VAD ÄR DET HÄR?

verkar som att det är dödstid i Piteå eller nå.. så himla tragiskt att så många dött på så kort tid.
Skänker en tanke till alla som var anhörig till dessa tragedier!



DO I NEED TO PAINT A SMILE ON ALL THE TIME?

Har legat och dött/sovit framför tvn ett tag, får se vad som händer ikväll. Antingen linn eller tessan, we'll seeeeeeeee. Saknar mina town girls!




ångrar det jag skrev i de förrförra inlägget. vet inte alls om jag vill ha mörkt eller ljus hår...
 



:

anonym om NY PIERCING:
va fin! var gjorde du den? :)
och gjorde det ont?? :)


SVAR: Tack! Jag gjorde den på Hårstudion, och det gör ondare än ett vanligt hål i örat! Det värker ett bra tag efteråt, och nu 3 timmer efter är jag bara öm om jag tar kring örat. :-)  
 

NY PIERCING

Slutade tidigt, så for in med några tjejer från klassen till stan, gick till the phone house för att kolla vad som var cp med min mobil, och nu funkar den som vanligt! Mötte upp Maja och åt lunch:-) Gjorde nytt hål i örat också!!! Sen gick vi omkring och strosade, träffade hanna och therese också!




ska färga håret mörkt ikväll också. nu har jag bestämt mig!

EXOTIC

Snart klar för dagen och ska börja gå till bussen, slutar kring halv 11 idag kom jag på, så maja om du ser det här så vet du :-) men ring iallafall!!!


ALLA HAR VI FALLIT NÅNGÅNG I TRANS

Kom hem för ett litet tag sen, kom hem med 3 fulla påsar! helt okej;-) Efter skolan gick jag till farmor och farfar där det bjöds på plättar, och efter det så började våran shoppingrunda! Är jätte nöjd med allting, så det känns bra! Bild kommer nog mest troligt..:)


Fick nå cpryck så nu ska jag rensa ur min garderob och slänga alla kläder jag inte använder. Pappa tar med dom imorgon på jobbet å slänger dom, så det känns helt underbart!



PLUS!!!! nu är jag anmäld till intensivkurs!!!! åh, vad glad jag är. Enda nackdelen är att jag har kurs kring jul och nyår.... MEN det är lätt värt de!



FRUKSTUND

Fick sluta samhälls tidigare så vi flyttade upp våra andra lektioner, så vi slutar en timme tidigare nu! :-)
Lyxigt som vi har det i freja har vi haft fruktstund, gott.


ska sedan till stan med farmor, bästa farmor!

längtar till Lördag också, umeå med laget!!

TITTA, TITTA, TITTA VAD JAG KAAAN

hehe, nöjd tjeeej


utåtbakad fleeeta

I GOT NOTHING TO SAY TO YOU.


DID YOU EVEN THINK ABOUT ME WHEN IT HAPPENED?

När vi var och handlade idag så ringde farmor och frågade om jag hade tid imorgon, för hon ville ta med mig på en shoppingrunda! åh, vad jag älskar min go farmor:-) världens bästa. Kändes som att de behövs lite tid med henne!

Blev inge gym då ingen hörde av sig om dom skulle dit eller ej. Har legat hemma och sett idol och ätit glass, ändå okej.

En sak som gör mig ledsen bara jag tänker på det, är att jag reagerar jätte mycket på pälsdjur nu. Både hos mig och sofi kliar mina ögon sjukt mycket, och speciellt när jag ligger i min säng där smulan oftast spenderar varje natt♥ hur som haver. Om det skulle vara så att jag är allergisk är enda sättet att avliva henne, eftersom hon är en vuxenkatt och om vi skulle ge bort henne nu skulle hon ändå springa hit, för det här är hennes hem. Bara tanken får mig att bli ledsen och tårögd. Skulle vara bland de jobbigaste jag gjort.




gammal bild


DINA SAGDA LÖGNER VÄGRAR FÖRSVINNA UR MINA TANKAR.

Kom hem för ett tag sen, har hunnit ringa Swillos trafikskola, och ska senare ta tag i det med mina föräldrar och hoppas att allt går som planerat.


ikväll ska jag antingen ut och gå eller fara på gym med amanda och sofi. Känner att jag vill ligga i sängen och dö samtidigt. Dessa känslor makes me dizzy. Vet iallafall inte hur kvällen blir än så länge.




saknar mina kooompisar också

YOU'RE MY ANGEL


MOSTERS FAVORIT KILLE TUSEN GÅNGER OM.

Evve har idag lagt upp bilder från när dom gjorde fingermålning som han fick när han fyllde år, världens sötaste bilder!!!



"de första han gjorde när dom öppna färgburken var att kleta färg på sig själv"

mosters fina kille!♥


ledsen när målandet tog slut!


Jag måste ju vara den mest tursamma mostern som fick en sån underbar systerson!


Evves blogg!


I HOPE YOU DONT MIND


BE CAREFUL FOR WHAT YOU'RE DOING.

Hittade vad jag letade, efter ett bra tag! Ska snart fara till sofi, bara hon kan höra av sig!



PANT-LERRE

For och "pantade" in alla våra enkronor, så nu är jag då inte fattig!! feels good. Men funderar på att redan använda upp den.. Finns nämligen ett par jeans på bikbok som jag vill ha.... baaaaaajs. Ska iallafall dit idag och kolla, köp eller inte, blir ett mysterium!


seeeeeeeeees.



dålig kvalla, men jajaaa

FIESTAAAAAAA.........fast ne

Känns som att det var 1000 år sen jag var på fest senast.. typ. Blev så himla sugen när jag lyssnade på en låt,(ska länka) och i helgen far vi till umeå för fotbollsavslutning... fucklife. Men nästa helg!!!!! då jävlar :-) hehe. Iallafall som jag känner nu. Känner att jag vill koppla bort allt och bara leva livet utan bekymmer, även om de så bara är för en kväll! Bra problemlösning :-)


sitter iallafall på skolan nu och ska tydligen få sluta tidigare idag, helt ok. 1h 50 min tidigare, wunderbart.

MARACA

Såg att alla skrev orkan å shit på facebook, trodde dom överdrev för att dom var less det här vädret, men när jag gick till kökfönstret å kolla såg jag att grannens gård var full i träd som gått av och det var ändå stora träd som gått av pga "stormen"... nästan alla på kvarterets soptunnor ligger ner, tycker defenitivt att det kan sluta regna nu.



JAG VILL INTE VARA MIG SJÄLV.

Blev ingen promenad, blev istället en tur till berget där jag skulle bli fotograferad av sofiiii, efter 138(?) bilder så vart vi då nöjda :-) haha.
När vi var där och jag hade mina kläder säger hon plötsligt "nu ska du ta på dig min klänning!".... Vart kallt å byta om men he gick! ;-) och som gräddet på moset skulle jag tydligen ha klackeskor också........................... hahah.


sen for vi hem till henne, satt vid datorn, spela wordfeud osvosvosvososvooooosv.



Anton Kristiansson – Vi Förtjänar Att Bli Lyckliga (feat Martin Elisson)


I JUST WANT TO BE - THE ONLY ONE.

Dagen gick ovanligt fort idag, sovmorgon imorgon till 12.10. helt ok! 

Känner mig not so happy idag efter lite utbytta ord, så blir att ta en promenad och försöka komma på andra tankar! 













that's how i feel.


IS THERE SOMETHING YOU'RE HIDING FROM ME?

Innebandyn var skit kul, och fler gånger ska de bli! :) for till pappa efteråt, duschat, hängt tvätt och sånt. Hann med lite grönsaker å dipp också!

ska nu ta och inta sängläge. Är för trött för att ens erkänna att jag är trött, har sovit i en soffa i helgen, somnat kring 1-2 (3 lördag natt) på kvällarna i helgen och blivit väckt mellan 8-9. för lite sömn, för obekväm soffa att sova i.

NU - min underbara säng.


hahahahha ser man på vad jag hittade för bild!!


HEJ.

Efter en 3 timmar lång bussresa, har jag nu bytt om till idrottskläder och ska strax iväg och lira innebandy! Mamma frågade om jag ville spela med dom, typ nå liknande korpenlag! :-) Ska bli kyyyyyl.
berättar om helgen sen eller nå!

 
charmig girrrrl!!


JU MERA DOM SPOTTAR PÅ MIG, DESTO SNABBARE KOMMER JAG Å BLOMMA

är förbannat less på att det ska regna. Man blir allvarligt typ deprimerad av det. Tragiskt att det ska regna så förbeeeenat mycket! Igårkväll trodde jag typ att taket skulle gå sönder så mycke och hårt det regnade!

Jag drömde inatt att hela familjen satt där nere vid bordet och åt middag, när vi plötsligt hörde massa fotsteg här uppe i mitt rum, först hördes det en gång, då upptäckte vi det och vi satt och lyssna, sen hördet det igen mycker markantare och mer bestämt. Man hörde att mina garderobsdörrer öppnades och att nån var där och rotade. Jag, mamma och sebbe sprang in till toan och hade dörren lite på glänt så vi skulle kunna se upp litegrann om "det" möjligen skulle försöka kolla ner från trappan, mange stod i trappuppgången och lyssnade, och när vi då står inne i badrummet, så ser jag hur en man böjer sig över räcket där uppe, han var smutsig, obehaglig och o"fin". Fick panik och skrek "vem är du?!??!!" han svarade lugnt att han hette nånting, kommer inte ihåg vad, också började han gå ner lugnt och stilla. Han sa att han var en fönstertrjuv och att jag hade lämnat mitt fönster lite på glänt under natten, så då hade han under dagen kunna fiffla upp fönstret och ta sig in.... där han tagit kläder osv. Och EFTER att mannen gått ner, så kommer judith grahn ner också!!!!!!!!!!!!! wtf. hahah.


iallafall, den där mannen var förbannat läskig. Jag är hemma själv, och sjukt rädd- Gick på toa imorse och jag befarade(?) att se den där sablans mannen i trappan!!! åh, hade ett i-just-wanna-die moment.

men som tur var det ingen där!! Sitter däremot och lyssnar idel öra efter alla små ljud, vilket inte är smart... hatar när jag skrämmer upp mig själv.

jajaj, typ det jag ville berätta bara. heeeei

LINGON BALSAM

Sitter och lyssnar på U2, helt okej. Fryser som satan, har fått mobilen påfylld med pengar, tack så mycket!!!
Det räddade min månad! Börjar 1 timme senare imorgon, och slutar en timme senare. skönt med sovmorgon men jobbigt att gå längre!

är sjukt trött, ögonen kliar och jag gäspar hela tiden. Inatt sov jag med kläder, mjukis, linne, sockar och virade in mig i en filt + täcket, vilket resulterade i att jag sov gudomligt bra! Vaknade tillochmed före alarmet och var förvånande pigg.  Varmt och skönt var det också!

idag på mötet pratade vi om säsongen som varit, vi kollade hur det gått och sådär. Sen fick vi fika!!! och glass. Och vi fick se en match dom hade filmat in när vi spelade mot älvsbyn på björkis, pinsamt när man såg sig själv springa där....... nåja, längtar till avslutningen nästa helg också!!!!! it's gonna be aaaaawesome. Umeå!!

Arjeplog imorgon också, längtar som ett as.

godnatt


vaa? vadå bränd??



fett fula.

.

Ever since she came in to the picture, jag är less på att vara den andra.

Kom hem för ett tag sen, ska ta mig nånting att äta. måste också ta reda på när mötet ikväll är, ingen har skrivit eller hört av sig. har inte heller pengar eller sms att fråga någon. Får väl se om jag missar det eller hur det blir. Känner mig otroligt less och deprimerad. ingenting som hänt, men det bara känns så.  Längtar till imorgon då vi far till underbara familjen kallin! Det om något får mig alltid på bra humör. ♥♥♥
skönt att slippa piteå. (min standard mening som jag alltid skriver när jag ska till arjeplog!)


 
 

är väldigt sugen på att färga håret mörkt...

I SHOULDN'T BE JEALOUS... BUT I AM.


BLOW ME AND RUN

skriver en uppgift om barns utveckling 6-12 år, ändå intressant!


blogg.se's kvalla förstör känslan i alla bilder, fuckit

FLADDERRÅTTA

For till sofi efter ett ärende i stan med mamma, vi satt och spelade wordfeud.. socialt umgänge var de va? iallafall så gick vi sen till oscar där även simon var! :) amanda kom också. Var inte där så länge, gick hem till sofi och sen for jag hem.. var DYNGSYUR. mina skor var sjöblöta, min jacka och mina jeans. allt hänger nu på tork, och hoppas det är torrt till imorgon! 


  
freen tjej

 


~


VALBORG 2011


lycklig och fyllekär.



KNAS.

La in bilder från foto A tidigare idag, men dom ville inte synas idag. utan dom arkiverades tidigare i september.





älskar att kvallan är underbar också

-



I WILL ALWAYS LOVE YOU

sitter och kollar evves blogg och facebook och ser massa charmiga bilder på Elis, vilket gör att saknaden växer! Men till helgen ska vi dit och gratta lillkillen som blir hela 1 år! ♥




det har gått så himla fort!


STÖRTSKÖN


JAG KAN INTE SKILJA PÅ

Hittat min kärlek till melissa horn, hon sätter alla ord rätt.
Träningen gick sådär, lite stafett, zonspel och matchspelande!

duschat och haft hårinpackning och ska nu se film eller nånting! måste läsa igenom medeltiden också..  it suuucks.




I GOT U

Fick sluta tidigare idag, skönt! kom hem, la mig på soffan, pappa kom hem och gjorde mat, kött och potatis, gott! Ska byta om nu sen cyklar jag till sofi och sen träning! :) finnnt.




heeeei gammal

Foto A

























älskar hur underbar kvallan blir på blogg.se


COLGATE TANDKRÄM

sitter i grupprum och gör ett reklam arbete.

AVKLIPPT

Är gode nöjd med håret, det är otroligt mycket mjukare och fräschare. Om det är fint är en annan sak, hah. Nä, men det ser bara så fult ut när det är rakt avklippt där bak.. haha. Kort blev det också...


 
från det ↑.... till detta
 
funderar också på att bli brunett igen..... åååååååh, jobbiga tider. fml

I'VE BEEN GONE

Ska fara och klippa mig om ett tag, skönt. Har inte klippt håret på mer än ett år, så det är på tiden!
Sitter förövrigt och lyssnar på AiluCrash – Jag saknar dig, samtidigt som jag älskar den så hatar jag den, när man ser när han sjunger den i filmen blir det så himla känslosamt, tårarna bara rinner!!! love it. (hate it)




söt

IT'S A LITTLE BIT FUNNY

Är arg. Obeskrivligt arg!! Har fått en till avstängning, imorgon. Bara helt sådär. Poff.
Jag har redan fått mitt "straff", jag har redan stått vid sidan om. Men nejdå, fick en avstängning till på onsdag. Blir så jävla arg, man kan fan inte bara komma helt plötsligt igen "avstängd." Domare ska följa regler. Tävlingskommitén ska följa regler. Dom gav mig en matchs avstängning. Dom skrev i brev att jag försökte sparka, slå och stämpla ner spelaren. Frågan är ju varsfan domaren hade ögonen. Kan ju om tala att jag gjorde inget av det. Helt jävla sinnessjukt. Dom bestämde att jag skulle stå över, och nu i efterhand kom de en till. så jävla frustrerande och irriterande.

 
typ jag.



träning nu iallafall.


BRINN HJÄRTAT, BRINN

Kom hem från arjeplog igårkväll, kom till piteå kring halv 11? Blev en halvsen kväll iallafall, somnade rätt så fort. har haft de bra och mysigt under tiden i arjeplog! det har bestått av massa filmtittande(kvällarna), tagit hand om elis, varit ute och bara haft de bra! :-) Nu är de inte länge kvar tills lillpojken blir 1 år! känns som att det var nyss han föddes.. hehe.


Skulle ju egentligen ha hajk idag till imorgon typ. Men det blev inställt pga vädret, lyckaa.


OSKAR LINNROS

Vaknade 10 min före alarmet och stressade, trodde jag försovit mig, men det hade jag icket! Nu har jag för den delen för mycket tid kvar tills bussen går!


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER LÄNGTAR EFTER NÅGON SOM KAN RÄDDA MIG


JAG TAR EN GURA, JAG TAR EN BIIIRA

Hatar egentligen den låten. Dom i klassen sjunger den hela tiden, och nu har jag fått den i huvudet... och nu lyssnar jag på den.

har sjukt ont i magen!! åt för mycket av mammas goda mat, osch!! Träning om 1,20 timme, ska lägga mig och vila ett tag!




PAIN

Har så sjukt ont i svanken, fick de förmodligen igår på matchen, gör så satans ont. Bara jag böjer mig ner så låser det sig, och gör otroligt ont! Smärtar speciellt på ett ställe, ååååh. ont gör det!! Skulle inte säga nej till massage.... 

Får se hur det går med träningen ikväll! Fick nå cp i båda vristarna igår också, lovely!!
Har snart städat klart hela rummet, har bara sängen kvar!


vill tillbaaaaakaaa

bra kvalla osv

HÖSTSTÄDNING

"är under arbete."

nånting i den stilen! Fick sluta efter 1½ timme, gick igenom lite saker och imorgon ska vi redovisa. KYL. Börjar 10 då, och får säkert sluta kring 12-1. helt ok!
Då jag slutade gick jag till stan för att åka med mamma, for till dollarstore, kupan, och ica och gjorde ärenden! Hittade en tröja på kupan, förvånande nog.
Nu är de iallafall städning som gäller! träning ikväll, sen vara barnvakt åt sebbe! :-)


TRUE


THE SALTWATER ROOM

spelat avgjort mot serie 2an, gjorde mål, ny duschad och ny ätit - en nöjd emelie!
skulle vart nöjdare med en vinst, men vi spelade faktiskt riktigt bra! Börjar 9 imorgon </3 ingen sovmorgon, men får säkert sluta tidigare. Ska ha projekt och företagande(?) typ, hela dagen.


 

IF THERE'S SOMEBODY

träningen var rolig och enkel! helt ok! Match imorgon, i infjärden. bara å hoppas på de bästa!!
När jag kom hem bänkade jag mig i soffan och såg idol, frågan är ju vad alexander bard gör där? han kapar jävlat alla som inte kan skjunga, han är rent utav DUM. nåja.

Är jätte trött, ska ta och lägga mig snart. Är lite emo för mig själv, känner mig ensam nu förtiden, fml typ. haha.


typ... hah

gettin' sick

Vet inte om jag börjar bli sjuk eller nå, har sjukt ont i huvudet och bakom ögonen?.. Har ont i magen och är allmänt less.(ok, allmänt less hör inte till de "sjuka" men ändå.)

träning ikväll och är inte de minsta taggad.. åh. Match imorgon - däremot taggad!
Hade en lång jävla dag idag, så sjukt jobbigt..  jaja, inte lika lång dag imorgon typ. Bara typ.



*


SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Matchen gick faktiskt rätt så bra! Vi spelade riktigt bra stundtals, och det är nog den bästa matchen vi spelat med f18!  Blev iallafall 3-2, men vi är nöjda. :-)

har packat upp alla mina saker här nu hos mamma (jobbigt..) och ätit en macka och sett lite tv!
sitter just nu och lyssnar på André, sjukt braaaaaaaaaaaa. (han jag visa i förra inlägget)



IDOL 2011

fyyyyyyyy i satan så underbar röst! är helt kär. HELT AZM
fattar inte hur man kan ha så skön röst.. osch. gullig är han också!





kom hem för ett tag sen, har ätit och ska vila ett tag nu.. samling klockan 6 i storfors!

DU FÅR INTE

sovde i en inbakad fläta inatt, trodde hela håret skulle bli lockigt men som vanligt lockas de bara där nere... fucklife. typ.

Match idag!! slutar skolan 4, samling 5, match 6 på heden! helt ok!



ROLLING IN THE DEEP







vad hände??

haha, kan säga att min statisk höjts rejält idag! vad hände? haha! :-)



keep going!


Kom iallafall hem för ett tag sen, har hunnit hänga tvätt och ha hårinpackning, ljuvligt. Som att mitt hår behövde de!!  Har laddat hem massa musik och håller fortfarande på, kände att jag behövde ny musik på min iPod, haft gammal musik ett bra tag nu! :-)

bild från lagfesten igår!

ölspel på gång!


KEEP ON MOVIN'

For och handlade med pappa och käkade på thai garden, helt ok! Bra återhämtningsmat. :) Har packat, men ska stanna en natt till här hos pappa. har ingen ork att fara till mamma, har bara ork att ligga i sängen och dö. Därför blir jag lat och stannar! Ska dammsuga och dammtorka i rummet, sen lägga mig och se hur många lingon finns det i världen. ligga och skratta för mig själv och kanske fälla nån tår när leffeman dör!


bjuder på en goooood soooong!


I DIDN'T MAKE IT ALL NIGHT

För taggad, för snabbt drickande= hem tidigt!  Så såg min gårkväll ut:) Bad pappa hämta mig kring 11?.. haha, mådde piss. Mår ändå hyfsat bra idag! Ska ta en varma koppen, städa litegrann och sen bara ta de lugnt! 


slingade håret igår också, fick en stor fet slinga där bak. FAIL

FIESTAAA

Sofi kommer snart, då ska hon få äran att slinga mitt hår, sen duscha och sen börja fixa sig inför lagfesten ikväll! :-) Taggad till tusen, grym känsla! Har bara lite ångest för över vilka kläder jag ska ha, med andra ord är allt som vanligt!




söt. hahahah

Utkast: Sept. 3, 2011



Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet
Har alltid kunnat tappa min skalle till marken
Har alltid varit säker på att jag kan göra fel
Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig



IM NOT GONNA MAKE IT WRONG IF IT'S RIGHT

checkar ut och far till sofi!


 
hahahahah ful. PEACE OUT


MEN JAG HAR SAMMA TRASOR PÅ OCH RÖKER SAMMA MARLBORO

lagt in mobilbilderna nu, så nu kommer de bilder!



sofi är livsfarlig på golf!! (byske)


LK! simon, rickard och emma(?)













hundvakt!

lilla tobban då

laaan!!!



mitt rum är alltid lika fint då sofi sovit hos mig ♥

då olle fyllde år!





"psykologen" hahhaha



"brum"

storkillen ♥

vig!




inventering! 244 st......



söt!





och dagens resultat av städningen!!





KLASSFOTO.

Grattis emelie än en gång förstör du klassfotot med ditt face. Denna gång med flit. typ. såg helt dryg ut, kommer se nå så jävulskt dryg ut. Hade vi haft tema hade jag varit gladare. SO MUCH HAPPIER. Men men, om vi inte har nå tema i 3an så bojkottar jag fan skolfotot. äääääälskar att våra klassfoton är tråkiga. VILL HA TEMA!!!! vill ha roliga bilder. roligt fula bilder. istället blir det en dryg emelie på fotot. LOVE IT
enskilda blev väl okej. tror jag.


For hem tidigare från skolan, illamående och ont i huvvet. perfect match. försöker få hit sofi och se hur många lingon finns det i världen = världens bästa film. underbart rolig film, love it.


ska se klart greys, sen får vi se om jag får besök eller inte. roligt inlägg eller hur?

RSS 2.0