YOU ARE THE BEST

crashade mattes lägga igårkväll med sofi och amanda, spelade kort och myste med film! Han kom dock hem idag när vi satt och åt frukost kring 1? och då låg vi bara i soffan å mös och såg film. skjutsade hem soffe och sen har jag hunnit duscha och nu väntar jag på att käket ska bli klaaaaaaart, sen far jag till sofi för födelsedagsfika och sen far jag till min finaste ikväll och sover!
 
 
har hunnit fixat mina ögonbryn på SHI, och även slingat håret så nu är det betydligt ljusare!

RITA ORA - R.I.P

första lediga dag har än så länge bestått av att vakna upp i husvagnet med mamma och sen begav vi oss in till stan för lite shopping. Fyndade mig rätt så mycket, är riktigt nöjd! Fick första löning idag, helt jävla oooook med pengar!!!!!
 
jobbat 4 dagar, och har nu 2 lediga dagar, sen jobb tors-fre och sen ledig helgen. min ENDA(!!!!!!!!!!!!!!!!!) lediga helg under HEEEEEELA sommarn!!! Och egentligen ska jag jobba ännu mer då under Psg men tackafan för att jag har en satans fin kompis som tar mitt pass istället!!! tack amme!
vägrar jobba min enda lediga helg, som jag dessutom inte heller tjänar nånting på.
 
ikväll ska jag baka med amme å soffe, till soffes födelsedagsfika, och sen kanske jag far till bersika för att se lillebrors fotbollsmatch!

ENGLAAAAAAAND!

Nya blogg.se suger jävlat balle, det är huuur segt som helst och jag fattar typ ingenting av det. (och neeej det beror inte på min smarthet!!!!)

maten hos berger var iaf asgood, typ direkt efter vi ätit så for vi till tessan för att födelsedagsfika!!!
Satt ute och pratade och såg även sverige-england, och england vaaaaaaaaann, dom förtjäna det, så GO ENGLAND!!!

slå igång en rulle och sen invänta john blund! Lagfoto imorgon och inspark med världens bästa fotbollsgäng på kvällen, förbannade medicin gör att  det blir nyktert för min del. dfml... (doublefuckmylife)



Det är illa när man tycker att man själv såg bättre ut när man var i fjortistiden och faktiskt ORKADE fixa sig varenda jävla morgon! Löshår och smink, wihoo
känns som att man blir mer ovänlig att se på ju äldre man blir!!!


vad händer???

fattar typ ingenting av nya blogg.se? asså va...


ska iallafall strax fara tillbaka till mattias för att grilla med han, soffe å andreas! Ikväll agerar jag lite chaffis och sen ska vi fika hos therese också. mums!


FUTBALL

Ligger och ser fotboll med pappa, har sett dangerous mind den filmen är typ.. brabrabra!!
ska dricka citronvatten och kurera mig.


Äter medicin gör jag också. Igårkväll for jag in till akuten för jag hade såna sjuka magsmärtor och mådde illa, var yr, spydde och hade krypningar i kroppen! Blev iallafall akutskickad till sunderbyn där dom tog lite prover och blablabla. Fick komma hem kl 5 imorse!


måste vara de mest intressanta som skrivits på min blogg inom loppet av 3 månader nu.


mys kissen som vi tog hand om ett tag hos mamma!

JAG SVÄR

blev en kort prommis, var så äckligt mycke insekter ute, har myggbett på händerna och knort/knott(?!) bett överallt, nä fy å fan. usch!!!!


ska äta och sen fräscha till mig, fara till majsans examen och sen fika där med henne. Imorgon blir det sista dagen av utbildningen och på torsdag börjar allvaret!


innan jag vet ordet av det har jag och sofi tagit en sista-minuten resa i slutet av sommarlovet och ligger och steker såhär! åååååååååååååh vad jag längtar!!!



gladaaa

carribean blue!

MIN FINA


gode söt ändå!



-Mådde som ett aaaaaaaaaaaaaaaAS imorse, mår bättre nu, ska ut på en promenad med musik i öronen och rensa tankarna! majsans examen ikväll, jippiiiiiiiiiiiii




*

slutade utbildningen kring 12 sen dess har jag legat hemma och sovit. Mår illa och hostar hela tiden, usch inte läge att bli sjuk!!!!!!!!!!! ska lägga mig redan nu och kurera mig i sängen med varmmjölk och halstabletter!!! Börjar 1 imorgon, underbaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!!


ITS COMING

Känner att jag kommer bli sjuk inom dom närmsta dagarna. Halsen gör jätte ont, förkyld, och ont i huvudet!

har iallafall vikarie utbildning idag och tisdag, onsdag. Börjar kl 8, så nu ska jag äta nånting och sen bege mig dit.
Löpning ikväll, skönt med träning, och sen kanske jag far förbi mattias, saknar han äckligt mycket, var dessutom as jobbigt å sova själv när jag sovit med han flera nätter i rad nu!

JUSTGIRLYTHINGS


YOU'RE MY FAVOURITE BOY

Gårdagen hos matilda var super kul!! var lagomt kalas i princip hela kvällen och "kvällen" avslutades kring kl 3 på shell för att äta korv, och vi var hemma hos mattias kring halv 4.

vaknade idag kring 2?.. senare kom hans kompisar dit så vi låg och såg film till ungefär kl5, då kom mamma och vi for och åt!

har just tagit en snabbdusch och ska byta om och sen fara till soffe för att tagga upp till tredje festdagen. fyyyfarao så slö jag kommer vara imorgon!



klassfereeeeeeeeeee

klassfesten igår var rätt så aweeeeeeeesome. Finns alltid något som barkar!
Gick hem till matte och sov, gudomligt skönt å få komma hem till han och sova!


kom hem för ett tag sen och har duschat och ska vila nu sen bege mig till sofi för att äta tacos(nomnomnom) och sen vidare till matilda ikväll för party igen. wihoooo (D)


vill ha riktigt sommar nu, TACK

ALONE

Haft en seg dag, dagarna går så äckligt sakta då man vet att man får sommarlov i veckan. usch så sköööööööööööööönt!!!!!!!!!!!!!!

är äckligt trött också, har börjat sova dåligt då jag sover själv, sover så mycke bättre med någon!!!!!(läs: pojken)

träning ikväll, och sen ska jag sleeeepa hos soffe. det var ett tag sen asså!


vill vara utomlands igen, och jag vill vara brun igeeeeeen


GLAD

"Lääästa stekhet med två mål och två assist.
Madde V 2 mål , Julia Nilsson ett mål och Mathilda 1 mål, sista målet var en trångforsspelare som styrde in ."


Helt OK referat efter dagens match! jävligt nöjd är jag då :-) nu ska jag äta sen umgås med kompisar och sen min saknade pojkeeeeeeeeeee!


PSSSSSSSSSS. gillar hur dom stavar mitt namn!!!!!  "lääästa" fett cooolt


MATCH

Blev match idag, klaaaaaaaaad tjej! Ska ta de lugnt och tagga till ikväll, och imorgon far jag till kiruna med laget och spelar igen.  lovely


annars ska jag nog mysa med mina kompisar ikväll. och min pojkis!


RSS 2.0