DOM ENDA MÄNNEN I MITT LIV, BEN & JERRY.

Varit på en runda idag med pappsen, solat, vart hos palle, hämtat kläder och handlat. Sitter nu med min B&J och ska ta å läsa genom teoriboken! :-)


TENERIFFA

Endast 6 dagar återstår innan utlandsresan och jag håller att längta ihjäl mig. Så länge det är bra väder, bra humör och sällskapet trevligt så kommer det bli grymt skönt! :)

Ska ta och börja packa nu, och ikväll fara och hämta lite kläder, ta en 20minutare på suntan och plugga. + handla.


har endast 2 dagar kvar på praktiken, känns lite jobbigt men skönt att få in skolrutin igen! saknar mina classmates 5 days a week.



spanien!!!

TECKEN

hänger på teckenspråk just nu och har de skoj. än så länge!!!!! ska till stan efter skolan å beställa frisstid till mitt elända hår.


biggan

sett bigbrother och ska lägga mig och läsa teori nu! :)


THIS IS HARD TIMES.

Ska plugga ännu mer nu, tog en prommis till soffan där amanda var, lämnade kläder, hämtade min fotbollsväska och hann prata lite. Ska även packa ikväll, far till mitt tredje hem imorgon♥ saknar dom myckeeet!





PLUGG

legat och pluggat och sovit, ska ner och äta nånting nu och sen plugga meeeeeer!!!!!! fucking less. Får se om jag tar en prommis eller nå sen, verkar ju vara bra och härligt väder just nu!



I DONT KNOW HOW TO DO.

Promenaden till Nolia igår var underbart skön! Kom hem, duschade och la mig.

Har varit idag efter skolan och hämtat mina nya innedojjor så dom ska premiär användas ikväll! ska ta mig en prommis dit, men nu ska jag plugga!



2 SCHOOL 4 COOL

Sitter just nu på yvvans lektion som blev framflyttad för samhällslärarn var sjuk. BOYAA! hehhe. Slutar strax, skönt.


*


TELEPORT 2 ME

Kom hem till mamma för ungefär 30 min sen? hunnit äta och ska nu ta och plugga och sen ta en promenad till Nolia där vi har träning ikväll! :-)


Sörjer stenhårt för att någon, när sebbe hade sitt kalas och nån, av dom 7 pojkarna som var i mitt rum har saboterat eller av misstag förstört mina högtalarkablar till datorn. fett kul. Har försökt koppla in den som den ska va men ICKET. kult. Just nu hör jag bara musik från högra sidan av rummet, how fun?????????



hejdå

SAD...

Tråkigt nog kom vi inte, pga våran lathet in i bastun förräns typ 1, väl där orka vi (läs jag(!)) basta nå länge så vi är uppe nu. Ska käka nå bullar sen hoppa i säng. Fett trött och sovsugen.



HOTHOTHOTHOT!!!!

Fett jävla olagligt snygg!


POPPE CORN OCH STOREBROR

for till sebbes "kalas", fikade och pratade. Kom hem kring halv9, städade litegrann och sen gick vi till OK och köpte popcorn! Sitter nu och ser bigbrother och senare ska vi basta och sen se film och sova! :)


10 BAST!

Somnade inatt kring 4 halv5? nånting sånt! Trött var jag då. Vaknade idag av att tobbe och patrik kom hit med skotrarna, la oss och såg tv och sen kom dom tillbaka och då for vi ut med dom! GRYMT AZM. typ, haha. Nä, men det var sjukt skönt att få komma ut! For till skolskogen och sen tillbaka och då for vi och käka på pitstop och kom hem för typ 30 min sen? har hunnit duscha och nu ska jag gå till mamma och fira lillebror som fyller 10 år imorgon!



här var han 6år och hade gjort världens vurpa i en "spiraltrappa" - for ner med huvvet först!

FAKEBOOK

Sitter i soffan och softaaaaaar med soffan och amme! Har haft besök här av tjejer och 2 bois! Tv, kortspel och lite vattenpipa har kvällen bestått av. MYS!

funderar på att ta å basta strax, sen se film. Blir nog så, ses!

DRINK TO THAT

Hunnit duscha, läst några vändor i teoriboken, ska nu äta nånting och sen bege mig till p-town med amanda och sen följer väl sofi också med om hon skulle överraska å vara vaken! :-) Ska se lite innebandy och sen ska man väl äta nånting med dessa fulingar också! :-)

Är himla avis på min far, som far till spanien idag! Till Madrid för att spela golf...


I KNOW.

Min nästa tatuering är planerad!!!!!!! som även min & soffans tatuering är och min tredje. shit, 3 planerade!!! bara sätta igång dom i verk nu!!!


VINGLAS

blev ett eller två vinglas ikvääl! firade ellegirl, 18 FUCKING BAST!!!! puss ♥

dansat som en tok, druckit, spelat ölspel ohc haft en asbr akväll!

nu film och sova. godnatt!


YOU DA ONE

For till stan och fyndade kläder! jeans, 2 tröjor och 2 koftor, mycket nöjd! :-) Ska byta om och sen gå till sofi!


 

BARN CANCERFONDEN

Gick in på Ur&penn igår med soffi och pandan, där jag hittade ett armbarn som stödjer barncancerfonden och med det känsliga hjärtat jag har så kunde jag inte låta bli att köpa de! 20 kr av priset gick till barncancerfonden och det kändes superbra i hjärtat efteråt. heheh. Plus att det var rätt så gulligt också! :-)

 
där ser man lite av armbandet, men lägger in bättre bild sssseeeeeen!


FRONDA- UNDERBAR

förvånandsvärt bra låt ↑

ska göra mig lite se-vänlig och sen fara till stan, ska även ringa ett samtal men blir så less då dom säger att mitt samtal står i kö och tros komma fram om 25 minuter. *KLICK* så bra tålamod har it ja!!



tjo


NODDE MYS

Sitter hemma hos sofi just nu, ska alldeles strax ta å gå till bussen! nodo ikväll med kompizar!!

SOFFAN AMME

sitter hos sofi och chillar pung typ. Sover här inatt, ska snart hoppa in i duschen och sen lägga oss och sova! praktik imorgon, känns som att det kommer bli en skön dag! Blir fika i mängder. hehe

ledig på fredag och det känns gudomligt bra!!!! ska på stan med pappa, eftersom han har krympt en del av mina kläder så ska han paya lite new clothes. heheh azm pappsen♥
söt

such a happy face

sitter på bussen påväg hem nu efter en bra visit i arjeplog! vR barnvakt idag åt elleboy å gick med han till dagis, johan kom förbi en stund också! haft en bra dag, och ikväll ska jag spendera lite tid med soffegirl!

10 år

10 år av saknad, jag saknar dig mormor.

RIGHT

kom fram igår kring halv 6 till arjeplog,var brnvakt till ungefär7 då macke kom hem,och kring 10 for jag till johan och sov över! vakna 7, låg till halv8 och sen for vi mot skolan, fick skjuts av nån från skolan å hem och de va skönt!hehe. följde evve å elis till läkarn, for å handla och nu har vi nyätit frukost! ska ta å vila ett tag,hörs!

ICE ICE BABY

kollade youtube och såg en gammal video jag lagt upp, från discot ice ice baby, fyyy va grymma dom var!!!!


TJO


NATTI

Efter en timmes bastu och dusch är jag sjukt trött. hoppar ur piecen, in i myströjan! Hoppas min misse är på myshumör så jag får sällskap!


Footloose är filmen som ses ikväll, upp 06.45!

snartsnartsnart får jag fara till varmare grader och förhoppningsvis komma hem med en fin brun bränna!


AI SE EU TE PEGO

Pizzan satt bra i magen och innebandyn gick förvånandsvärt bra med tanke på hur jag mått idag. Something special with the bakiskänsla!

Har hunnit landa hos pappa och packat upp mina grejer, snört in kläder i tvätten, startat bastun, gjort bubbelvatten(mums) och nu sitter jag och väntar på att bastun ska bli varm så jag kan duscha och chilla. helt ok! Sen ska jag dö i sängen med film :)


Min fina kissemisse låg på sängen när jag kom hem, och då kände jag hur mycket jag saknat henne!! finasmulis

WATER

Gick till stallet där Lisa befann sig, Linnea kom också dit :-) trevligt var de! Gick ut å gick medans lisa red, red lite själv också, hehe kändes azm to be back in the saddle.  typ.


kom hem för typ 35min sen, pizza är påväg hem, har strax packat klart och sen innebandy. Jag kommer somna gott inatt!  och imorgon beger man sig till arjeplog, åh vad jag längtar.  ska blandannat vara barnvakt åt världens finaste kille ♥


trött kille som somnade påväg hem från dagis ;-) evves bild!

CRAP

Får ångest för att jag sitter inne en dag som denna, men om man inte mår så bra dagen efter kvällen, så får man vara inne i sitt mörka rum som inte gör ont för ögonen. Funderar däremot på att ta en välbehövlig dusch och sen kaaaaaaaaaaanske gå ut och gå. Pluggas ska de också göras!



LALEH - SOME DIE YOUNG

For till stan med sofi, skulle leta skor men hittade inga! Skulle vara bra å ha nåra sommarskor då vi snart far utomlands! :-) 2 och en halv vecka kvar! om jag räknat rätt.. :-) lääääääääääängtar!
Fick iallafall med mig en ny plånka och ett linne!

ska ta och äta middag snart hoppas jag och sen far jag till sofi och senare till durrnäs där det ska skålas!


HAPPY VALENTINES DAY

spenderat massa tid med sofi och amanda dom senaste dagarna, sov hos soffan igår natt. Och dagen bestod av praktik, powernap, och sen under kvällen var vi i norrmalmia hallen och såg fotbollslaget spela! Dom kom 3a och spelade super as bra! For hem kring 12 och somnade direkt jag la mig i sängen typ.


idag har jag hunnit plugga, duscha och ätit. Ska in till stan med sofi om ett tag och leta nå kläder, och ikväll höjer vi glasen!


saknar lillhjärtat!


IT HURTS. IT'S LIKE, RUNNING IN TO THIS WALL, OVER AND OVER AGAIN.


ALLA MANGLAR PÅ NU

Haft en rätt så bra okej. Höll i en pyssel lektion som var uppskattad, rita och klippa ut sina händer och sen limma ihop dom som ett hjärta. Simpelt och kul! kom hem för ett tag sen och mitt humör sjönk, så himla besviken på mig själv!!!!!!!!!!!!!!!!! fml


nodo ikväll med fina brudar och sen gymmet med sofi, nu jävlar ska de brännas fett

TRÖTT

Ska alldeles strax ta å hoppa i säng, är omänskligt trött och fick just en as jobbig hjärtklappning medans jag skrev de föregående, leskigt. hehe, intressant, men iallafall. For till sofi efter praktiken idag för å hämta mina grejer, hon låg å såg greys och jag la mig och vi somnade. SKÖNT! vakna kring 7, gick hem 8, träning 9, och nu sängen. Natti!



FÖRHUDLIGEN

Att dessa tjejer alltid ska lyckas alltså. På betydligt bättre humör, har spelat kort, ätit gotta och tagit det lugnt. Nu sitter alla runt köksbordet med varsin dator och ska spela tetris. (tydligen)



.

Uselt. Ska packa och sen bege mig till sofi och amanda, hoppas dom får mig på bra humör.
Nu: högmusik, huvvet är svart och jag bryr mig inte ett dugg. Sover hos sofi ikväll, bratackhej


-


BRR

stått å väntat på bussen i 36minus grader, och nu sitt jag då i bussen! :) sitter uppe vid ett sidofönster och känner att magen vrider sig.. är jätte höjdrädd.. ska iallafall sova nu, får se om jag vaknat upp oskadad. spådde igårkväll att bussen skulle köra av vägen och blabla. godntt!

JÄVLA 2012

Fick veta idag en tråkig nyhet, alla tankar går till dom drabbade, speciellt inom fotbollslaget. ♥
Detta jävla 2012 är tamefan ett döds-år. Tragiskt iallafall att det ska hända sånt här!

Ligger i sängen och ska sova strax, upp 06.20 för bussresa hem mot piteå och förhoppningsvis lite varmare grader! Satt i 2,5 timme och pluggade på körskolan - DU ÄR BÄST EMELIE. kände mig rätt så nöjd när jag gick därifrån, jag som verkligen inte är nån pluggare :)




himlen var helt underbart blå ↑





avslutar med en riktigt charmig bild. Godnatt!


IMAGINE THERE'S NO HEAVEN

Blev väckt kring 10?11? nånting sånt, åt frukost och sen gick vi ut på en fotoprommis! Gick till samhället och tillbaka, kanske lånar evves dator sen och lägger in dom om hon har lagt in dom på datorn. Ska upp på körskolan nu och fixa mitt konto på datorn!



WILD HORSES

ligger och har gjort faser, känns ändå lite bra. Får hoppas de går ännu bättre imorgon, har sett burlesque och den var lika bra som alltid!


Ska sova nu så jag orkar upp å plugga imorgon. Godnatt!


snuttipluttan  ♥

HOLD ME TONIGHT

Hela dagen har bestått av plugg känns det som! Har suttit nu och nött ett x-antal timmar, även hunnit busa och leka med elis och felicia! :-)

Nu ska jag belönas med Burlesque och nånting gott och sen ännu mera plugg!



IM HOME.

Tillbaka i arjeplog och det känns inte mer än rätt! There's something magic with actionplog. typ :-)
Gårdagen bestod av plugga, mat från Max, plugg, mys med mamma och CO. Lite fest hos sofi och sen ännu mer plugg.


Sitter och pluggar nu, har varit hemma här typ en timme eller nånting. Dagen ska i ära bestå av plugg!

FUCK THIS SHIT

Pluggar halva kvällen, festar andra.
och så blir det. Annars lär jag gråta mig till sömns av detta teoripluggandet.
Familjen lär ogilla mitt val, i know, men om man känner mig vet man att jag INTE är nån pluggis.
Är förvånande nog att jag ens pluggat såhär mycket överhuvudtaget.


ses ikväll partypeeps

JAG KAN JU OM JAG VILL, SÅ VAD VÄNTAR JAG PÅ?

Jo, att livet ska bli lite lättare. Att min hjärna ska samarbeta med mig, att jag helt plötsligt ska kunna faserna, att alla dessa pluggtimmar ska ge kunskap om all denna jävla skit. Är så less att jag vill gråta, är så arg. Arg för att ingenting går vägen, arg för att jag blir på tvären när det inte går som jag vill, när jag är trött, less och definitivt inte pluggsugen. Värsta av allt är att jag stannar hemma och tar tag i detta djävulsplugg när min bästavän styr fest ikväll. Fattar nån vilken jävla uppoffring de är??? Vill fara dit, supa järnet, dansa med mina fina vänner, vakna upp bakis imorgon och känna att livet är bra. Istället sitter jag hemma, stressad, sur, trött och försöker fixa detta satans körkort, som dock är viktigare i längden, men inte behövligast för stunden. Vill lägga allt plugg åt sidan och bara ha kul.


Nä, dra åt nånstans. Är verkligen inte van att plugga, plugga är min sämsta egenskap. Men jag vet att jag kan om jag vill. EN gång i 2an har jag riktigt pluggat till ett prov och voilá! Jag, emelie laestander, spikade provet. Fick max poäng, och det kändes förjävla bra. Synd bara jag inte har den orken/viljan/tålamodet att sätta mig ner, läsa igenom, skriva anteckningar, och plugga.

fucklife asså :p


igår for jag till sofi där amanda också var♥, vi myste på med godis och gotta. Spelade massa kort, lejdade oss och mys. For till staden för att se domarcupen och precis då vi kom fram så slutade alltihop, så de var bara å fara hem igen. Kom hem för nån timme sen, har duschat och gjort teori. Ska fortsätta med teori nu, ses!




KÄR

Blir så himla kär i Daniel i denna video!! hans röst, ååååååååååh mums ♥
att han är ögongodis gör de bara bättre!!


BILD








jag har snygga flickvänner!!!



linnea skriv om du ska ha alla bilderna!


hahah, bästa är "I-ntelligent"
För det är ju faktiskt sant!

DU VET MYCKET VÄL VAD DU GJORT

Sov hos sofi igår spela massa kort, lejdade oss och drack kaffe!! Praktik idag, åh vad jag saknat barnen. Inte praktiken, utan barnen!!! Och fyskruttan så satans kallt det varit! Fick höra att det var 45(!!!!!!!!!!!) minus i arjeplog igår.... vem vill bo där då?????


For till Nimbys med mor,syster,lillebror, elis och macke efter praktiken och lekte där! Kom hem för ett tag sen och har hunnit äta, ska vila ett tag sen dra på min onepiece och fara till sofi och mysa med hon och amanda! Sen ska helgen spenderas framför datorn med teorin! nu jävlar :)




cosy!!!

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS WORLD

Gjort en repetition, sett en film duschat och städat ihop lite. Inväntar pappa och mat och ikväll bär det av till Nodo med tjejerna! Kanske blir sleepover hos sofi också, lutar mot det, då har jag närmare till praktiken!!:)



vill ha sommar!

!!

Fan den som ger sig! Alla faser avklarade - CHECK
nu börjar nötningen av repetitioner, sluttest och extra delar och sen är jag redo!

 
typ såhär nöjd är jag nu!!!


KÖRKORTSFAN

Blir så himla less all denna teori!!! Fastnat på sista fasen och den kan dra å någerst, blir så irriterad. Fick just en poäng ifrån å klara den, kändes ändå azm. De enda som gör att det är så jävla drygt är att det är 70 frågor på en fas!!!!!!! kill me. typ. Ska tamefan klara den fasen idag, så jag har att göra idag, jag! Sen ska jag belöna mig med att ligga och se tv. Hoppas på att få fara och mysfika med nå tjejer ikväll också. Det förtjänar jag. Jo, det gör jag.



ELEGI

blev väckt kring 10, har ätit och ska göra teori nu! Hårdpluggning är vad som gäller. Mår bättre idag men stannar ändå hemma pga smittrisken, ska dock till praktiken imorgon så.
Och imorgon kommer min älskade syster och hennes familj hit också!! det blir mys♥



"This is so me"


KEVIN RUDOLF

Har legat hemma och degat hela dagen, mår mycket bättre bara ont i halsen och lite illamående kvar. For och handlade med pappa och tog en prommis hem så jag skulle få nå frisk luft, hann förbi sofi ett tag där det blev kortspel både med och utan amanda! mys!


Nu har jag bunkra upp med nötter, sockerärtor och choklad och ska göra en teori fas och sen film.




9gag


HOW GREAT?

Vaknade, mådde sjukt illa, gick på toa, hosta lite och spydde. Bra start på dagen.

RSS 2.0