sista gången vi kan umgås, är ju borta till nyår typ.. det är bara 11 dagar, men kommer kännas som en evighet!

nåja, ska duscha och fräsha upp mig också. Besöka APU-platsen imorgon, (är ledig hela dagen!) och sen fara till arjeplog. längtar och olängtar!


ute på prommis med laura,isor  och marie&evve i gnarp! :-)

YOU LEARN

Hade kunna ha börjat 10 över 1 idag. Först ingen FotoA, och sen var våran lärare sjuk så då hade vi inte heller nån lektion. hade kunna sova till 12. arrgggh!


Har förskola,skola och fritidshem nu, om 20min är det gympa och imorgon är det endast FotoA på morgonen sen slutar vi. Men ska höra om jag får vara ledig hela dagen, istället för att komma hit 09.20 och sitta vid datorn i 2 timmar på Foto:n.

Och sen kring 2 imorgon beger jag mig till arjeplog. sjukt nervös!!!1


FÖRBANNAD

Varje söndagkväll blir jag förbannad, varför? jo, för jag måste bära 5-6 fullpackade väskor mellan mamma och pappa. Mina axlar gör så helvetes ont, alla band på axlarna skaver igenom jackhelvetet, min rygg gör förbannat ont och mina lungor trycks ihop så förbannat mycke att jag måste stanna efter varje meter och försöka få nån jävla luft i lungorna. Plus att jag har dunjacka gör att det blir förbannat varmt och när man sen kommer in i värmen dör man av värme + att man slänger av sig alla väskor fort som fan och då får man skäll för att man är arg och irriterad. UNDRA VARFÖR?!?!?!

Kvällen kommer bestå av att ligga i mitt rum och hata allt och alla. Ska gräva ner mig i sängen och drömma om att mörda någon av ilska. underbara söndagar alltså!


IT'S LIKE... EVERYTIME IM OVER YOU.., YOU ALWAYS COME BACK IN MY HEAD.

For och såg Wibax spela med sofi, kände att jag kunde inte missa den! Speciellt inte när det var mot serie2an, hehe. Dom vann iallafall med 8-4? om jag minns rätt, dom var riktigt bra!

Har ätit middag för ett tag sen, ska ta tag i packningen nu för att sen bege mig till mitt andra hem/liv/familj.

standard städarfrilla!


WIBAX

Blev ingen träning imorse, orka knappt öppna ögonen typ.. Sov till halv tolv, och sen dess har jag hunnit äta och duscha. Skulle egentligen fara å se wibax idag med sebbe, men nä, då skulle han tydligen spela cup med 01:ern, kul att då man försöker hitta på nå med sin lillebror, nånting som båda faktiskt tycker om (att se bandy), så ska han göra annat iställe. Ska aldrig med frågaom han vill hitta på nå... Bandy är tydligen viktigare än sin syrra, jajaaa. Han går då stöd av m och m som säger att han ska spela istället för att följa. Funderar på att fara ända, dom ska ju spela mot dom som ligger tvåa, blir spännande. Får se om nån följer, sesss!

limpan!

Sitter hos linkan med dom bästa, och planerar nyår! Längtar fett mycke! Fullt ös medvetslös var de va? Det blir mitt motto iallafall! Heheh. Ska hem på ett tag, träning imorgon halv 11. Bästa tiden alltså :pPPpP och sen efter det kring 3blir det att fara å se wibax spela med lillebror! :-)

I GOTTA FEELING

En kort dag idag, skönt de! Tog en runda på stan med petra och linnea efter skolan, och när jag kom hem tog jag en välbehövlig pn! Pizza till middag, helt okej! Och nu ska jag gå till sofi, sen tar vi bussen in till stan där vi ska vara med patrik och tobbsi! :-)

Imorgon ska jag följa till sunderbyn och se när sebbe har innebandy cup, och på kvällen blir det tjejmys med världens bästa vännor!

 

WHOS LAUGHING NOW?!?!??!






DODI DÅ DUDDA DU DÅ

ligger här och kommunicerar med sofi på vårat hemliga språk!!!! ingen kan lista ut rubriken ;);););) hehehe.


for iallafall på stan efter skolan med sofi, köpte ett linne, en slags bh och en väska. Gick till appan (apoteket) och pratade med en hudexpert, gjorde ett hudtest och gick sen till farmor och farfar för att önska som julklapp! Farmor envisades och då gick vi och köpte krämerna. över 1000kr gick det på, måste ha världens bästa farmor och farfar♥.

sen har jag spenderat kvällen här, gick till ica och köpte lite gotta, sett lite film och nu ligger vi och pratar på vårat språk, hahahah dör så fult de är!








hoho

Lgger i sängen nu, har pluggat lite glosor och även sett jackass med mamma och mange under kvällen. Sovmorgon imorgon, börjar 10.35, tokigt skönt!

A WOMANS WORTH

Träningen var gode så jobbig idag, har sjuk träningsvärk i låren från fyspasset igår så det gjorde inte saken bättre... MEN DET ÄR DET VÄRT!

Här hemma hade mamma nå bokcirkels middag? så hon hade gjort en kall räkpaj, så fruuuuuktansvärd god!!!! och nån mer paj + sallad och bröd till. Är sjukt mätt iallafall, nomnom mat!

 Hon har även gjort en jordnötskladdkaka som jag ska tjuva en bit från sen... mmmmmums!



A WOMANS WORTH

Träningen var gode så jobbig idag, har sjuk träningsvärk i låren från fyspasset igår så det gjorde inte saken bättre... MEN DET ÄR DET VÄRT!

Här hemma hade mamma nå bokcirkels middag? så hon hade gjort en kall räkpaj, så fruuuuuktansvärd god!!!! och nån mer paj + sallad och bröd till. Är sjukt mätt iallafall, nomnom mat!

 Hon har även gjort en jordnötskladdkaka som jag ska tjuva en bit från sen... mmmmmums!



det är sjukt hur lätt en människa kan få mig att sjunka till botten.

I bersika hallen nu och väntar på att träningen ska börja. Min dag var hur bra som helst idag, fick höra 2 saker som gjorde mig överlycklig. Och nu är jag jävlat på botten. My day is förstööööörd. Tyyyy

SHE'S ALL THAT

Sett en av dom finaste filmerna nyss - She's all that. huvudpersonen är galet snygg, så det gör den bara bättre. heheeee

Nu ska jag stupa i sängen så jag orkar upp imorgon :-) hörsss

INGENTING

For och sov hos sofi igår, blev ett misslyckat vakande försök...  nåjaa, vi fick då massa motion. Stod och dansa som nå galningar till musik, och vi spelade även kort! standard typ. Gick och la mig kring 4? trött tjej!


Idag på skolan gick vi till CH och såg luciashow, åååh så varm jag blev inombords! hehe. Den var hur fin och bra som helst! Slutade kring 4, gick till stan med sofi ett tag, och sen hem och sen bar de av till träning. Mina ben är döda och mina ögon väger plötsligt 100000000000kg. Blir en tidig kväll!




fina minnen från förrförra lucia :)


JB


WE RIDE

Kom hem för ett tag sen, hunnit äta och byta om. Friidrott sista lektionen, gode kyyyyl!
liftade hem med pappa, skönt å slippa åka buss i 25 min typ!


Ska byta om och bara ta de lugnt. Far nog till sofi sen och sover där.

söta slitna tjejor på trästock!


VEM HAR DU BLIVIT?

Nyss duschat, ska ner och ta mig nå mat sen se One Day Läste på majas blogg att den tydligen ska vara bra, så jag litar på henne!


  

soet nöjd chäj :P

DU ÄR VAD DUBBELMORAL BETYDER.

Ska hoppa in i duschen strax, har varit och spelat bandy och före det pressa jag i mig mat för jag kom hem klockan 7 och det var bandy klockan 8. Och nu blev allt bakvänt skrivet märker jag. men vem bryr sig, inte då jaaaaaaag.


lesslessless, på hur vissa personer beter sig ibland. nåja, inte mitt problem,hoho. Haft en superbra helg, myst på med evve,elis och macke. Bakat, klätt julgranen och haft tv mys.


Nu dusch, sen film

NÖJD.






WONDERCHILD

Ska ta och göra mig sängfärdig och sen slå igång Jackass 3.5! :-)

nattii!

JAG ER HONGRIG

For och hämtade ut min mobil på elgiganten idag!!!!!!!!!! åh va lycklig jag är att få ha den i mina händer igen! känns helt amaaazing! Den är dessutom uppdaterad, så den är finare i designen också, yippiiii


Ska äta snart, är galet hungrig! Sen ikväll ska jag bara ta de lugnt, se film med pappsen eller nå. Enda kvällen jag är hemma hela kvällen! Annars har jag sovit hos sofi, hon sovit hos mig, jag haft träning och imorgon far jag ju till arjeplog!




vill vara bruuun och ha sommarlov!

DETTA SAKNAR JAG.


HEARTLESS

Just duschat, hade en halvt tung träning. Ska ta nånting att äta och sen läsa lite teori :-)
Nu är det endast 13 dagar kvar tills jag far och påbörjar plugget för körkortet :-) Helt sjukt hur mycke jag längtar! Utvecklingssamtal imorgon, kill meeeeeee.. det värsta som finns.

Arjeplog på fredag, längtar redan!!! åka dubbeldäckare dit, hehe moooojs!


I SEE A SHINING LIGHT

Haft en helt okej skoldag, slutade där kring 11. SKÖNT! Gick på stan med linnea,lisa och petra :-) fin tjejer!!
gick sen med sofi och några till :-) Har hittat nyårs klänning, och lite julklappar.
Har också hunnit fika med några peeeeps! Ska nu ta en pn tror jag, och sen ikväll bär det av till träning. längtar!

!!





jag fullkomligt älskar denna familj!

JUST CHILLIN'

Nyss bastat med soffe, fysträningen var sjukt jobbig. Är död i benen, har jag inte träningsvärk i kroppen imorgon är ju nånting fel. hoho. Har bastat iallafall och ska he nån film på nedladdning, medans det ska jag plugga lite matte och vi ska äta bullar och mjölk. GOTT!!!


 

MEDANS VI FALLER

jag undrar varför min rubriktext just blev grå? wtf?

Hur som haver. nyss kommit hem typ, har hunnit äta och ska nu byta sängkläder och plocka ihop lite. Får lite sängsällskap inatt ;-);-)  svårt att gissa vem!!!!! den som gissar rätt får en 10a :)


Ska på fys om en timme, efter det så blir det lite bastumys och sånt där m-y-s. sen lite plugg (mattesnillet ska få hjälpa mig) och sen film för hela bunten! :-) lär somna gott inatt!


syns typ inte, men den blev grå..


-

Sitter i skolan just nu, nyss kommit till foto A typ. fick sovmorgon eftersom jag fotade hemma igårkväll :-) skönt!

 












ses på lan

GULLEPLUTTN

Följde sofi idag när hon tattuerade sig!!! åh så hima fint det blev!♥ och till helgen är det min tur, längtar och är nervös!!!!


Har inte vart vid datorn eller haft ork att blogga dom senaste dagarna. Helgen spenderades med familjen och i lördags följde jag med evve och elis hem till arjeplog, haft det riktigt mys! :-)♥ jag älskar er!

sov hos sofi igårkväll och ska sova här inatt också :-) mojjs. Lite sovmorgon imorgon, skönt!





haha fett söt bild!!

bitch pleaaaaaaaaaaase

WHY DID I DO THAT.

Ibland hatar jag mig själv, hatar att jag inte tänker mig för och att jag är pucko. bra emelie



dagen har bestått av tävlingar i freja huset, och vart på korpen. For hem, sov ett tag, pluggade och sen träning.

ska lägga mig och sova nu.




RSS 2.0