AM I GONNA FIT IN?

 



älskar att han gör all musik själv!

YOU'RE ALWAYS ON MY MIND


Tar naturkunskaps boken och försöka plugga in lite atombildningar!

JUST SMILE AND SAY FUCK YOU.

Hade en dag som gjort mig sur idag. Delvis för att vi har brännbollsturnering imorgon och min klass är tråkig. Ingen vill klä ut sig. För fega för att skämma ut sig kanske. Eller för coola.  Blir iallafall jätte sur, det och att alla har en dålig attityd till brännbollen imorgon, säger bara- Gud va kul det ska bli att spela med dom som inte ens vill och dom som inte kommer bry sig ett skit!


Ska försöka att inte vara sur hela dagen, har en träning och plugg att göra ikväll. Sen får vi se om jag orkar göra nånting efter, känner att jag kommer vara dryg. Sista skoldagen imorgon, förbannat skönt!  Sen har vi bara slappa dagar kvar. Börjar egentligen halv 10 imorgon, men duktig som jag är ska jag dit halv 8 för att 08.10 göra 1:ans sista prov! Lättnad.



@ schooool


Jag var på skolan 09.00 imorse, den enda som var här i klassen. Men sen kom två till, men ändå. Resten börjar NU. ska ha datakunskap nu, så kändes jobbigt att stiga upp 7 när resten stiger upp 11..  Nåja, all engelska bortgjord och det känns inte annat än bra!

Hade paddling igår på gympan, fy tusan va jobbigt! Men jag och lisa kämpade igenom allt och vi vann;-) bäst.
På kvällen for jag och hjälpte sebbes tränare på träningen, så jag var hjälptränare var riktigt kul! Och efter det, for jag mamma och sebbe och sprang på grisan. Blev ingen riktig runda när vi hade en som inte "orkade" springa. nåja!

träning ikväll, match imorgon och på torsdag. Hoppas på att få spela båda, men får se hur laguppställningarna ser ut sen.

Har inte orkat packat upp min dator hos mamma, därav ingen uppdatering! 




MORS DAG

Ska snart fara till farmor & farfar och äta middag! Sen får vi se om jag hinner fara på träningen efteråt, hoppas.


Gårkvällen bestod först av grillmys med fint folk på hammen! :-) Sen for jag och sofi in till stan, där mötte vi upp några från kvällen och sen träffade vi mer folk!  :-) Sen då alla for började vi cykla hemåt, for förbi patrik där vi såg film! Somnade och kring 3 for jag hemåt :-)



Vill tillbaka till värmen

open the floodgates of heaven

Kom typ nyss hem från pentan, och fysjutton vad mätt jag är! Känns som att jag kommer rulla hädanefter! Åt en 2personers middag... Måste iallafall bara säga att pekingsoppa luktar jävla gamma hundmat, kunde inte ens äta så äckligt de luktade!


HUR SOM HAVER, ska cykla till sofi strax! Sen ska vi tydligen till ica och sen till hammen för grillmys med folk:-) Blir nog en bra kväll!




SNÄLLA BLI MIN

Har fikat och städat klart för idag! :-) Bara att invänta kvällen nu. Födelsedags"barnet" bjuder visst på restaurang mat ikväll! Vilken fin present:-)... haha.



Kvällen ser ut att bestå av grillning återigen på Hammen. Nu med lite mer folk tror jag att det blir! Hoppas vattnet är varmare än igår så man kanske kan ta årets första dopp! Säger så även fast jag vet att jag kommer banga...:ppp



NEVER SAY NEVER

Legat och sett The New Daughter en thriller som var hyfsat bra! Lite fake men nåja, duger i krig;-)

Dags att ta tag i städningen snart, ska iallafall hinna det före han kommer hem!



skulle inte tacka nej till att få fara till spanien igen!!


7kt

Kan allvarligt talat inte sluta lyssna på Let It Rain låten, så galet bra den är. Får rysningar så underbar låt.


Spendrade första halvan av kvällen hos patrik med han och tobbe, såg spartacus och gjorde inget alls, blev drygt. For sen till hammenviken där simon,oscar och jesper var och grillade! :-) Blev massa skratt, och gamla minnen. underbart. Synd bara att vädret inte var på våran sida, men de gick bra ändå!


Ska ta och he på en film snart, ska upp imorgon och städa huset. Far min ska och träna med elitlaget(måste få skryta;-)) på morgonen och han fyller även år :-) Så blir massa fika skulle jag tro! haha.

Senare mot kvällen får vi se vart kosan styr! Skulle gissa på att det blir att fara till tessan med folk, eventuellt tältning! Får som sagt se.



LET IT RAIN

Då vi hade föredrag idag berättade en tjej i min klass om ett sångläger, tror jag det var, om jag inte minns helt fel.. som hon iallafall varit på, hon hade ett jättemysigt föredrag. Berättade att dom var i ett stort tält och att det började åska och ingen ville gå ut därifrån, och dom stängde av allt elektroniskt och då gick en kille upp på scen och började sjunga denna låt. Nu när jag lyssnar på låten, önskar jag nästan att jag varit där!


TRICK OR TREAT

Blev inge stan ikväll, ingen aning om varför. Menmen! Får hoppas det finns någon vänlig själ i öjebyn som vill hitta på något. Kanske följer patrik och tobbe när dom ska fiska.. hah. Vägrar sitta inne en fredagskväll!

Fyndade mig 2 par skor på sportringen, behövligt efter mina skor som jag haft i en månad och 3 dagar. Dom är redan bruna och håliga! Älskar att mina fotknölar är så stora att jag inte ens kan ha hela skor i en månad. underbart...eller va? 


shortsen är som vanligt, finare irl.


Beautiful people

Fick sluta tidigare idag eftersom jag hann göra klart rapporten + att jag har gjort bort mitt föredrag, SKÖNT!


For in till stan efter skolan och köpte jackan och väntade sen på sofi :-) Vi gick omkring och kollade, la av ett par shorts + ett par jeans! Ska och hämta dom sen när pappa kommer hem, vi ska och kolla på fotbollsskor tror jag. :-) Ett par nya skulle vara behövligt!


Ikväll ska jag nog kanske följa till minna och grilla, om sofi bara kan fråga dom. Annars får vi se vad som blir av:-)




ITS FRIDAY


somebody´s me

Har äntligen gjort klart mitt föredrag och hunnit duscha + äta fika! Ska ta och lägga mig och se tv. Älskar att jag lägger mig kring 11-12 tiden för då är det alltid criminal minds och såna serier.



Slutar tidigt imorgon 12.50, blir att fara in till stan med sofi då och bl.a. köpa jackan, och säkert hitta nånting mer.


veronica maggio är grym

Kom hem för ett tag sen. Gick ändå bra att dömma! hehe, lätt värt att stå å vissla, å peka vilket håll i 2 x 20 min för 100 kr ;-)


Skippar löpträningen och imorgon tar jag en egen löprunda på mitt eget ansvar! Prioriterar skolarbetena ikväll. Är en del som ska lämnas in nu före avslutningen. Är inte allt för mycket arbeten men ska bla. hålla ett tal imorgon så. :-) Blir nog bra.



pengar rullar in som det ska, de går bra nu!

DRAR OCH TJÄNAR PENGAR

Nyss ätit, ska ta och byta om sen fara iväg och dömma småpojkar! Mina svarta shorts är också borta, jävligt kul. Har nu inga träningsshorts, YEEEI.

Stannar hemma från löpträningen senare ikväll också för att ta tag i det sista i skolan nu. Har ett föredrag jag ska hålla i imorgon, så vill finslipa på det.


vill tillbaka.

give me everything

skulle skicka bilder till terese som ska göra om på bloggen, hamnade då i en gammal mapp.. haha, åh.


uppspärrad... haha


died in your arms

Sätter på nån skön untzuntz låt, vrider upp volymen och börjar städa;-)
Går så mycket bättre med musik!

 
fina bilder! Måste bara få skriva att jag fått långt hår!!!! jämfört med vad jag alltid haft förr...


bildbomb

For och käka på stan med lisa och petra på max efter skolan idag! :-) Vi slutade halv 12, så vi for och käka där istället för fisksoppa på skolan! Vi satt iallafall och pratade, och det var riktigt skönt att få prata om allt! :-) Thanku girls för en fin avslutning på dagen! Det blev en hel del skratt också, underbart;-)

Sen gick vi in till stan, hittade en jacka jag ska köpa imorgon, blev kär i den! Bild kommer.
Efter ett tag for petra och lisa hem och tobbe kom in till stan, så gick omkring med han ett tag tills bussen gick. Är hemma nu och ska städa! Sen ikväll far jag och dömmer och tjänar lite pengar, KATSJING. he he.

Plus att jag sålt 2 par skor, så lite pengar där med!



Har lagt in bilder från kameran, så lägger in lite nu!



lagfest

arjeplog

var duktig och skottade ut snön i solen så de skulle försvinna!!!!



var lite jobbigt att fara från det här vädret!

fin pojkarna




ser ut som att jag stryper hon.. haha. Men man måste hålla i halsen så hon ligger still!



efterlängtat paket!

och sista bilden, jackan jag ska köpa imorgon!


intresset svalnar

Förlust. Känns fan inte bra, är jävligt besviken på mig själv. Våran förra tränare Peter kom och coachade oss. Svikte han. Och laget.. fy. Tycker att jag spelade jätte dåligt, nä usch, vill inte ens tänka på det. Efter alla matcher i år känns det som att mitt intresse blir svagare, fast jag vet att jag innerst inne aldrig skulle kunna sluta spela fotboll. Ändå känner jag att jag vill sluta, och sluta vara besviken över mig själv då jag spelar dåligt. Usch.


Har iallafall duschatnu, ska packa nå kläder och klä på mig sen fara till Sofi. Blir att sova där, eftersom dom har gjort om busstiderna så slipper jag gå till bibblan på morgonen.. jåppppigt.

count on me

Kom hem för ett tag sen, har hunnit duscha, sitter och äter fruktsallad nu, som att det var efterlängtat! :-)

Kvällen har spenderats med sofi, tobbe och patrik :-) satt först och såg när sofi dömde sen for vi omkring, men vi stannade hos patrik och såg nån film!


älskar att jag förstör alla bilder jag är med på:-)
mina söta clasmates!

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Ska ta och rensa lite kläder sen mest troligt fara och se sofi döma! :-) Sen får vi se vart vi far.
Jobbig dag idag, känns som att det är mycke som ska göra nu i slutet av 1an.




Goldmix, fin alpackan!

Förändring är inte alltid dåligt

Imorgon blir det andra bullar på bloggen! Har en så snäll vän som ska göra om den åt mig:-)

Så då vet ni! :-) Fick förresten veta idag att jag ska få döma på torsdag kväll. Och efter matchen drar jag till Grisberget där det är löpträning med laget, så himla kul!!!!! eller... va?


fields of gold

Träningen gick ändå bra! Fast mitt under träningen kändes det som att jag brytit ett revben, helt allvarligt. Kröjma ett tag och sen gick de över. hehe!

Ska ta en macka och sen plocka ihop lite bilder från Tjeckien tror jag. Ska hålla ett föredrag och för att det ska vara intressant blir det nog om utbytes elev veckan(?) nåja.


Back on track.

Har varit borta, därför ingen uppdatering!:-) Men back on track nu, har träning ikväll. Ska bli skönt att få komma tillbaka till planen! F18 serien har dragit igång, premiär på onsdag mot Piteå if :-) Ska bli vinst!


Har iallafall haft det jätte bra där borta i Gnarp. Kanske skriver mer detaljerat senare, ska också be syster skicka bilder från den tiden:-) Många intressanta bilder ;-)


Idag kom mina kläder från HM!!! är överlycklig. haha, att det äntligen funkat. Är nöjd med allt förutom en tröja, beställe i strl 36, men ändå är denjätte lång. kändes tråkigt.. nåja, men det får duga.




silja*

menade silja, alpackan heter silja inte silje... heheh.


Nåja, är på skolan nu. Klockan 2 går jag till sjukhuset och hoppar på bussen och soooover hela vägen till arjeplog. Skönt.



HÄRLIG KVÄLL

haft en sjukt bra kväll! :-) for till sofi kring halv7, vi for till ica och köpte lite gotta. Sen till kajen dit amanda, jennifer, jesper,tobbe och simon kom! Satt och pratade och hade de trevligt.


Imorgon efter skolan far jag till arjeplog. Sen far jag till Gnarp med evve och macke, ska få hjälpa till att klippa alpackorna! :-) Kommer hem på söndag:-)


jag och en alpacka som heter silje! de ni! haha.

NUSÅ.

Nu har jag beställt om allting, + lite mer eller mindre och andra saker. Höll budgeten också, mindre än den tillochmed, dyyyktigt!

De mesta kommer att komma nästa vecka! skönt. Äntligen vet jag att det är på rätt väg.

Ska och kolla våran träning ikväll, har fått ont i höften igen och vill inte riskera nå avslitet muskelfäste som jag redan varit med om. Så, blir att fara och se!


 
happiiiii

calm down

har lugnat ner mig nu från min ilska som släpptes lös igår. Fortfarande irriterad! nåja, bara fara till pappa och höra om vi kan beställa om allt. blev verkligen besviken när jag läste vad dom skrev,att dom gjorde nå tjorv med beställningen.

Träning i bersika ikväll, skönt. springa av sig lite ilska. snart gympa, låter som att det blir antingen paddling eller nå anant.

peace oouuut

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

är riktigt jävla förbannad nu. Förra veckan mailade jag hm och frågade vars min beställning var, dom bad mig skicka kundnr och de. så jag gjorde det, såg nu att jag fått ett svar :

Hej, tack för ditt mail!

 

Enligt våra uppgifter finns det ingen order registrerad på detta kundnummer.

Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! "




önska mig fan it en jävla trevlig dag när ni gjorde nå strul med min beställning!!! 


Arjeplog!

Vaknade för ett tag sen, ska ta mig nånting att äta strax! Igår då jag kom for vi och handlade och sen vidare hem för att göra maten. Fick även besök ett tag, och sen kring 11 gick jag och evve ut och spelade ute Yatzy, kul var det! Sen in och spelade lite skip-bo, vi hade planera att se en film som var efter 12, men mina ögon orkade verkligen inte så vi gick och la oss!


Nåja, idag hade jag tänkt vara snabb och smidig. Har tänkt att jag ska hinna kratta, skotta ut snön som är på gården och börja rensa rosenbuskarna, åh vad duktig jag är! (positivt tänkande) Hoppas jag hinner allt, skulle vara kul om allt var klart då dom kom hem :-) hehe. Vädret är på topp, så det blir nog en bra dag! hört att det blir en god middag idag också, dagen blir super.



där var han en liten beebis ♥

nu har han ju blivit stor, charmpojken!♥

TIDNING

fick ett sms av min mamma som sa att jag var med i tidningen! eller ja, att jag stod med. Blev glad när jag såg det, att jag var "värd" att publiceras i tidningen från matchen igår. heheh.

Ska skriva krönika nu, och sedan far jag till farmor och farfar ett tag och sen buss till arjeplog! som jag längtar! Ska ha en superbra helg som alla andra i arjeplog!



"Extra plus även till Emma Engström och Emelie Lestander (som kom in efter en halvtimme och vann viktiga närkamper)."


BILDER

från linnea!













charmig sista bild. hah!

inga kläder











fotbollsturnering!

Hade ju fotbollsturnering idag, började bra och sen gick det lite sämre! Började med att inleda dagen med en storvinst! 21-0 mot Hp3b. Nöjda var vi, fanns nog ingen i laget som inte gjorde mål då. hah! Sen vart de förluster dom andra matcherna, inte stora förluster, men förlust som förlust. Mina ben är blåa och röda, insåg udner matcherna att jag borde ha benskydd, men nä då, tänkte att det inte skulle bli så våldsamt om benen, men jåddå.


har några bilder ska ta några från linnea också, hon tog bilder under matchen jag har bara gruppbilder!


nyss duschat, ska ta och städa upp lite och sen plugga. ikväll kanske det blir att fara ut i öjebyn, får se!


godnatt

Fotbollsturnering imorgon, och på torsdag (en gulddag) börjar 10, 2 lektioner, ett litet prov sista lektionen så slutar säkert tidigare ändå 12. SKÖNT! efter det match i boden, sen skola på fredag till 1 och efter det arjeplog. SKÖNT!



åh vill tillbaka!!!


16 and pregnant

sitter och kolla på ja, ↑. Älskar såna program, teen mom också! haha, låter värsta töntigt och mobbat, men de är bra. heheee.

Ätit för ett tag sen,ska snart göra lite nytta här hemma och sen packa lite till imorgon. Ska ha fotbollsturnering på Lf hela dagen! :-) Möter andra 1-2-3:or från backa, blir nog bra. Vi har ett super lag så det borde nog gå bra! :-)


På fredag far jag till arjeplog och får träffa den här gullungen! ♥

-




honungsmelon

Kom hem för ett litet tag sen, har så sjukt ont i magen! Hoppas det går över imorgon.

Matchen blev iallafall en förlust 3-0, men vi spelade bra med tanke på att dom åkte ner från 2an förra året och 95orna kommit upp till damerna. :-) Kändes som att jag spelade bra, och som vanligt när jag  känner att jag spelar bra, blir jag för hård vilket resulterar i gult kort. NÅJA, är nöjd över matchen.


ska se tv snart sen sova, har sovmorgon men är sjukt trött, så sömn vore inte helt fel!


Myyyyyyt

har lektion just nu, vi har suttit ute i solen och pratat om våra föredrag vi ska hålla. Har fortfarande inte riktigt bestämt mig om VAD jag ska prata om. Hoppas iallafall att det blir bra. :-) Snart lunch, får lunch 25min före, snelt av våran lärare.

efter skolan far jag hem sen mat, packa och sen cyklar jag vidare till Bersika för att spela match.


i cant tell anybody, cuz' it's a secret- but i want you to be mine



mitt hjärta blöder

Ätit frukost och tagit en dusch, så nu känner jag mig fräsch! haha. :-) Tänkte döda lite tid vid datorn, eller fara till soffan och vänta till klockan blir halv3 så far jag sofi och amanda till LF och ser match :-)





Lagfest!

Haft en riktigt trevligt kväll! Började kvällen med att fara till Jessika där dom flesta i laget var, dom andra droppade in efter som. Vi dansade,pratade och tog kort, det var jätte kul och det blev lyckat! :-D Sen gick vi vidare till en annan fest, där blev det nå tjafs så vi gick därifrån och sen har vi varit omkring i stan och träffat folk och bara haft de bra! :-)

Är jätte trött nu, så ska lägga mig strax. Morgon dagen består iallafall av att fara till LF klockan 15.00 och se fotbollsmatch, hoppas det är bra väder! :-) Nåja, godnatt!


bjuder på nå fina bilder, haha!


ser typ galen ut på en bild och den andra helt dryg/borta. GODNATT!

it's like im addicted of you

Väntar på skjuts nu till stan, så passar på att lägga in dagens + nå oerhört lejda bilder

 
 

happy faces, heido!

inte ok.

min uppdatering suger verkligen, men idag ska jag iallafall in till stan med sofi ett tag och ikväll är det lagfest och cruising!

ska ner å äta frukost sen försöka få liv i sofi, bye




bild från igår efter skolan, linneas bild!

impulsivt

Blev sugen att fara och hoppa på bussen till Arjeplog. Fara dit och umgås med syster,macke och gullpojken elis! Meeeen, imorgon är det cruising och även lagfest! Blir nyktert för min del, känner mig inte helt frisk, har ont i huvudet och halsen gör ont. :-) Nåja, det blir nog superbra ändå!


Funderar på att antingen fara och se fotboll ikväll eller dra ihop nå gäng och fara och grilla någerst.. Får se vad kvällen erbjuds!


ARG

blir arg. jävligt arg, hade beställt kläder, smycken och en väska förrförra söndagen, och det skulle komma till OK i öjebyn, och det brukar gå fort, iallafall då jag tidigare beställt, men iallafall. Pappa har varit där förra veckan och frågat, då sa dom att det skulle komma nu i måndags, men kom de? nä. Sen sa dom att det skulle komma idag eller imorgon och idag sa dom att dom inte såg nån leverans som skulle komma dit. Alltså vafan? blir arg, vill ju ha dom nu. Eller åtminstone VETA när dom kommer. Åh!


sofi sover här inatt, vi ska se insidious får hoppas den är bra. Ska försöka bli på bättre humör, HEJS.


im just a kid

efter att jag slutat idag for jag förbi farmor och farfar, som att dom var bruna! Avis blev jag då:-) fick it heller nån present eftersom "det är ju så svårt att veta vad du vill ha!" men jag fick pengar :-) och de är it helt fel de heller!

När jag kom hem la jag mig ute i stolen och somnade och vaknade av mina cpryck, helt normalt ändå!
Nyss ätit middag och ska börja städa mitt rum nu, bara jobbigt att komma igång med det.

ikväll kommer nog sofi och vi ska se en skräckfilm som tydligen ska vara ruggigt bra! :-)


Snälla bli min

Träningen gick sådär, mina lår är d ö d a nu. Kommer typ gå som en tant imorgon.. Nåja, ska förbi farmor och farfar också som kommit hem från spanien där dom varit i en månad. Avis! Hoppas dom köpte nå fint till mig :):):) hehe.

sovmorgon imorgon, men ska ändå ta och pysa(hehe) i säng snart, vet att jag kommer vara trött imorgonbitti..


satan i gatan

Måste säga att veronica maggio har lyckats! Hennes album är typ magiskt. Nä, men galet bra.
 Veronica Maggio – Satan i gatan


Har ätit middag och vattenmelon som efterrätt, gott! Ska ut och studsa studsmatta med lillebror:-) Träning 7 på LF senare, så tar min cykel och trampar dit senare.



awezomeeee

Dom är grymma!


jag ser dig som en supernova

kom typ nyss hem, är sjukt trött somnade till i bussen flera gånger... men kan inte sova för ska hämta lillebror från skolan om ett tag:-) och som pluset på det har vi träning ikväll. fast då har jag sovmorgon imorgon!!! gudomligt. 2 lektioner och sen slutar vi, börjar 10 och slutar kring 12!


I regret what I did, but I can't take it back.

Nyss ätit typ, ska skriva klart ett arbete på datorn sen bege mig vidare till sofi och sen vidare till berget där vi ska samlar några från gamla klassen och bara mysa :-) Antar att det kommer bli trevligt! Kommer typ se ut som ett fetto med alla kläder, hah! nåja:-)



lite skillnad på håret iallafall!
är dock inte säker på om jag vill ha mörkt eller ljust...


overload

är sjukt jävla trött. Vill sova nu, hann med en pn nu före träningen! Ska börja byta om sen fara till träning. Kändes överdrivet jobbigt, men måste träna om jag ska spela imorgon.

nåja, ska byta om nu. Ska och hämta cykeln efter träningen sen hem till mamma och duscha, sen sova i en underbar säng. Fint


Bilder




































avslutar med en bild på två galet snygga brudar!


fucking blåsa

Haft en sjukt bra kväll! Träffat fint folk och åh.. fin kväll;-) Har haft jätte kul! Bilder kommer imorgon eller senare, orkar inte just nu. Nyss käkat mackor ska ta och lägga mig nu, sjukt trött. Godnatt!


RSS 2.0