NYTT ÅR MEN SAMMA VISA.

har varit lat med att vara på bloggen, my bad. har bara ingen ork eller inte ens intresse just nu för att skriva blogg.

var iallafall på stan idag med sofi efter skolan, la av ett par byxor, och köpte 2 halsband(!!!!!!) och... örhängen,ja!
6 for vi till ica kvantum och inventerade, och fysatan va jobbigt. Stod i 2 timmar och räknade godis. DET TOG ALDRIG SLUT!!!! och sen i slutet stod jag i frysdörrarna med sofi och räknade.


skolfoto imorgon, funderar på att bojkotta det. EFTERSOM ingen i min klass är på att ha tema = BOOOORING. Blir så jävla ful på bild, speciellt på skolfoto. rund, ful och oberedd, perfect match.  Har man tema gör det inget om man är ful. Man har iallafall ett roligt tema, ingen vet om man ska vara ful eller inte. Har man inget tema och blir ful, så är man ful hela året i skolkatalogen. fun class.



godnatt


AFK

Har inte varit vid datorn nånting under helgen, evve och elis har som sagt varit på besök! Vi har varit på fotboll, myst och sett filmer. Bra helg! Har bara tagit det lugnt hela helgen.

Idag är det back to reality...... tråkigt nog.
amanda har kommit hem efter att ha varit borta i 2 månader typ!! :D

heidoo!


JAG SAKNAR DIG

Fick veta på träningen det är 3-4 matcher man blir avstängd från och imorgon får vi besked!

Suttit där nere och sett CSI å sånt med mamma. Träningen gick helt ok, hade tråkiga övningar men he dug! funderar på om jag ska sova eller he på ett oth avsnitt..


jag vill vara ljushårig:((((


TRÄNING

faaaaaaan, insåg just att klockan bara runnit iväg. och att jag inte heller har någon cykel! träning om 20 min, oombytt och ååh. LOVE LIFE. nä, men de är it så farligt.

går även omkring och gruvar mig för att "domarna" ska ringa och berätta hur det blir om det där satans röda kortet.

EVERYDAY





love life.

älskar att lyssna på musik och vrål nerifrån tränger genom dörren.  hur underbart?

helt ok skoldag, sovmorgon och långdag. Ska städa ihop rummet och sen träning, sen fara förbi pappa och få nå papper underskrivna. 08.10-12.50 imorgon, HELT OKEJ FREDAG.
och som ett stort plus kommer evve,macke och elis hit imorgon! Förhoppningsvis ska vi på bio och se jag saknar dig :-)



Och idag är denna plutt 11 månader! :) var ju nyss vi var i sunderbyn och hälsade på! ♥


I DID IT.

Matchen igår slutade faktiskt med förlust. Var faktiskt förvånad. Men, vi tappade humöret i andra och det gjorde att vi förlorade. Ledde i första med 1-0.(jag gjorde målet,hehe) och i andra kommer jag inte ihåg hur det blev.. Iallafall blev det en fulmatch. Alla spelade fult, och domaren sög allvarligt talat STENHÅRT.


I andra halvlek mot slutet fick Matilda rött kort, som hon egentligen inte förtjänade. Tydligen pga att hon "slagit" till någon, och det värsta är att det var jag som hade gjort det. Fick asdåligt samvete och gick fram till domaren efter matchen och sa det, och sa att dom skulle ta bort matildas. Nu blir det kanske så att jag får rött kort i efterhand, och jag hoppas det så dom tar bort Matildas, kändes jävligt att hon blev avstängd nästa match pga nånting jag gjort. MENMEN. Eller ja, jag slog ju inte bokstavligen TILL henne, utan hon höll i mig och då veve ja me armarna och träffa väl hon eller nå, nånting sånt, men whatever


ska ta hand om 1orna idag, niiiiiiiiiice. Ikväll ska jag till olli och äta mat och ha de bäst med dom bästa.

TYPISKT

Måste bara säga att jag är pissedoff!!! typ. För ett tag sen letade jag en speciell tröja ÖVERALLT, hittade den ingenstans och fick sen veta att den skulle komma i affär här! Och nu när den har kommit ut, har jag inga pengar?!?!? HUR TYPISKT?!?!!? kopiöst typiskt. VANSINNE typ. ååååååååååååh FML. när jag väl köper den kommer väl halva piteå springa runt i den...... åhh
 


FLYGANDE JAKOB.

Blir det till middag! Som jag längtat:-) mammas mat♥

Kom iallafall nyss hem, ska ta en powernap, somnade i bussen så känner att det är behövligt. Speciellt om jag ska orka springa ikväll! Match mot gammelstad!! taggad till100000 :)

FotoA verkar iallafall kul! Nästa lektion ska vi få börja ta kort med systemkameror, förstå hur dom fungerar, prova olika inställningar, slutningstid osv. :-)


IF TODAY WAS YOUR LAST DAY

Igår somnade jag på datorn när vi satt och spelade, var kanske en aning för trött. For iallafall och såg matchen, förlust. Måste erkänna att vi spelade riktigt kasst. Vi hade några bra tillfällen, men förlust blev det.



Alarmet ringde 07.00, jag låg i sängen och klickade av alarmet och tänkte "vafan har jag alarm för? har ju sommarlov." La mig för att somna om igen, tills verkligheten kom ikapp.... fan.. skola.


har individuellaval idag, fotoA. Hoppas det är kul. Nästa år har jag teckenspråk, vill hellre ha det nu. he he


FROM PARIS TO BERLIN

är sjukt trött... NÅ SÅ KOPIÖST! har sagt det ordet hela dagen, helt ok. :) min dag har varit ok, mot slutet av dan tog tröttheten över och jag och sofi satt och bara skratta i fiket och spelade kort. HELT OK med andra ord. Tror, jag vet inte, att jag sov i bussen. SNabbt gick de hem iallafall, NU fortsätter GIBBANDET. hehehehe

Sen ska vi försöka ta oss med laget till luleå och se match, och efter det..... GODNATT.
ungefär så:)




SCHEMA 2011-2012



HELT OK!

PROMENAD

Tar mig en promenad till sofi, och blir nog där ett tag. Skönt att få röra lite på sig!



byskee

+

Sov till kvart i 3.... skippade träningen, var så oerhört trött. Hedde alarm på halv 1, men orkar typ inte ens öppna ögonen......... illa.



Ska städa och sånt nu, sen blir det middag på pentryt hörde jag. klagar inte!!

STOP BEING A... JERK

kom hem efter 2 nån gång, sen dess har jag sett oth. Tar ett smart beslut, tror jag, och lägger mig nu. Hoppas på att somna före pappa vaknar å far iväg å tävlar.


SMOKE WEED EVERYD-AAY

Sitter hos pillan nu, suttit och sett oth medans alla andra fixat till sina spel. Ska fixa till mitt med, sen ska vi speeelaaaaaaa!!!!!!!




-

Lega och sett the hills och teen mom idag, pappa kom hem för ca 1 timme sen och vi ska strax äta! Äntligen mat, he he. :-) Sen far vi och hämtar upp sofi, far och köper nå gott och sen destination pernilla!



HYNGRIIIG

Sitter och ser tv och är sjukt hungrig. väntar på att pappa ska komma hem, han är just nu på begravning. Sitter och hoppas att han ska komma hem snart!! känner att det är onödigt att äta "frukost" nu också om han kommer hem snart och säger att vi ska äta..


ikväll ska jag till pillan iallafall och spela the sims!!!!! sims lan forsure, hehe.



ONE THREE HILL SEASON 1 EPISODE 4

suttit och sett oth s1, hittade den aldrig förr då jag började se oth, så det känns lite bakvänt. Men nu fattar jag en hel del saker! :-) nathan är en idiot, peyton en bitch, haley en tönt och lucas är blyg!


.I.MISS.YOU.

Kom typ nyss hem från sofi. Tror aldrig jag cyklat så fort, hann inte ens lyssna på en hel låt så var jag framme! Hatar att det inte är gatubelysning överallt... fucking scary.


Spenderade kvällen me soffi och jollo. he he. Hon far hem imorgon dessutom! :(Men förhoppningsvis ska vi dit på nå vinterlov snart!! :-) degade hemma hos soffo och sen for vi ut ett tag med oscar,gustav, simon, amanda, victoria, och hanna! trääääävliiigt.


imorgon ska pappa på begravning hela dagen typ, och jag ska försöka kliva upp tidigt. är det bra väder ska jag fan ut och springa. eller gå, de funkar det med.

borde lägga in bilder från mobilen också, men hittar ingen ork till det... trots att sladdarna ligger bredvid mig...............





kände att jag behövde lägga in nå bilder!!

:

emelie om YOU MAKE IT REAL FOR ME:
Vad använder du för webbpkamera program? :)


Svar: tar kort med "snap" och fixar till den på picnik.com! :-)

YOU MAKE IT REAL FOR ME



JEALOUS ACTRESS HAS A HABIT OF MAKING THINGS SOUND WAY TOO TRAGIC


LASERBEAM

Har inte uppdaterat för jag har varit med sofi och jolin! Sov där inatt med dom, mys;-)
Onsdag kväll for jag först till tobbe, sen till sofi och jolin, och sen for jag sofi jolin maja och hanna i hannas moppebil till djupviken och grillade med nå tjejer, ingen aning om vilka, aldrig nånsin sett dom... eller? ;-)

Sen hem till sofi och käka mackor, har hittat min nya kärleksfrukost! Rostat bröd med nutella på........  ååh, underbart gott. Smakar som munkar♥ Sen blev vi våldgästade av tobbe å dima, var med dom till typ.. 2-3? då dom for hem, sen såg vi film och somnade typ direkt. Kvällens bästa, vi satt vid köksbordet, "är de där en.. skitkorv?" hehe, hade sofis hund bajsat på golvet utan att vi märkt det, haha! och någon hade visst pillat med foten på den............................ hahah. somnade kring 5 typ?

vaknade halv 4 idag, åt "frukost",nutellamackor♥,  duschade, la oss i sängen och dom sov. till typ halv 8. Sen åkte vi med hanna till ela, där vi hade spökkväll!!!! fy, aldrig vart så......adrenalinfull? vet it hur ja ska beskriva de!!

nåja, hemma nu se oth och sova :-)
stallet imorgon klockan 1 skulle jag tro, om jag inte far och våldväcker sofi och jolin, heheh lät som en riktigt bra plan. får se hur det blir, NATTi



liten tjej 06..07?


JOLLAN

Vaknade för ett litet tag sen, ska ta nånting att äta, sen bara vänta...!!!! ikväll kommer jolin! :D:D var aslänge sen jag träffade henne, så ska umgås med hon och sofi ikväll!



söta tjejer, hahahahha sofi kommer döööööööööda mig!

GULLEHJÄRTA

Kollade på min systers blogg och fick se massa charmiga bilder på Elis! Åh va glad man blir av bilderna, världens finaste gudbarn och systerbarn!♥








WHO I AM TRYING TO FOOL?


HE HA

i stor brist på annat!!


UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.

[x] Ibland tycker jag att jag är ful.

[/] Jag blir lätt brun.

[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har en tatuering.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[x] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag har glasögon/linser.

[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[x] Jag har mer än två piercingar.

[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[ ] Jag har fräknar.
[ ] jag är nöjd över min kropp
[ ] jag borde vara nöjd över min kropp

FAMILJ
[x ] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[/] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) minst än en kurs i fjol.

[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.

[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[ ] Jag har pissat på mej av skratt.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[/] Jag har limmat fast min hand i något.

[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.

[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[ ] Jag har brutit ett ben.

[ ] Mina tonciller har tagits bort.

[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[/] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[/] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i Sverige.

[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[xj jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått "skinny dipping".

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[x] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har skidat.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[x] Jag har sett norrskenet.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[x] Jag har ätit sushi.

[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel

[ )Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[x) Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[x] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar.

[ ] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[ ] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.

[/] Jag sjunger i duschen.

[/] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[/] Jag är petig med grammatik.

[x] Jag är en sportfanatiker.

[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[ ] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.

[/] Jag vet hur man skjuter.

[ ] Jag är kär i kärleken.

[/] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[/] Jag är bra på matematik.

[/] Jag tror på spöken.

[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"

[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.

[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[/] Jag är väldigt kittlig.

[x] Jag älskar mörk choklad.

[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv






VINST

Vi krossade dom och vi vann med 3-1! Fick göra mitt första mål för i år också, damn it feels good.

Nyss duschat, ska strax fara och vara med tobbe som vart borta i en vecka! :-)

Yes, det är tråkigt utan bilder, men ska lägga in alla bilder från mobilen antingen ikväll eller imorgon. we'll seeeeeee!!!


VAD GÖR DU MED HAN

Slappat hela dagen, varit och ätit middag hos farmor och farfar. Ska byta om sen fara till samling på Gotis. Åh, saknat den fina planen. Hoppas vi spelar som förra året, får hoppas planen ger oss lite tur när vi som mest behöver det. SES

WHAEA

Dags att byta om till träningskläder, känner mig inte taggad på träning är helt lat. Vaknade halv 12, sen dess har jag legat i soffan och halvdött. + städat litegrann här hemma.


SKJORTA KAVAJ OCH RRRÖDA BYXOR

kommer från den enormt dåliga låten "Sture P" Som peter 08 gjort, kissies lillebror. Pinsamt så dålig låten är!


Skulle egentligen klippt gräset, men det fanns ingen bensin - skönt!! Men finns andra sysslor jag ska göra, och efter det får vi se om det fortfarande är sol ute. Isåfall blir det väl att pressa nalta!
måste först äta, är sjukt hungrig, he hee


WE COULDN'T STAY AWAY

Gårdagen var grym. For till Pd där dom hade 18årsfest, han och jajje, mitt inne i skogen i ingenstans. Vart en lyckad kväll iallafall! For hem kring halv 2-2? Sov hos sofi och vaknade halv 4 idag :-) skönt.

Ska och handla lite med pappa nu, blir en lugn kväll ikväll. Känns att det behövs.


GRILLKVÄLL

Far till olle ikväll och grillar med världens finaste tjejer, och en otroligt saknad maja!
Hoppas på en lika mysig kväll som igår:-)


EN MILJON NOLLOR

Matchen gick bra i början, vi låg på ett tag och sen tappa vi typ allt. Vi hade 6 inlånade 96,97 och 98or. (doesn't feel good!)  tycker faktiskt det är pinsamt att låna in. Speciellt när man lånar in dom som inte ens vågar ta för sig eller vågar gå på. meeeeen, what to doo


Efter matchen for jag och sofi till ollan, där vi satt och grillade! Från 10 till typ 3 :-) Hel skön kväll! Satt och pratade om allt möjligt! :-)

 Har varit ute och klippt lite, men de är nå cp med själva handtaget typ, lol. Ska till pappa och hämta datamusen sen spela the sims.


*

far iväg i min nya fina sportbh och spelar match!! :-)


:(((((((

mina planer om att spela the sims går inte att uppfylla......... hittat connectern, och tangentbordet. men vars fan är datamusen!?!?!??! letar överallt här uppe typ. fett lol. fett ledsen


tillbringade kvällen i stan med sofi och olle! :-) Satt på tages och pratade om allt och ingenting, rebecca och fanny kom också dit!! niiiiiiz kväll.


SO, I REMEMBER

Blev förlust. Vi gjorde första målet. vi tappade direkt. dom gjorde ett mål. - sen gick allt åt skogen! Förlust med 3-1 iallafall. 0-0 i första halvlek, då spelade vi riktigt bra. Vi hade mest målchanser, och vi var bättre.
är mest sur över att jag knappt fick någon speltid. Men f18 match imorgon, och då får jag garanterat spela mer. är sur över att jagsumpade en målchans också. satan i målet


ska packa ihop mina saker, fara till mamma, sen ut!

HON VILL VA BLIND

Lyssnar lite på Newkid, min nya favvo. Sköna texter!

Legat och dött i soffan sen typ 12, vela spela the sims 3!! Men det får vänta till ikväll då jag kommer hem till mamma, då ska de spelas!
sofi, come play with me then!!


GAMEDAY

Ställde alarm på 12 för att jag och sofi skulle in till stan, var hon vaken? - nej
kl2 skrev hon att hon nyss vaknat, så det blir inge stan idag, imorgon maybee

Laddar inför match idag, spelas i sjulnäs kl7! ska bli grymt kul:-)


saknar de ljusa håret!!!!
fuckface annars

THE SIMS 3

Nu är det nerladdat och klart, hade gjort klar simsgubbarna å allt, åsså när jag skulle börja bygga...................... helt jävla omöjligt och jobbigt med bärbar dator.... måste köpa en data mus!!!  ARGGGH kan inte speeelaaa...






update: kom på att jag har ett bärbart set hos mamma!!!!! MIN RÄDDNING.
synd bara jag inte kan fara och hämta det nu.

we♥it.com



"sometimes we all need a bit magic to get that special we want."


"den som visar sig starkast, är oftast den mest känsligaste" - även fast man inte visar det.

Snodde den av jentan, men fy va bra citat.


Kan iallafall berätta om dagarna i arjeplog, kom till arjeplog halv 12 på kvällen på söndag. For hem till evve och såg tv, gick och la mig kring.. 3? somnade först efter 5 pga en mor och systerson som snarkar ikapp.. :)) ljuvligt! kring 9 vaknar jag va att en liten pojke sitter och vinkar hysteriskt åt mig! haha. :') Gjorde typ inget speciellt på dagen, for och fikade. For till den enda klädaffären som finns i arjeplog... For och handla osv, på kvällen for jag ut och åkte epa med några, joel matte jonathan och hans, galen tur. Dom körde "genväg" i skogen också körde dom i sjön...... 

kom hem där kring 12, då såg vi film "the rite". ingen aning om den var bra, både jag och mamma sov oss genom filmen typ!
vaknade före 9 imorse av en go kille som låg och myste med mig:-) sen har vi bara tagit de lugnt idag!



Nu ska jag lägga över alla filmer på hårddisken och ladda hem The sims3!!! he he.


bilder:

standard!


minigolf med livsfarliga sofi!!


LK!




sörjer som fan för min nagel som gått av längst in typ...




NEXT TO YOU

Legat och dött i sängen idag typ! Oth har varit min underhållning, och det har varit helt lovely ♥ hehe.
Ska ta och äta snart, sen packa och kvart i 9 tar jag bussen till arjeplog!




NOT WORTH IT

Gårdagen var kul ibland! Fast den var dryg, och det var ovärt att fara dit... Daniel adams ray sjöng bara random låtar, som jag aldrig hört typ. Inge roligt folk som man träffade, fast vi for till arjeplogarna på mjölkudden före och förfestade nyktert med dom, haha. Bästa på kvällen typ. :-)  Seeeeeeen, bussen gick 02.15, 02.00 stod vi i kön för att köpa korv, och 02.08 fick vi korvarna och fick SPRINGA till bussen...... som däremot var full, så vi satt i trappan, och när vi sitter där och har betalat 150kr var, så ringer anton och frågar om vi vill åka hem med han.................. jävligt bra timing......


Var iallafall gudomligt att få komma hem och lägga sig i sängen och sova!
Ska ta de lugnt idag, ska till arjeplog ikväll, vet dock inte hur länge jag blir där, eftersom min vecka är gode full.

måndag- träning
tisdag- träning
onsdag- match
torsdag- match
fredag
lördag- match
söndag


bild från byske, bäst på golf asså!!

LULEÅKALASET

Gick över till grannen för att skriva ut biljetterna, he he. Men nu är det gjort iallafall, har nyss ätit sallad och ska ta och göra mig klar nu! :-) Bussen går 17.25 och bussen hem inatt går 02.15 niiiiz.




söta tjejer, bra kvalla OSV


DONT MESS

Är galet sjukt jävla trött, men plågar mig ut och klipper gräset för att få fara till LK ikväll. Värt, men så jävla less.  ahaha. Kommer allvarligt somna när jag går runt typ... 

Hade de bra igår och idag på byske, for dit kring halv 2? Vi åt kräftor, såg tv, skulle nattbada men de va för kallt, och spelat skip-bo! heh. Sov till halv 12 imorse, och for därifrån kring 12. skönt.



saknar!

LORENTZ M. SAKARIAS

Var tänkt att vi skulle kliva upp kring 11, meeeeen. Pappa lät mig sova längre eftersom det är inte så bra väder och då far vi lite senare. Ska äta frukost, och sen fara typ.

Packar och lyssnar på LMS ↑ medans, det rullar in fina minnen i huvudet! :-)


ÄR DE LUGNT OM JAG KALLAR DIG BABYY



Ska lägga mig och se lite tråkig tv sisådär, försöka döda piggheten och försöka somna i hyfsad tid. Inte så bra när man vänt hela dygnet... somnar kring 4-5-6 och vaknar 3-4...... ILLA!



BYSKE

imorgon, eller ja. idag, om typ 11 timmar, ska jag sofi och pappa börja fara mot Byske för att bo i stuga en natt, börjat bli lite som en tradition, hehe, var där förra sommaren också! ska ta med kameran och försöka komma ihåg den!


på Lördag blir det mest troligt LK på kvällen endast :-) niiiiz.




söt;-)

korthår, + fotbollsshorts bränna, SNYGGT!



+

DÖD tjej kommer hem från träning.

Den här träningen tog nog rekord på jobbigaste träning.  Fanns tillfällen jag bara ville lägga mig ner och dö.. allvarligt.  Vila 1 månad(om it mer), sen ha träning måndag, träning tisdag, match onsdag och sen döds träning torsdag(idag)... life's kind of hard sometimes. Känner mig gode jävla mörbultad, vet knappast om jag orkar fara iväg någerst ikväll. 





finaste träningströja ♥

-

halvdöd tjej far på träning. 


GOO GOO DOLLS

Matchen blev förlust, 5-2? Vi blev för trötta mot slutet, men vi spelade riktigt bra stundtals!
Är ganska nöjd över matchen, från min sida. Benen klarade sig ganska bra, fick en smäll och det gör förjävla ont.

Nyss duschat, ska klä på mig och sen vänta på sofi. Vi ska till Olivia/Norrstrand och grilla/spela volleyboll. Vet inte vilket de blev...




CHUBBY CAKE BOY

Ska strax ta och äta nånting, sen beger jag mig mot björklunda där vi ska spela match klockan 7. Grymt taggad!

ses

*


LIVE A LITTLE MORE

sovit 10 timmar, ändå gode så skönt. Funderar dock på om jag ska ut och lägga mig i solen eller fara ut å powerwalka..  Nu ska jag iallafall äta frukost, sen får vi se!



BILDBOMB

mobilbilder!


silveryran

i väntan på kevin borg!


sliten liten kille!

laan




ful... hahaha


frulle på max före trästocks!!!

söt hanna♥


2-manna tältet, som vi 5 sen delade på! haha. Dock blev vi utspridda.. haha

ingen gaaaffel!!




hei musse pigg
 

grym


hittade en fin veeeen på borgarudden!

jordgubbar & smultron♥♥♥♥♥♥♥♥

impulsbio med dessa mongon! Bridemaids, rekommenderar den!!!!1

helt sjuka i huvve

Torsdag: pdol

Fredag:
'

Lördag:









turtur duvorna.




MÖRDARPASS

Första träningen på länge, och vi hade värsta mördarpasset halv träningen.  löpa 60 sek, gå 20, allt de 5 gånger, sen 70-80% 45sek, gå 20, och usch. Ville bara spy, sen körde vi stafett, ååh mina ben lär vara döda idag. + att jag var ute och sprang/powerwalka idag. Känns som att jag är påväg tillbaka! Spelade sista halvan, gick ändå bra.


ska hoppa in i duschen sen ska jag vara med sofi, återstår vad som sker!


NU SKA DE SATSAS

Har iPoden på laddning, ska strax byta om och sen ska jag ut och löpa! Ska verkligen satsa nu, ska börja träna själv och fara ut och springa.  Känns som att jag tappat min fotbollsglöd, men skulle aldrig kunna sluta känns det som.



Piteå summer games finalen -10

JUSTIN BIEBER NEVER SAY NEVER

bojkottade the book of eli insåg en bit i filmen att det inte alls var som jag trodde.. big -
läste på fannys blogg att justins film var bra, så jag startade den som jag tänkt flera gånger men aldrig orkat.
och fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy satan så himla bra!! Så sjukt charmig och ååååååååh... dör några gånger när jag ser han... mums

då fäller jag ut vingarna så räknar jag till fyra, ennn.. tvååå.. treee.. fyyraaa... aaaaaaaaaaaah

Legat i min storasackosäck och sett 500 days of summer as bra film!! hehe. Nu har jag startat The book of eli aldrig sett, men ska tydligen vara bra. :-)

imorgon ska jag tamefan ut och springa + ha träning på kvällen.


skrynkel

RSS 2.0