Valborg!

kom hem för ett tag sen, lite mindre än en timme sen. Hade tacos framdukat på bordet, sofi och pappa hade väntat gooode länge på mig, men nåja. Pappa hade ätit och sofi väntade på mig, sneelt av hon! Ska iallafall börja välja ut kläder och sen fara och köpa kött och sen fara till Maja. Och sen fara till Pernilla där vi ska grilla! :-)



never give up, it's such a wonderful life

ska ta och äta frukost sen fara till stan! :-) Sofi ligger kvar och sussar gott, smått avis.


sovit i fläta så mitt hår är lockigt, men så får de se ut idag


trött!

ska slå på tvn och försöka sova, ska upp kring 9 imorgon för att fara till stan med evve och macke och kolla smycken till oss till deras bröllop i sommar! Jag ska nämligen vara brudtärna, längtar jätte mycket. :-)

Kvällen bestod iallafall av fint folk och grillning och lite fotboll och senare in i inglasningen där vi planerade inför imorgon och sådär. Nåja, har jätte ont i magen ska sova, BYE! bilder får ni imorgon eller nå. :)


-

Chest to chest 
Nose to nose 
Palm to palm 
We were always just that close 
Wrist to wrist 
Toe to toe 
Lips that felt just like the inside of a rose 
So how come when I reach out my finger 
It feels like more than distance between us 

In this California king bed 
Were 10,000 miles apart 
I've been California wishing on these stars 
For your heart for me 
My California king 

Eye to eye 
Cheek to cheek 
Side by side 
You were sleeping next to me 
Arm in arm 
Dusk to dawn 
With the curtains drawn 
And a little last night on these sheets 
So how come when I reach out my fingers 
It seems like more than distance between us 

In this California king bed 

We're 10,000 miles apart 
I've been California wishing on these stars 
For your heart on me 
My California king 

Just when I felt like giving up on us 
You turned around and gave me one last touch 
That made everything feel better 
And even then my eyes got wetter 
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak 
Maybe I've been California dreaming 

In this California king bed 
Were 10,000 miles apart 
Been California wishing on these stars 
For your heart for me 
My California king 
My California King 

In this California king bed 
Were 10,000 miles apart 
I've be California wishing on these stars 
For your heart for me 
My California king

*


IM A DESTROYEEEEEER

For till tages med sofi och maja :-) for först och köpte munkar och dricka, åh äkta sommar fika typ. heh, förra sommaren for vi typ varje dag till södra och satt och åt munkar och energidryck, de e goa tider! Vi satt iallafall bara och pratade och sådär, riktigt mysigt :-) Längesen jag träffade maja också! :-)

Blir att fara till Maja ikväll och grilla med nå snygga tjejor ;-)  Har städat lite i mitt rum, tagit bort alla kläder och dammtorkat, duktiiiiig!


Tänkte även lägga in min tung film, nu när jag har sofi här som dessutom kan hjälpa mig med musik i bakgrunden i filmen :-)!

den kommer i nästa inlägg!

jag kunde inte bry mig mindre

Vaknade för ett tag sen, ska snart väcka sofi och äta, är hungrig.

Har ingen aning om vad som händer idag, har lust att fara till Södra med filtar och godis och typ bara vara. Eller nånting, lite fredagsmys sådär!

Såg även nu att matchen var framflyttad från söndag till måndag, great för helgen ;-)





så jävla härlig


LIV ÄR BÄST

Haft en riktigt bra kväll, inte som planerad men riktigt kul! :-) Började med att vi for till Anna som skulle pierca sofi, tunga och navel och det blir riktigt bra! :-) nöjd tjej nu asså! Hon e smått wannabe mig, men de it fel å ha stalkers som gör som mig.. ;-) haha, skämtåsido! For in till stan med amanda och elin och träffade lite peeps :-) Jag och sofi åt förresten på Thai garden, lika gott som alltid!  Gick iallafall omkring och bara kollade.

Sen gick vi, jag sofi amanda elin johanna liv och sofie till Liv där vi spelade vattenpoker! Vi fick massa regler, eller ja 3. Vi skulle hålla glaset med båda händerna, säga dr phil före vi drack, knacka i bordet och gå ut på balkongen och skrika LIV ÄR BÄST. Kul var det då! Synd bara kvällen slutade så tidigt, men thats life. Nåja, den var iallafall bra!


Ska lägga oss och se klart Sanctum, påbörjade den tidigare idag, om någon ville veta!






*

Har krattat hela framsidan med sofi, ska ta en paus nu! :-) med en bj och annat gott.. ;-) Blir att fara till tjejkvällen ikväll och sen fara och grilla med några, låter som en riktigt bra kväll med andra ord! :-)


stjärnorna finns här

nyss duschat, förlorade matchen men dom är topplag i div2. men vi vann iallafall på straffar!
Ska ta nånting att äta sen fara till en som ska pierca sofi, HELL YEAh. heheh! Sen far vi ut, men vaaaaaaaaaart får vi se.

HEJ!

who am i to say you loved me

Kom hem för ett tag sen, ska vila och ta nånting att äta sen, har samling kvart i 6 för att se börja rulla mot luleå där vi ska spela match på skogsvallen! :-) Köpte bara en ansiktscreme idag på stan, behövligt, glömde tydligen min i mullejaur. GW!




söt tjej haha


GAME DAY

Grymt taggad för match ikväll, har ett offer som ska få de jävligt. hehe.  Nä, ska försöka spela schysst och inte bli förbannad asusual:-)


Vaknade för ett tag sen,ska duscha håret sen dra med sofi in till stan för att hämta min börs och nycklar! :-) Sen får vi se vad som händer!







spring för livet

Kom hem för ett bra tag sen, har hunnit äta mackor! Skulle egentligen fara och vara med elin och några, men dom hörde aldrig av sig och vi träffade tobias och patrik vid rampen så vi hängde med dom till patrik där andy också var :-) Vi var ute och grillade, hoppade studsmatta och hade trevligt! Sen såg vi film och lejdade oss, mys.










hahahahahahhha









Ska försöka ta och lägga mig snart, är gode så trött! Ska också till lasarettet imorgon och hämta ut min börs och nycklar, long story. Eller nä, men ändå. Godnatt!


everybody is someone / sofis bilder






Alltså vafan? jag har krokiga ben, jätte fint!!!



it's like an addiction

Hittade en jeansjacka och ett par örhängen! :-) Eller ja, ett 3pack med små ploppar. Frulle på bigboy, inte helt fel alltså.. haha,dessvärre inte lika nyttigt. Får se vad vi ska göra ikväll, är sugen på att dra ihop ett gäng och fara och grilla någerst :-)











 


älskar hur det ser ut efter att sofi sovit över här

Så blir det varje gång, varje gång hon sover hos mig blir mitt rum ett jävla bombnedslag.. vet inte varför, de vara händer.. typ slänger våra kläder överallt och ja...hahahha.





soon it will be cold enough to build fires

satt och såg one three hill till kvart i 5, såg klart säsong 7, hatar slutet, ville gråta och skrika när jag såg sista avsnittet! har sett alla 7 säsonger nu och jag hittar fan inte säsong 8!!!!!!!!!!!! skandal, så om nån vet måste ni skriva!!


Vaknade först av alarmet kring 10, 20 över klev jag in i duschen och nu sitter jag här! Ska cykla in till stan med sofi senare:-)




coming down on a sunny day

kom hem för ett tag sen från linn! :-) Efter träningen for vi till stan, och därifån gick vi till Linn där hanna sofia och pernilla var! Drack varmchoklad, pratade och såg grynet ;-) grymt! (nöffnöff)

Sofi sleeepar over här inatt, imorgon far vi till läkaren, stan och sen vidare mot nånstans! :-)











"två juckare"

For iväg till kajen med sofi ett tag, satt och åt kakor och drack läsk och pratade, mys! :-) Tog med mig kameran så ska bjuda på bilder, sen for vi till elin där vi dansade dansmatta och såg våra filmer vi gjorde i 9:an! haha, älskar dom.


Ska byta om sen träning, sne far jag nog mest troligt och grillar med några peeeps!














jag e tv kändis!!!





avslutar med söt pillo!


i'll always be by your side♥

kom hem för ett tag sen, har hunnit skotta bort lite snö här på gården.
Hittade ett par skor, ett vanliga nästan som mina gamla, hade lite beslutsångest där ett tag, men tog typ dom fulaste bara för att dom var skönast, heh. Kommer ändå hinna nöta upp dom före riktiga sommarn :-)

For till pentan och käka, gott!! kycklingspett marinerat i thailändska kryddor med stark sås, typ överdrivet gott! och jag skojar inte.

ska fara till sofi nu, och sen ikväll träning,PEace




var seriöst pinsamt att gå omkring i dom när jag insåg hur smutsiga dom egentligen är.. och trasiga!!


She's a dirty dancer

Igårkväll for jag och sofi till stan och åt en lyxshake, underbart gott typ. Synd bara man blir mätt efter halva.. Jag som hade varit så duktig under påsken, och inte ätit mycke godis och varit ute och sprungit, också när jag är med sofi då äter vi alltid onyttigt.. haha. Nåja!

Sen cyklade vi runt lite i stan, och sen for vi till jennifer :-) Var där typ en timme trots att hon inte var hemma, satt och såg tv och pratade med dom andra osv. Sen kom då iallafall hon och johanna, for hem kring kvart i 2, var hemma 2, en bra kväll!


Ska in till stan med pappa alldeles snart, ska kolla nya skor och jacka. Blir även att luncha där :-)



we represent love

 
insåg just... jag är brunare nu än vad jag var då jag kom hem från spanien. awkward!!!!

listen to your heart and you'll be alright

Kom hem från mullejaur idag! Har haft det jätte bra, har varit ute på sjön och fiskat, spelat isfotboll och grillat och bara haft det bra. Igår var det sjukt varmt ute! Fick mig färg i ansiktet :-) Då jag var där hann jag och evve ut och gå 5km, och en dag släppte hon av mig vid balkis cirka en halvmil från huset och jag därifrån sprang jag hem :-) Skönt! Kändes dock som att jag aldrig tog mig nånstans eftersom det är skog åt vilket håll jag än kollade åt.


Påväg hem idag släppte dom av mig i storfors (heden) skulle och se fotboll med sofi, det blev iallafall 1-1 och en armbrytning hann jag också få se! (en kille bröt armen) he he.


har nyss suttit med pappa och klickat hem lite kläder, är jätte nöjd nu. Men får väl se när dom kommer! Massa linnen, örhängen och en väska, surprise! Hatar när man valt ut ett linne också kommer dom inte levereras förräns slutet av juni eller liknande. OGILLA. Nåja, böt ut dom linnena. Ska in till stan imorgon med pappa och kolla nya skor + jacka, lutar åt en jeansjacka!

MINUS jag har inga pengar eller nycklar den här veckan, glömde mina i mullejaur och dom vägra köra tillbaka och hämta dom, så jag känner mig helt naken. exposed. Kan inte fara när jag vill, eftersom vi inte har någon extra nyckel och jag har inte heller mitt busskort med mig så jag kan ta bussen när som helst utan måste hitta en 10a, som blir extra svårt när jag inte ens har nå pengar. JOBBIGT!





NU blir det lite bilder




sötaste killen!












modernaste vagnen någonsin!

nåja, lite bilder iallafall, enjooooooiii
ska förresten hänga med sofi ikväll, BYE


mullejaur

far dit snart, ingen uppdatering förräns söndag! :-) Ska ha det sjukt bra, tolka bakom skoter och bli brun!  HEIDOO



you gonna miss me when im gone

Kom hem från träningen för ett bra tag sen, har dock inte duschat än.. Har packat upp och packat till imorgon, ska till mullejaur då, love. Älskar det stället, skoter, familj, sol och bara njuta! 

Träningen idag var sjukt kul! Hade teknik och sen skottövning resten av träningen, l o v e l y .
Ska hoppa in i duschen nu och sen ta mig nånting att äta. Börjar 09.00 imorgon och slutar 16.20, och efter det bär det av till skogen!



awzm

gick till sofi för att hämta lite saker, har varit hos henne och färgat mitt hår och sådär, amanda kom också förbi ett tag, ska iallafall snart gå tillbaka där vi ska se film :-)


who owns my heart

Vaknade kring 12 idag, städade ihop lite i rummet. Har gjort det i princip hela dagen.. i små doser, med massa pauser vilket innebär = datoooor.. som innebär många meningslösa och meningsfulla inlägg typ.

Har städat klart allting nu tror jag, ska bara kolla igenom väskORNA och kolla så jag har alla papper med mig. Ikväll ska jag till Sofi, kanske sleeepar där. har ju sovmorgon imorgon!!!! börjar 08.30, (skola) ingen praktik längre...:(


maskerad!

såg att dom lagt in bilder nu!  Bilderna är Majas och Hannas! :-)















Så, hoppas det var okej att jag tog bilderna :-)
Detta var iallafall snyggingarna jag spenderade gårkvällen med!

bilder


vilse på grisan.. pricken högst upp var "här är du" stället.. och vad som inte syns på kartan är att det blir en massa korsningar efter spåren..


vårkänslor!



igårkväll hos maja!

ROBIN JONSSON

Matchen igårkväll gick sådär. Vi var bättre stundtals men dom fick in ett jävla tur mål, och jag sköt ett jävla stolpskott som kunde ha kvitterat! gash, blev arg. men aja.

Efter matchen for vi till max och åt lite mat + glass, mums. Sen hem och där duscha jag sen lånade jag min lillebrors hockey kläder för att ha när vi skulle fira Maja ;-) Det var maskerad och jag skulle vara Robin Jonsson, hehe. Lånade hans damasker, byxan(den som ser ut som en blöja..) och en luleå tröja ;-) målade dit ett blåöga och nagellack på mina framtänder, haha. När jag kom in till maja började alla skratta! hehe.







robin jonsson




timbuktu - tänk om

Har ingenting att skriva om cupen. Vi har ingen målvakt utan spelare som målvakt, så ja.

när jag kom hem idag la jag mig och sov direkt, sov till halv2 nästan. Sen gjorde jag lite saker och sen åt jag hallon/blåbärspaj med vaniljsås.. ljuvligt!

Hoppas på en super match ikväll, och sen ska jag till Maja och fira henne med andra fina flickor.
Vet inte vad jag ska skriva, tänkte bara skriva nånting. bYYE


LETS GOOO

Vaknat flera gånger inatt av att sofi hostat, tycker nästan lite synd om henne. Nåja, bara hon it smittar mig så är det ok! Nyss duschat håret, kan inte spela fotboll med halvsmutsigt hår, de känns... mer smutsigt.

Ska snart ta och väcka sofi, äta frukost.. Kanske spela GH om vi hinner.. Och sen cykla förbi praktiken och hämta lite saker. :-)



you're just like I thought you were.

kom hem för ett tag sen, sofi följde med och ska övernatta här. Mys! Ellleeeeeeeeeeer? Jag ska iallafall snart sätta igån ett oth avsnitt, sen sova :-) Ska upp kring 9 imorgon, ska förbi praktiken och hämta nå former och sen fotboll. Taggad!!!!!!!!!!!



TYP JAG


kramkalas

Sista praktikdagen idag, kändes jobbigt. Nä, skönt men ändå tråkigt! Skönt att komma tillbaka till skolan och träffa mina clasmates men tråkigt att skiljas från småbarnen. Fick iallafall en lite lapp av dom! :-) och vid samlingen blev det kramkalas, åh, I'll miss them.

Igår bakade mamma en hallon/blåbärs paj/kaka som jag hade tänkt bjuda på idag, och den uppskattades av fröknarna :-) Fick även sluta 1,5h tidigare idag, det va helt ok! :-)

När jag kom hem la jag mig i solstolen här utanför och somnade i cirka 1 timme.. är däremot tveksam att jag fick nå färg..

Ska snart äta middag sen fara till sofi, cyaaaa


I WANT CHANGE IN MY LIFE

Ska försöka sluta äta allt gott och börja träna och motionera mer, vill ha förändring på vågen!
Nåja, träningen gick väl hyfsat, fick iallafall veta att vi har målvakt till helgen, azm!

Sen for vi och köpte bär osv till imorgon, ska ta med hallon/blåbärs paj till praktiken och ge som tack för att jag fått vara där dom här 4 veckorna :-) Sista dagen med dom är ju imorgon :( kommer sakna dom!

Efter att ha lämnat av sofi, for vi och övningskörde, sen duschat och nu ätit dagisfavoriten! När jag gick på dagis var det fil, flingor + sylt! så sjukt gott, hehe.


you're such a loser

kom hem för ett tag sen, haft full rulle idag! Men det har varit underbart väder, så rasterna har varit efterlängtade!

Snart middag tror jag, och senare går jag till LF för träning.


take me back

thåström - fanfanfan

Insåg idag hur mycket jag kommer sakna alla barn när jag slutar praktiken. 2 dagar kvar bara! Är ju ledig på fredag pga fotboll, åh. Idag var alla barn där, trodde det skulle vara kaos vid påklädningen för rasten, men icket! Med andra ord en skön dag :-) förutom att det var lite kyligt, de skulle vart lika fint väder som igår!


Ska iallafall skriva klart mina dagboks skrivningar och sen renskriva på datorn + observationen osv. Och om jag hinner ska jag ta och börja med maten innan dom andra kommer hem!


this night I wanted to cry but i realized one thing

Ska alldeles strax börja gå, är så sjukt trött.  Efter praktiken ska jag bara ta det lugnt, och det måste jag. Hur mycke jag än vill ut och göra nå, ska jag sitta inne, måste bli frisk till imorgon så jag kan träna och till i helgen. Kan jag inte träna imorgon, blir det nog ingen cup för min del.


get used to it

Kom hem för ett tag sen, sitter och dricker thé just nu. Min hals har rethosta just nu, passande för imorgon.... men jag ska då dit hursomhelst, har fortfarande kvar en uppgift att göra, håller på att renskriva allt på datorn redo att skrivas ut som ett fint och välgjort häfte. :-)


Cyklade till bersika med sofi och kollade på våran fotbollsträning, och fick höra att vi inte har någon målvakt till helgen då vi har cup. Hela helgen, så i värsta fall får någon spelare bli målvakt för tillfället.. vi har 2-3 målvakter och alla är skadade,sjuka eller borta. På vägen hem for vi förbi jennifer en snabbis och sen vidare hemåt!




Ner och borsta tänderna sen sova, börjar 07:00 imorgon! uppstigning 05:45 för att duscha. Godnatt!

if you wanna get high you gotta move with the flow

Tar och passar på att gå ut nu när solen är uppe, man vet ju aldrig när den försvinner. Får se hur långt det blir att gå.


min katt är gullig.

thats how we do it

Stannade hemma idag, ringde imorse och vi sa att jag skulle stanna hemma och vila. Så har varit vaken sen halv 7, har suttit och sett oth och druckit thé och varm mjölk och ätit halstabletter, känner mig på bättringsväg! :-)
Hade tänkt gå ut och gå en sväng sen, det är ju fint väder och frisk luft är aldrig fel!


söttjej:ppppppppp

the truth is ugly


Hell is empty and all the devils are here






PLUG-IN

pluggar in musiken i öronen och börjar gå mot b-lunda där det är träning. Ska dock inte vara med pga halsen, låter förjävlig i vissa tillfällen, mornarna är värst, har ingen röst alls då. Får se hur det blir med praktiken imorgon, vill verkligen dit men det verkar inte så vettigt om jag kommer dit och måste harkla mig och har ingen röst hela tiden, men får se hur det blir med det, blir att kurera mig ikväll aaaaaaaaaaaaaaaall night long.



detta vore inte helt fel!


WHATS HAPPENING WITH YOU?

Vaknade kring 1 idag, åt frukost sen satte jag mig och såg oth. Såg klart säsong 6, har nu påbörjat säsong 7. Åh, vill aldrig sluta se det, det är världens bästa serie. Är kär i serien, kär i personerna i serien, och är kär i handlingen, hela alltihop i serien är bäst.


åt årets första mjukglass idag, gott var det, men det varade inte så länge. Tills jag råkade skära mig på skeden på läppen så de blev blodsmak i glassen, riktigt gott alltså..

Ska ta en dusch snart, sen se lite mer oth och sen bege mig till b-lunda och kolla träning. Sen gå till sofi och fika lite, och sen gå hem till mitt andra hem. Som förresten vart i arjeplog och fått mysa med syster och elis, måste erkänna att jag är avis.


"PEOPLE ALWAYS LEAVE"

kvällen blev inte som tänkt, men den duger ändå. For till sofi, där vi åt tårta. Sen köpte vi grönsaker&dipp till ikväll och sen vidare till Simon :-) vi såg filmen "sorority row" ändå gode så bra. Sen for jag hem för sofi skulle till oskar, fick skjuts hem av phille och johan  :-) thankssssssssss!


om jag inte får sällskap av jennifer och therese blir det att ligga och nöta oth.

walking in memphis

fixat mig lite smått nu, ska gå till sofi nu sen vidare till dom andra, TJU!

 

inte ok

vilken prommis! haha. Tänkte gå genom djupviken till stan och sen tillbaka till öjebyn. Men när jag var i djupviken ringde sofi och läskades med hallontårta, vilket inte är ok för den delen, såg då efter ett tag en skylt "grisberget" så tänkte att jag skulle vara smart och gena. så jag gick dit och kom på ett skidspår, sen en korsning, chansade på ett spår, sen en y-korsning osv.. Sen kom det en sånhär stor tavla med en karta vars man var. Jag var längst ifrån ridhuset, kändes riktigt bra. Pratade iallafall med sofi i telefon under denna händelse, hah. Efter ett braaaaaaaaaaaa tag kom jag äntligen fram till asfalt! haha. åh, jobbigt. Mina ben är helt slut och min nacke är sämre.


hur som haver, kvällen spenderas med fint folk från gamla klassen. Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och sen fara till sofi och äta tårta!


so cute!


important

Måste komma ut, nu. så tar och går en sväng, ingen aning om vars men en lång promenad ska det då bli.


i want you

Vaknade med världens nack ont, satan va ont de gör! Vet inte ens vad jag gjort.. Nåja, pappa hade köpt en räkmacka till mig som frukost, inte världens nyttigaste men nästan världens godaste! Får se vad dagen har att erbjuda, har legat och sett The lovely bones en riktigt bra film! Ska ta och duscha om ett tag, sen börja planera kvällen.


azm night

Kom hem för ett litet tag sen, for till Linn där det var fest, en lyckad kväll med andra ord! Vi dansade galet, sjöng så jag har tappat rösten och hade allmänt trevligt! en riktigt bra kväll med riktigt bra folk. :-) ska tatta bilder av dom andra senare.

nu- sängen!


im going, BYE

 


well, what about.. having a good night, and just get out of control?

Än så länge har min dag varit grym! :-) en kort dag, gått med sofi på stan där jag hittade ett linne från bikkan, super! Och inte för att glömma min bussresa hem från stan... hahahahahhah, åh var länge sen jag skrattade sådär mycket! Åh, ibland älskar jag livet.  Skulle vilja delat det skrattet med en saknad vän också. När jag och sofi kom hem, gjorde vi typ ingenting, sen la vi oss och såg tv sen helt plötsligt var hon borta då jag vaknade :o sjukt. heh.

nåja, åt nyss 4 små rätter, gudarns va gott! hahaha asså vaaaaaaa? nä, ska packa mina belongings sedan gå till min vän SofiEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeh? Sen ikväll far vi till linn och spenderar kvällen, ser ut som att det blir en bra kväll ;-) byeee!


fika!!!!!!!!


cant take this

Slutade 10.30 idag, skönt att inviga helgen med en kort dag! Ska snart fara in till stan, eller ja. Först skolan, träffa peeps osv. Saknar faktiskt skolan, känner mig så öde när jag bara är på dagiset. Men kul är det då.

Ska gå på stan med sofi, och senare ikväll drar vi till Linn med folk :-) blir bra det!
 

försökte göra en sådär fin inbakad fläta som jag lyckades med förr!



saknar förresten mina ögonbryn, hehe!

seize the day

haft en bra dag/kväll, berättar kanske mer om den sen. orkar inte just nu, är sjukt trött. Satt och såg hockey nyss, men gick och duschade och nu sitter sofi och pappa och ser. Själv ska jag ta och lägga mig... haha, känns fult när min kompis och pappa sitter och ser hockey och jag ska sova.. hah. Nåja, godnatt!

hörde att skellefteå nyss vann, great!

godnatt!

have you ever seen the rain?

Nyss ätit tacos, gott var de! ska snart ta och byta om till träning, skönt! Hade tänkt gå till lf, men middagen blev så sen så jag hann inte. Det va synd, var sugen på att gå. Kanske går hem då istället!

 

perfekte welle

Har liten sovmorgon idag! Börjar 09.00 min längsta sovmorgon nu på praktiken.. ;-) Somnade med håret upsatt i bulla igår, då jag vaknade hade jag tjorvigt/lockigt/vågigt hår, det var inte fagert!


fin tröjan! Halva plattat och halva inte..


i cant get enough of you

Nyss duschat, ska slå på oth och äta min efterlängtade bj! Eftersom pappa åt upp min förra halvätna, köpte han en ny till mig ;-) inte illa! Träningen gick sådär, har ont i benen är öm och nu drog jag på mig en liten sträckning i ljumsken, good work! nåja, jag härdar. Hoppas att vi har match på lördag, på lf. Vore kult!


show him what he could have had

Kom hem för ett bra tag sen, dagen gick rätt så fort. Bara dom första timmarna som var lite jobbiga! och det var härligt väder ute, fast de regnade så det var härligt att vara ute :-) Är sjukt trött, blir nog att lägga mig och se lite oth. Träning ikväll på heden, ogilla.. vill ju vara på Lf! nåja.


Är gode så avis på min farmor&farfar. I fredags for dom till spanien, och dom kommer hem om en månad. avis!

wonderful life - hurts

så sjukt jobbigt att stiga upp tidigt, är less och trött. Trivs jättebra där, men det är att att gå dit ute och vakna tidigt som gör att jag blir less. Nåja, ska borsta tänderna sen går jag. Börjar 06.30!

aldrig mer

Det är dethär som jag hatar mest med att bo i två olika hus. Att gå emellan dom, med all min packning. En vanlig stor bag full med kläder osv, en stor fotbollsväska fullpackad, en dataväska, en vanligt väska + nu en praktikpåse där jag har utekläder osv. Min nacke är död, och jag skojar inte. Mina axlar är döda, och det gör ont. Ska ta en varmdusch sen sova och hoppas imorgon att det är bra. Har ont i halsen också, som gör allting "bättre".

what about it


arvidsjaur

Vi har spelat massa GH och kinect och nu ska vi städa, sen far jag till arvidsjaur med mamma, för att hämta lillebror och träffa syster och besöka morfar. Blir nog att jag skippar träningen ikväll, lika bra det :-)


snygggg


radioactive

fick finbesök igår, oskar och felix kom förbi ett tag! :-) vi spelade kinect och sen spelade dom guitar hero, haha! En riktigt bra kväll i stort sett!

Ska ner och äta frulle nu med sofffan, hehe. haaaaej


om man får vara kung för en dag

For till sjulsmark med jennifer och rebecca, men for hem typ lika fort. Sitter i mitt rum med sofi nu, vi flådaaaaaaaaar på.heheh.  heidooo

CHECK

Är förbannat trött och fryser hur mycke som helst, ska ner å ta mig ett skönt bad! Vi hade 2 avbytare under hela matchen, men vi klarade de rätt okej! Vi hade sjuka på plan, men vi fixade det. Assisterade första målet, och sen fick dom ett skitmål på oss. EFtersom det var blött och halkigt så gled den mellan fias ben, synd. Nåja, fick årets första gula kort också, wihoooo. eller? Fick deras tränare på mig också, he he, menmen! Vi kämpade på bra stundtals, inte en av dom bästa precis. Förlorade iallafall på straffar, 3-1.

sen for vi till donken å käka, och sen hem. Nu- duschen. Sen -sova.


PAPPA - räddare i nöden

inte ok morgon. Mamma ringde och väckte mig kring 9, så jag gick ner för att pissa och börja klä på mig lite fotbollskläder, typ underställ och så. Och jag la den igårkväll under trappan, och nu var den inte där.
Jag letade i tvättstugan,bastun osv. Men ingenstans, ringde till mamma och frågade, och efter ett tag hörde jag i telefonen "Åh faaan" min fotbollsväska var med dom i bilen. Och dom var alldeles strax i umeå. Så sjukt arg och besviken jag blev, ville ju spela. Började gråta av ilska och massa, gör alltid det. Dom sa iallafall att dom skulle fixa det på något sätt, så dom ringde min pappa. Han är min gud idag, tackafan att han är så snäll att han satte sig i bilen direkt och far och möter dom! Åh, en lättnad.



nåja. Ska ner å äta frukost, byyyye


when nothing goes right, go left

skedar med sofi inatt, spenderade min kväll hos maja med fina flickor! Såg tv, och var ute ett tag. Ska sova alldeles strax, upp 9 imorgon för match.


have you ever done something you cant change, something you can never erase

sista jobbdagen för i veckan är avklarad, skönt! Blir att spendera kvällen i djupviken hos Maja med fint folk.  Ska till stan och äta middag med min far och farbror sen:-)

Match imorgon, som att jag är taggad!


RSS 2.0